22 Eylül 2020, Salı 23:05:32

THY Teknik maaş kesintisini kabul etmeyenleri işten çıkaracak

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. yeni ücret düzenlemesine ilişkin personele yönelik bir duyuru yaptı.
  • pandemi zamanında havacılık bitmişken nereye gidilebilir mesela?
  • pandemi döneminde böyle bir söylemleri olduysa çok acemice olmuş. ama sen pandemiden önceki söylemi şimdi dile getiriyorsan sen de biraz cahilsin sanırım. havacılık bitik durumda şu anda. herkes bilenmiştir eminim şirkete.
  • hatbakimda sen yaparsin bakimlari
  • Çalışma saatlerinde düzenleme yapilmali, saw da hala 7-4, 4-12 çalışıyoruz bu yüzden servislerde 4 saatimiz gidiyor, pandemi devam ederken saatlerin azaltılması gerekiyor,
  • Burda ver tazminatımı gidelim diyenlere laf atanlar olmuş ya. Size yazıklar olsun !!!! bende yazdım o yorumlardan,ben sözümün arkasında durdum verdim istifamı ama arkadaş sen buraya o yorumu yazarak kime iyilik yapıyorsun ? kimden öc alıyorsun ? sen kimsin abicim hocam sen kimden tarafsın?? burda o yorumu yazıp istifa edemeyen adam da vardır elbet ama o adam ile beraber seninde maaşın düşmedimi? sendika seni kandırmış,şirket kanını emmek için fırsat kolluyorken sen senin için kendi için buraya yorum yazan adamamı kızıyorsun? Sizlerle muhattap olmak zorunda olanlarada sabır versin. Bu şirket eskiden böyle değildi kokpit kabin teknik tgs beraberdi bir şekilde. Bunları paramparça eden adamlara öfkelen laf sok önce. Senin alacağın onlarda,buraya yorum atan teknisyende değil!! Sizin kim olduğunuzu biliyoruz. Teknik Kabin Kokpit birbirlerinin yaptığı işe maaşına laf atanlar; 18 yıldır başımıza musallat olan kişi ve kurumların yöneticileri ve artıklarıdır. VE DEFOLUP GİTMENİZE ÇOK AZ KALDI.
  • Yarım akıllı torpilli okuma yazma bilmeyen Buraya salak saçma yorum yapan TGS rumuzlu arkadaşlar için söylüyorum haklarını hemen yarın vermiyorlar işten çıkarma yasağı bitene kadar ücretsiz izin bittikten sonra vericekler. Yarın hemen versinler görürsün delikanlıyıda erkeğide ozman. Ne yapıcak insanlar onca ay neyle geçincek çok marifetmiş gibi bırakında görelim diyosun sen bırakda görelim. Pandemiden sonra görürsün kaç kişi gidiyo.
  • Surilere para var kendi vatandaşına para bitti kanala para var vatandasa da bisi var beter olun... icinizde cook var eskiye sayan eski iyidi demiyoruz ama şimdi de insan yerine konmuorsunuz değişen bisey yok sadece kendi ahmaklgniz.
  • Tgs maaşları 999 ₺, arff maaşları 699 ₺ olmalı. Krizden kırtuluşun tek yolu budur.
  • memur uzman muhendis ne yapti dostum sana? nedir bu cikaramadigin karin agrisi yapan sey? dar kafan basmiyor belki ama soyleyeyim bunlarin hepsi calisan senin gibi. baskasina olan nefretini senin gibi calisanlardan cikarmaya calisma. yiyorsa bu atarlari hangi makama yapman gerektigini de cok iyi biliyorsun. yemiyorsa da ceneni kapayacaksin.
  • Pandemi süreci en çok havacılık sektörünü vurdu bu bir gerçek . Biz de teknik AŞ için işimizden olduk . Eğitim aşamasındaydık Mart’ın ortasında bizi gönderdiler . Kurs işkur tarafından iptal edildi ve tarafımıza herhangi bir bildirim gelmedi . Biz de açıkcası ne yapacağımızı bilmiyoruz . Gitmediğimiz yer çalmadığımız kapı kalmadı artık 7 Aydır işsizim para kazanmıyorum kazandığım sınavlar , mülakatlar , sağlık kontrolü hepsi boşa oldu galiba . Lütfen empati yapın işinizden ayrılıyorsunuz eğitime giriyorsunuz ve pandemi giriyor araya hakkım yandı mı yanmadımı belirsiz bir şekilde bekliyorsunuz gerçekten çok acı ... eğitimdeki hocalarımız hayat devam ediyor unutun burayı diyorlar . Geleceğim resmen ellerimin arasından kayıp gidiyor . Bu yazıyı okuyan bir ik olursa lütfen Eskişehir ve Kocaeli typ ye haklarının yanmadığını sizi bir sonraki alımda alacağız gibi bir garanti versin bari . Bu yazıya olumsuz yorum yapacaklar arkadaşlar olacaktır belki canınız sağ olsun. Artık umutlarım da tükendi , param da tükendi gücüm de tükendi . Hangi kapıyı çaldıysam süreci bilmiyorlar , Ankara işkur genel müdürlüğü de bakkal işletir gibi resmî yazıya cevap vermemeler falan . Artık olumlu olumsuz bir şey yazsalar da yolumuza baksak .

