10 Şubat 2009, Salı 15:33:02

THY olumsuz havaya takıldı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Ankara-Diyarbakır, Ankara-Erzincan ve Ankara-Mardin seferleri elverişsiz hava koşulları nedeniyle karşılıklı iptal edildi.
  • Maalesef güneyli rüzgarlar estiği zaman bu tarz durumlar oluşabiliyor.Bu gün Adanada da benzer durum vardı.Ama buralara göre iyi durumdaydı.Benim meydana indiğim ve meydandan döndüğüm zamana kadar görüş hep 5000MT idi. Sevgiler,emniyetli uçuşlar.

Yurdu etkisi altına alan ve özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkili olan elverişsiz hava koşulları hava ulaşımını da etkiledi.

Sabah saatlerinden itibaren Diyarbakır ve Erzincan'da yoğun sis, Mardin'de kum fırtınası nedeniyle görüş mesafesinin çok düşük olması dolayısıyla Ankara'dan bu illere yapılacak seferler önce ertelendi, daha sonra elverişsiz hava koşullarının sürmesi nedeniyle seferler karşılıklı olarak iptal edildi.

THY olumsuz havaya takıldı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Maalesef güneyli rüzgarlar estiği zaman bu tarz durumlar oluşabiliyor.Bu gün Adanada da benzer durum vardı.Ama buralara göre iyi durumdaydı.Benim meydana indiğim ve meydandan döndüğüm zamana kadar görüş hep 5000MT idi. Sevgiler,emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000