11 Şubat 2019, Pazartesi 18:38:22

THY part-time çalışacak öğrenci arıyor

Türk Hava Yolları (THY), en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünün 3. sınıfta eğitim gören ve yarı zamanlı çalışabilecek öğrenci arıyor.
  • 3.30 ortalamam vardi havacilik yonetimi bolumumdu. Bolum birincisiydim. Zamaninda thy boyle ilanlari niye vermiyordu. Neden gec kaliniyordu.
  • Ee o kadar mudur oldumu bir o kadsr da danisman ve sekreter lazim sofor yerine yakinda pilotlari koyarlar
  • Hepsi masa başı oh yatacak mevkilere şu başkanlığı bu başkanlığı alsanıza tgs nin yanına operasyona satışa yardırsınlar koştursunlar yolcuyla uğraşsınlar yatmasınlar iki iş öğrensinler ama yok kıyamazsınız yatmaları lazım rahat etmeleri lazım pohpohlanmaları lazım sizinde yaranmanız lazım demi hayırlı işler
  • Milleti nereye sığdıracağnızı şaşırdınız halen yalakalık için yandaş almaya devam ! Bi işi on kişi yapacak yuh ya ! Sığmayınca lokasyon açın sığmadıkça lokasyon açın ! Devletin malı denşz hesabı ! Kiraları neki o lokasyonların thy için hiç devde kulak
  • Ya tamam alım yapıyorsunuz da bu nasıl bir kriterdir. Diğer başarılı öğrencilere de bir fırsat versenize. Acaba hangi bakanın yeğeni şuan 3. sınıf öğrencisi de şirkete dahil etmenin legal yolunu arıyorsunuz.
  • 1- yandaş olmak 2- akepe ye üye olmak 3- yalaka olmak 4- belirli cemaat/cemiyetlerden veya dayınızın ik birimini araması .
  • Damacana başkanlığı, bankamatik başkanlığı ve diğerlerine alım yok mu?
  • 70 saat uçurup 700 lira maaş vermek nedir !!! Yazık degil mi bu gencecik insanlara amelelik mi yapsinlar size !!!! Süslü cancanlı laflarla insanları kandormaya çalışmayın para verin para !!!!!
  • Ne zaman tecrübeli kabin memuru alicak hapsi İstiyor şimdi lazem Tk raklam yapıyor
  • Bütün başkanlıkları yazmışlar. Sallasan başkana değecek.pilottan çok başkan var.

Türk Hava Yolları (THY), en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünün 3. sınıfta eğitim gören ve yarı zamanlı çalışabilecek öğrenci arıyor.

THY'nin internet sitesinde yer alan ilana göre, üniversitelerin 3. sınıfında olan ve bunu belgeleyebilenler başvurabilecek. İlan 15 Mart'a kadar yayında kalacak. Başvurular sadece internet sitesi üzerinden alınacak. Belge kontrolünden sonra ilan kriterlerini taşıyan adayların tümü sözel/sayısal yetenek ve İngilizce yazılı sınavına davet edilecek.

Sınavda başarılı olan adaylar, kişilik envanteri, grup değerlendirmeleri ve birebir mülakat süreçlerine çağrılacak. Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak ve başlama belgelerini hazırlamaları istenecek. Adayın istenen belgeleri teslim etmesi sonrasında istihdam süreci tamamlanacak.

Başvuracak kişilerde şu kriterler aranacak:

"T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3. sınıf öğrencisi olduğunu belgeleyebilmek. 100'lük sistemde en az 70, dörtlük sistemde en az 2,72 genel not ortalamasına sahip olduğunu belgeleyebilmek. İstanbul'daki ofislerde çalışılacak olup haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere, en fazla 30 saat çalışabilmek, iyi derecede İngilizce bilmek. (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olmak)"

Başvuracak kişilerde aranan nitelikler ise şöyle:

"Problem çözme yeteneği gelişmiş ve sonuç odaklı çalışan, ekip çalışmasına yatkın, proaktif ve analitik düşünce yeteneğine sahip, araştırmaya ve öğrenmeye açık, yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek, MS Office araçlarını iyi düzeyde bilen."

