25 Temmuz 2013, Perşembe 07:55:12

THY UÇAĞI 'KEÇİÖREN' OLDU

Ankara’nın yükselen değeri Keçiören’in ismi, Türk Hava Yolları’nın (THY) uçak filosuna katılan yeni uçaklardan birisine verildi...
  • Turkish Kargo nun yakında teslim edilecek olan MSN 1448 A330-200F uçağının adı ARTVİN olarak tarihte yerini alacak. Uçağın Türkiye kazasız belasız bol kazançlar getirmesi dilegiyle...
  • Keçiören bu kadar şaşırılacak bir isim değil ki. Hali hazırda filoda gaziosmanpaşa, bahçelievler vs. gibi bir sürü isim varken keçiören neden cımbızla çekilip haber yapılmış anlayamadım.
  • Boing 738 bu tip yeni mi ?
  • Altına İngilizce tercümesini de yazsınlar. One minutes ve Whıte Sea 'den sonra yakışır.
  • Uçağın ismi Keçiören olunca çok şey değişecek herkes Keçiören'e hücum etcek zaten , Keçiören dünyada tanıncak. Zaten diğer aktif 201 uçağada verilen şehir-ilçe isimleriyle artık ülkemiz şehir ve ilçeleri daha iyi tanınıyor... Hanginiz uçağa binerken adını görüyosunuz yaa ? Hadi gördünüz neden bu ismi koymuşlar diye araştırıyor musunuz?
  • arkadaşlar boeing 738 diye bir uçak var mı ilk defa duydum
  • Kecioren'deki yazlik evlerini kaybeden Ermeni'ler icinde iyi olur, ucagi Dunya'nin heryerinde gorurlerse.
  • Adilcevaz ve karadeniz isimlerinden bıktık biraz'da anadolu bilhassa ankara ilçeleri olsun
  • Keçiören ismi Airbus A321 uçağına verildi TC-JSJ tescilli uçak
  • Turkiyenin en buyuk ilcesi Kecioren degil, Bakirkoy'dur, ve CHP 'li belediye yonetimindedir. Bosa sallamayalim lutfen. Bir sonraki ucaga da Uskudar adi verilsin, Basbakanin bir evi de orada.

THY’nin bu uygulaması ile Keçiören’in tüm dünyaya tanıtılacağını belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’in adını taşıyan bu uçak bir kültür elçisi gibi, dünyanın hangi köşesine giderse gitsin ilçemizi tanıtacak” dedi.

THY, filosuna yeni katılan uçaklardan Boeing 738 tipi 189 yolcu kapasiteli uçağa “Keçiören” isminin verilmesini kararlaştırdı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ziyaret eden THY Ankara Bölge Müdürü Emrullah Kirişçi, Keçiören adı verilen uçağın bir maketini Başkan Ak’a hediye etti ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun mesajını iletti. Topçu mesajında, “THY Yönetim Kurulu olarak yeni aldığımız uçaklardan bir tanesine Keçiören adının verilmesi kararlaştırılmıştır. Ankara’nın yükselen değeri haline getirdiğiniz Keçiören’e yapmış olduğunuz katkıların yanı sıra, biz de THY olarak Keçiören adının tüm dünyaya duyurulması yönünde bir girişimde bulunduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni uçağımızın tüm milletimiz nezdinde başta siz değerli Belediye Başkanı olmak üzere hayırlı olmasını gönülden temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

THY Yönetim Kurulu’na aldıkları bu güzel karardan dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’in tüm dünyada tanıtılması açısından güzel bir uygulama. THY Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi hava yolları markalarından bir tanesidir. Keçiören’in adını taşıyan bu uçak bir kültür elçisi gibi, dünyanın hangi köşesine giderse gitsin ilçemizi tanıtacak. Keçiörenlilere hayırlı uğurlu olsun” değerlendirmesinde bulundu.

THY UÇAĞI 'KEÇİÖREN' OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Mayerli61 ~ 11 yıl önce
Turkish Kargo nun yakında teslim edilecek olan MSN 1448 A330-200F uçağının adı ARTVİN olarak tarihte yerini alacak. Uçağın Türkiye kazasız belasız bol kazançlar getirmesi dilegiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keçiören? ~ 11 yıl önce
Keçiören bu kadar şaşırılacak bir isim değil ki. Hali hazırda filoda gaziosmanpaşa, bahçelievler vs. gibi bir sürü isim varken keçiören neden cımbızla çekilip haber yapılmış anlayamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni tip ucak! ~ 11 yıl önce
Boing 738 bu tip yeni mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YENI ~ 11 yıl önce
Tip yeni degil ucagi yeni almislar anlaminda bir haber bu güzel kardesim.
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Altına İngilizce tercümesini de yazsınlar. One minutes ve Whıte Sea 'den sonra yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç... ~ 11 yıl önce
Uçağın ismi Keçiören olunca çok şey değişecek herkes Keçiören'e hücum etcek zaten , Keçiören dünyada tanıncak. Zaten diğer aktif 201 uçağada verilen şehir-ilçe isimleriyle artık ülkemiz şehir ve ilçeleri daha iyi tanınıyor... Hanginiz uçağa binerken adını görüyosunuz yaa ? Hadi gördünüz neden bu ismi koymuşlar diye araştırıyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
angra ~ 11 yıl önce
arkadaşlar boeing 738 diye bir uçak var mı ilk defa duydum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ermeniler ~ 11 yıl önce
Kecioren'deki yazlik evlerini kaybeden Ermeni'ler icinde iyi olur, ucagi Dunya'nin heryerinde gorurlerse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keçiören ~ 11 yıl önce
Adilcevaz ve karadeniz isimlerinden bıktık biraz'da anadolu bilhassa ankara ilçeleri olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Keçiören ismi Airbus A321 uçağına verildi TC-JSJ tescilli uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 11 yıl önce
Turkiyenin en buyuk ilcesi Kecioren degil, Bakirkoy'dur, ve CHP 'li belediye yonetimindedir. Bosa sallamayalim lutfen. Bir sonraki ucaga da Uskudar adi verilsin, Basbakanin bir evi de orada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
var ~ 11 yıl önce
zaten üsküdar ismi var bi uçakta. a321'de. kadıköy'de b737-700 de var
Budamı yanlış ~ 11 yıl önce
http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/yasam/turkiyenin-nufusu-en-kalabalik-10-ilcesi?albumId=46446&tc=22&page=2

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000