16 Ekim 2022, Pazar 10:34:31

THY pilotu dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Türk Hava Yolları'nda pilot olarak görev yapan Bahadır Tama, aynı zamanda gönül verdiği sporla da adından söz ettiriyor.
  • Arkadaşı olmak bile gurur verici. İnsanlar sadece bu yarışlara yaşıyor.. çok yönlü başarı sadece tebrik edilir.
  • Biraz da ucmak icin vakit harcarsa iyi eder. Ucustan bi haber.
  • Duyan da kaptanlığı geldi falan zanneder. Daha 1000 saati yok adamın..
  • Maşallah Trabzon'lu hemşehrimize, başarılarının devamını dileriz.
  • Ortadirek Şaban filminde erkan vardı..her dalda şampiyondu..Onun gibi maşallah
  • Kendisi ayni zamanda yeni baba. Yani bir mesaisi daha var arkadaslar. Herkes uyurken antrenman yapar, herkes uyurken ucar. Ne zaman uyur bilinmez:) Basarisini 3 le carpmak lazim. Pilot baba triatlet.not: pilotu pilot anlar
  • Adamlar okadar boski hobiler girla yelkencisi parasutcusu yuzmecisi simdide triatloncusu bu sirkete hakkimi helal etmiyorum
  • Başarılar kaptanım :) seviliyosunuz
  • Öncelikle tebrik ederim. Bence bu kaptanımızı 777 filosuna alsınlar, hiç yoksa arka galley’e gidip gelirken antrenman yapma fırsatı bulur.
  • Sen

Türk Hava Yolları'nda pilot olarak görev yapan Bahadır Tama, aynı zamanda gönül verdiği sporla da adından söz ettiriyor.

5 yıla yakın bir zamandır THY'de uçan Bahadır Tama, triatlon alanında da oldukça uzman bir isim. Hem yüzme, hem koşu hem de bisiklet sporlarının aynı anda yapıldığı dal olan triatlonda ülkemizi de uzun yıllar temsil etti.

Eşi Saliha Yüksel de triatlet olan Bahadır Tama, eşiyle birlikte hem yarışıyorlar hem de sporun gelişimine katkıda bulunuyorlar.

Bahadır Tama şimdi Ironman 70.3 Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor.

2021 yılında ilk kez yarıştığı orta mesafe (1900 m yüzme, 90 km bisiklet ve 21 km koşu) dünya şampiyonasında dünyadaki en iyi atletler arasında grubunda 7. olarak,  ülkemize sıralamada en iyi dereceyi getiren atlet unvanını almış ve yurtiçi basarısını yurt dısındaki bu onemli yarışla pekiştirmişti.

Söz konusu yarışma 28-29 Ekim'de ABD'nin Utah eyaletinde gerçekleştirilecek.





THY pilotu dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

KaptanNS ~ 2 yıl önce
Arkadaşı olmak bile gurur verici. İnsanlar sadece bu yarışlara yaşıyor.. çok yönlü başarı sadece tebrik edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 yıl önce
Biraz da ucmak icin vakit harcarsa iyi eder. Ucustan bi haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 Kaptan ~ 2 yıl önce
Bilmiyorum gercekten uctunuz mu da hakkinda konusuyosunuz yoksa baska bir meseleniz var da firsat bulmusken degerlendireyim mi dediniz. Ama ben kendisiyle birkac kere ucus yaptim. Gayet efendi, ucusu da standart hatta standart uzeri bir arkadasimiz. Sizinle ucusunda hatalar da yapmis olabilir. Insaniz hepimiz yapariz. Ama sizin yaptiginiz en hafif tabirle ayiptir ayip. Binlerce insanin okudugunu bile bile Bahadirin da kendisini savunamayacagini bile bile boyle ulu orta insan karalanmaz. Bir hatasi eksigi var idiyse kokpitte konussaydiniz daha buyuk, emniyetsiz bir hata ise gerekirse raporlasaydiniz ama keske boyle kahvehane agziyla burada soylemeseydiniz. Insani insan yapan erdemli davranislardir keske siz de bu erdemlerden biraz nasiplenseydiniz.
5 senedir mi ~ 2 yıl önce
Duyan da kaptanlığı geldi falan zanneder. Daha 1000 saati yok adamın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air1461 ~ 2 yıl önce
Maşallah Trabzon'lu hemşehrimize, başarılarının devamını dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 2 yıl önce
Ortadirek Şaban filminde erkan vardı..her dalda şampiyondu..Onun gibi maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir pilot ~ 2 yıl önce
Kendisi ayni zamanda yeni baba. Yani bir mesaisi daha var arkadaslar. Herkes uyurken antrenman yapar, herkes uyurken ucar. Ne zaman uyur bilinmez:) Basarisini 3 le carpmak lazim. Pilot baba triatlet.not: pilotu pilot anlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 ~ 2 yıl önce
Adamlar okadar boski hobiler girla yelkencisi parasutcusu yuzmecisi simdide triatloncusu bu sirkete hakkimi helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanımadan... ~ 2 yıl önce
Dostum Bahadır 100 saat ortalama uçuş saati ile bunları yapıyor, bilmeden yargılama yapıyorsun, çok yakın arkadaşlarımdandir aynı filoda görev yaptığımız için söylüyorum. Birisi Türkiye de iron man ise bu adamdır. Ironman dünya şampiyonasıni da bu programda ancak böyle birisi yapabilir, bahane yok , her zamanı planlı hedefine doğru, emin adımlarla ilerliyor. Belki bu vesile ile sende zamanını daha etkin kullanabilirsin. Tek haklı olduğun kimse boş değil bu şirkette ... Saygılar
Za ~ 2 yıl önce
Yüzmeci
Dostum ~ 2 yıl önce
Baha önce uçmayı öğrensin
Pilot dışı herkese ~ 1 yıl önce
Bizim ekip 100 saat uçup ironman zaten 320 de, bu adam titanium olmus. Sen pandemi donemi evde oturup bosluktan Pubg turnuvasi duzenleyenlere hakkini helal etme, bizde hakkin yok, hatta bizim sende olabilir.
Q ~ 2 yıl önce
Başarılar kaptanım :) seviliyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 2 yıl önce
Öncelikle tebrik ederim. Bence bu kaptanımızı 777 filosuna alsınlar, hiç yoksa arka galley’e gidip gelirken antrenman yapma fırsatı bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Number one ~ 2 yıl önce
Tebrikler başarılar;kaptanımıza......
Sen ~ 2 yıl önce
Sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000