Yarı zamanlı çalışma alanları ise Eğitim Başkanlığı, İstihdam Başkanlığı, Personel Yönetimi Başkanlığı, Sosyal ve İdari İşler Başkanlığı, Uçuş Eğitim Başkanlığı, Kalite Güvence Başkanlığı, Teknik Başkanlık, Finans Başkanlığı, Genel Satınalma Başkanlığı, Muhasebe ve Mali Kontrol Başkanlığı, Entegre Operasyon Başkanlığı, Güvenlik Başkanlığı, Kurumsal Emniyet Başkanlığı, Yer İşletme Başkanlığı, Uçuş İşletme Başkanlığı, Ekip Planlama Başkanlığı, Gelir Yönetim Başkanlığı, İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanlığı, Üretim Planlama Başkanlığı, Kurumsal İletişim Başkanlığı, Kurumsal Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanlığı, Pazarlama Başkanlığı, Satış Başkanlığı, Kargo Operasyon Başkanlığı, Kargo Pazarlama Başkanlığı, Kargo Satış Başkanlığı, Kurumsal İnovasyon ve Projeler Başkanlığı, Uluslararası İlişkiler ve İttifaklar Başkanlığı, Yatırım Yönetimi Başkanlığı olarak belirlendi.

THY part-time çalışacak öğrenci arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Zamaninda ~ 5 yıl önce
3.30 ortalamam vardi havacilik yonetimi bolumumdu. Bolum birincisiydim. Zamaninda thy boyle ilanlari niye vermiyordu. Neden gec kaliniyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 5 yıl önce
Ee o kadar mudur oldumu bir o kadsr da danisman ve sekreter lazim sofor yerine yakinda pilotlari koyarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı işler ~ 5 yıl önce
Hepsi masa başı oh yatacak mevkilere şu başkanlığı bu başkanlığı alsanıza tgs nin yanına operasyona satışa yardırsınlar koştursunlar yolcuyla uğraşsınlar yatmasınlar iki iş öğrensinler ama yok kıyamazsınız yatmaları lazım rahat etmeleri lazım pohpohlanmaları lazım sizinde yaranmanız lazım demi hayırlı işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alın alın ~ 5 yıl önce
Milleti nereye sığdıracağnızı şaşırdınız halen yalakalık için yandaş almaya devam ! Bi işi on kişi yapacak yuh ya ! Sığmayınca lokasyon açın sığmadıkça lokasyon açın ! Devletin malı denşz hesabı ! Kiraları neki o lokasyonların thy için hiç devde kulak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehaye Zihniyeti ~ 5 yıl önce
Ya tamam alım yapıyorsunuz da bu nasıl bir kriterdir. Diğer başarılı öğrencilere de bir fırsat versenize. Acaba hangi bakanın yeğeni şuan 3. sınıf öğrencisi de şirkete dahil etmenin legal yolunu arıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstenen özellikler :) ~ 5 yıl önce
1- yandaş olmak 2- akepe ye üye olmak 3- yalaka olmak 4- belirli cemaat/cemiyetlerden veya dayınızın ik birimini araması .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir de ~ 5 yıl önce
Yazmışlar proaktif düşünme problem çözme yeteneği iletişim becerisi... dediğimizi yapacak zırzır etmeyecek çok çalışacak az kazanacak biat edecek, git deyince gidecek gel deyince gelecek. İşten çıkarınca kuyruğu kıstırıp tek söz etmden çekip gidecek deselerdi daha gerçekçi olurdu.
Eksik var! ~ 5 yıl önce
Damacana başkanlığı, bankamatik başkanlığı ve diğerlerine alım yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q sınıfı ~ 5 yıl önce
70 saat uçurup 700 lira maaş vermek nedir !!! Yazık degil mi bu gencecik insanlara amelelik mi yapsinlar size !!!! Süslü cancanlı laflarla insanları kandormaya çalışmayın para verin para !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 5 yıl önce
Uçmayacaklar sakın olun:)
Tecrübeli ~ 5 yıl önce
Ne zaman tecrübeli kabin memuru alicak hapsi İstiyor şimdi lazem Tk raklam yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh yani ~ 5 yıl önce
Bütün başkanlıkları yazmışlar. Sallasan başkana değecek.pilottan çok başkan var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000