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. yeni ücret düzenlemesine ilişkin personele yönelik bir duyuru yaptı. 

THY Teknik ve Öz Çelik İş Sendikası dün yaptıkları görüşmeyle yeni ücret tarifesi üzerinde anlaştıklarını açıklamıştı. Yeni anlaşmaya göre yüzde 25 ve yüzde 30 oranlarında kesintiler yapılacak. 

THY Teknik'ten bugün yapılan duyuruda yeni ücret anlaşmasını kabul etmeyen personelin işten çıkarılacağı belirtildi. 

Yapılan açıklamada sendika ile anlaşmanın yanı sıra yeni ücret tarifesinin geçerli olabilmesi için kişisel onaylarında gerektiği belirtildi. Yeni ücret tarifesine onay vermeyen çalışanların işten çıkarma yasağı bitimine kadar ücretsiz izinli sayılacağı belirtildi. 

İşten çıkarma yasağının ardından ise kıdem ve ihbar tazminatlarının verilecek iş akitlerinin sonlandırılacağı kaydedildi. 

30 Eylül tarihine kadar dilekçelerin verilmesi istendi. 

THY Teknik maaş kesintisini kabul etmeyenleri işten çıkaracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (110)

ilginç ~ 4 yıl önce
pandemi zamanında havacılık bitmişken nereye gidilebilir mesela?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her ~ 3 yıl önce
Ekip iletişim mdr haftada 1 saat ise geliyor oda cuma namazı kılmaya personeli verimsiz diye işinden atıyorsun ilkel bey canı sıkıldı diye birine müdürlük mu uydurulur ?evinde oturan işine gelmeyen verimli işine gelen gecesini gündüzüne katan verimsiz dünyanın hangi şirketinde işine 1 saat gelmek var ?hangi şirkette canı sıkıldı diye müdürlük uydurmak var? canı sıkıldı diye sadece göstermelik cuma namazı kılmak için işine 1 saat gelip dünyanın parası almak var? max uçaklarıyla ugrasacagina böyle bedava maaş verdiğin işine gelmeyen ortaklığı babasının çiftliğine döndüren müdürlerle uğraşin hakkı adaleti biliyorsaniz
zamanlama ~ 4 yıl önce
pandemi döneminde böyle bir söylemleri olduysa çok acemice olmuş. ama sen pandemiden önceki söylemi şimdi dile getiriyorsan sen de biraz cahilsin sanırım. havacılık bitik durumda şu anda. herkes bilenmiştir eminim şirkete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecti sen meraklanma ~ 4 yıl önce
hatbakimda sen yaparsin bakimlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saatler duzenlensin ~ 4 yıl önce
Çalışma saatlerinde düzenleme yapilmali, saw da hala 7-4, 4-12 çalışıyoruz bu yüzden servislerde 4 saatimiz gidiyor, pandemi devam ederken saatlerin azaltılması gerekiyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir yorumcu ~ 4 yıl önce
selam merhabalar benim eniştede sabihada uçak teknisyeni adam 2 aydır evde oturuyor 8 yıldır orda çalışıyor işten çıkarılmış olabilir mi acaba bize ücretsiz izne ayrıldık dedi ama
teknisyen ~ 4 yıl önce
Burda ver tazminatımı gidelim diyenlere laf atanlar olmuş ya. Size yazıklar olsun !!!! bende yazdım o yorumlardan,ben sözümün arkasında durdum verdim istifamı ama arkadaş sen buraya o yorumu yazarak kime iyilik yapıyorsun ? kimden öc alıyorsun ? sen kimsin abicim hocam sen kimden tarafsın?? burda o yorumu yazıp istifa edemeyen adam da vardır elbet ama o adam ile beraber seninde maaşın düşmedimi? sendika seni kandırmış,şirket kanını emmek için fırsat kolluyorken sen senin için kendi için buraya yorum yazan adamamı kızıyorsun? Sizlerle muhattap olmak zorunda olanlarada sabır versin. Bu şirket eskiden böyle değildi kokpit kabin teknik tgs beraberdi bir şekilde. Bunları paramparça eden adamlara öfkelen laf sok önce. Senin alacağın onlarda,buraya yorum atan teknisyende değil!! Sizin kim olduğunuzu biliyoruz. Teknik Kabin Kokpit birbirlerinin yaptığı işe maaşına laf atanlar; 18 yıldır başımıza musallat olan kişi ve kurumların yöneticileri ve artıklarıdır. VE DEFOLUP GİTMENİZE ÇOK AZ KALDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hababom ~ 4 yıl önce
Yarım akıllı torpilli okuma yazma bilmeyen Buraya salak saçma yorum yapan TGS rumuzlu arkadaşlar için söylüyorum haklarını hemen yarın vermiyorlar işten çıkarma yasağı bitene kadar ücretsiz izin bittikten sonra vericekler. Yarın hemen versinler görürsün delikanlıyıda erkeğide ozman. Ne yapıcak insanlar onca ay neyle geçincek çok marifetmiş gibi bırakında görelim diyosun sen bırakda görelim. Pandemiden sonra görürsün kaç kişi gidiyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suri ~ 4 yıl önce
Surilere para var kendi vatandaşına para bitti kanala para var vatandasa da bisi var beter olun... icinizde cook var eskiye sayan eski iyidi demiyoruz ama şimdi de insan yerine konmuorsunuz değişen bisey yok sadece kendi ahmaklgniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
Tgs maaşları 999 ₺, arff maaşları 699 ₺ olmalı. Krizden kırtuluşun tek yolu budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korkusuz korkak'a ~ 4 yıl önce
memur uzman muhendis ne yapti dostum sana? nedir bu cikaramadigin karin agrisi yapan sey? dar kafan basmiyor belki ama soyleyeyim bunlarin hepsi calisan senin gibi. baskasina olan nefretini senin gibi calisanlardan cikarmaya calisma. yiyorsa bu atarlari hangi makama yapman gerektigini de cok iyi biliyorsun. yemiyorsa da ceneni kapayacaksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik A.Ş ~ 4 yıl önce
Pandemi süreci en çok havacılık sektörünü vurdu bu bir gerçek . Biz de teknik AŞ için işimizden olduk . Eğitim aşamasındaydık Mart’ın ortasında bizi gönderdiler . Kurs işkur tarafından iptal edildi ve tarafımıza herhangi bir bildirim gelmedi . Biz de açıkcası ne yapacağımızı bilmiyoruz . Gitmediğimiz yer çalmadığımız kapı kalmadı artık 7 Aydır işsizim para kazanmıyorum kazandığım sınavlar , mülakatlar , sağlık kontrolü hepsi boşa oldu galiba . Lütfen empati yapın işinizden ayrılıyorsunuz eğitime giriyorsunuz ve pandemi giriyor araya hakkım yandı mı yanmadımı belirsiz bir şekilde bekliyorsunuz gerçekten çok acı ... eğitimdeki hocalarımız hayat devam ediyor unutun burayı diyorlar . Geleceğim resmen ellerimin arasından kayıp gidiyor . Bu yazıyı okuyan bir ik olursa lütfen Eskişehir ve Kocaeli typ ye haklarının yanmadığını sizi bir sonraki alımda alacağız gibi bir garanti versin bari . Bu yazıya olumsuz yorum yapacaklar arkadaşlar olacaktır belki canınız sağ olsun. Artık umutlarım da tükendi , param da tükendi gücüm de tükendi . Hangi kapıyı çaldıysam süreci bilmiyorlar , Ankara işkur genel müdürlüğü de bakkal işletir gibi resmî yazıya cevap vermemeler falan . Artık olumlu olumsuz bir şey yazsalar da yolumuza baksak .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000