23 Kasım 2019, Cumartesi 10:30:27

THY Odessa'ya ekip gönderdi

Türk Hava Yolları'nın Odessa'da pistten çıkan uçağındaki elektronik malzemeler İstanbul'a getirilmek üzere uçaktan alındı.
  • Bizde gittik !
  • O gune ait NOTAM i inceledimde,yani o ucagin istanbuldan bile kalkmamasi gerekdi, veya odessaya yakin bir limana gitmelidi,precission approach icin hic bir alet calismiyor,papi bile displaced threshold nedenile devre disi,poor runway lighting only ADF approach,no circle to land due to the darkness,vs vs.Bence bu sartlar altinda o limana gitmek bence mantikli degil,tabiki perde arkasinda pilotlara baski uygulanabilir.
  • keşke beni de gönderseydi hiç gitmedim pass bilet hakkımı sinyoritadan sıra gelmiyor uçaklar hep dolu :(
  • Odessa pisti patates tarlasi gibi
  • thy teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 senede hastalanan 19 yaşında işe thy de başlamış calışanını performanstan az kıdem tazminatı ödemek için aralık ayında 39 yaşında işten attı
  • Bu uçak uçar.yeşilköyde tren rayina giren uçak tc-jka olarak senelerce uçtu.sikinti olmaz.
  • bu tekniğin hakkı Hiç Bir zaman ödenmez , herseyde arkayı ortayı toplayan tekniktir, yagmurda camurda soğukda...
  • Görünüşe göre kal edilmiş. Daha genç sayılabilecek güzel teyyare idi yazık oldu
  • Dun kharkiv e ozel ucus yapildi, ekip kharkiv den sonra kara yoluyla odesa ya gidecekler ( malum meydan kapali), ucak kal edilmis sebep olarak on dikmenin on kargo kismina girmis olmasi (soylenen bu idi), resimlerde gozukmuyor ama motorlarinda hasar aldigi soyleniyor
  • Düşün artık şu şirketin yakasından , çekemeyen kıskanç insanlar. Ne çok battı size canıyla başıyla uçuşu icra eden uçuş ekipleri. Gidin ve kendinizi geliştirin aynı koltukta sizlerle de uçmaktan büyük keyif alırız. En büyük sorununuz , çekememezlik ve kıskançlık, bu yüzden bir adım ileriye gidemeyeceksiniz.

Türk Hava Yolları'nın Odessa'da pistten çıkan uçağındaki elektronik malzemeler İstanbul'a getirilmek üzere uçaktan alındı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Önceki akşam Odessa'da facianın eşiğinden dönen THY'ye ait TC-JGZ kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağın işe yarayacak malzemeleri uçaktan toplandı.

İstanbul'dan Odessa'ya teknik ekip gönderen THY, uçakta bulunan elektronik malzemelerin yanı sıra işe yarayacak ekipmanların sökülmesini istedi. Ekibin de ekipmanları toplayarak yüklemeye başladığı öğrenildi.



NE OLMUŞTU?

İstanbul-Odessa seferini yapan THY'ye ait TC-JGZ kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçak 134 yolcusuyla ikinci denemesinde Odessa'ya inmiş, ancak uçak pistten çıkmıştı. Olayda yaralanan olmamıştı.

©AirportHaber

THY Odessa'ya ekip gönderdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Dahmi arf ~ 4 yıl önce
Bizde gittik !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şikayet edilmiştir ~ 4 yıl önce
Dhmi ve cimer'e şikayet edilmiştir.
Gurbetci ~ 4 yıl önce
O gune ait NOTAM i inceledimde,yani o ucagin istanbuldan bile kalkmamasi gerekdi, veya odessaya yakin bir limana gitmelidi,precission approach icin hic bir alet calismiyor,papi bile displaced threshold nedenile devre disi,poor runway lighting only ADF approach,no circle to land due to the darkness,vs vs.Bence bu sartlar altinda o limana gitmek bence mantikli degil,tabiki perde arkasinda pilotlara baski uygulanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
endmüh ~ 4 yıl önce
keşke beni de gönderseydi hiç gitmedim pass bilet hakkımı sinyoritadan sıra gelmiyor uçaklar hep dolu :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patates tarlasi ~ 4 yıl önce
Odessa pisti patates tarlasi gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 4 yıl önce
thy teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 senede hastalanan 19 yaşında işe thy de başlamış calışanını performanstan az kıdem tazminatı ödemek için aralık ayında 39 yaşında işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
Bu uçak uçar.yeşilköyde tren rayina giren uçak tc-jka olarak senelerce uçtu.sikinti olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
Jka, thy nin mali idi uctu, jpe ve bu ucak ne yazik ki leasing ucaklar, karari leasing firmasinin sigorta dan alacagi para ve sonrasinda thy bu ucagi leasing firmasina geri vermek istediginde musteri bulup bulamayacagi vs gibi bircok unsurlar dahil oluyor. JPE da bizim teknige girse ucardi ama leasing firmasina sigortadan alacagi para ve sonrasi daha sicak geldi ve KAL edildi, teknik gidip bunun organlarini soktuyse ucagin bileti kesilmis demek ki sonrasi PERMASHARP tras bicagi
Buntekniğn hakkı ~ 4 yıl önce
bu tekniğin hakkı Hiç Bir zaman ödenmez , herseyde arkayı ortayı toplayan tekniktir, yagmurda camurda soğukda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Teknik kraldır. Kardeşlerim iyi ki varsınız. Her pilotun ve kabinin dostu,her problemin çözücüsü paydaşlarımız.. Allah kolaylık versin.
Hak hukuk ~ 4 yıl önce
Niye ödenmesin, maaş almıyorlar mı? İşleri bu bildiğim kadarıyla..
.. ~ 4 yıl önce
Görünüşe göre kal edilmiş. Daha genç sayılabilecek güzel teyyare idi yazık oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kal oldu ~ 4 yıl önce
Dun kharkiv e ozel ucus yapildi, ekip kharkiv den sonra kara yoluyla odesa ya gidecekler ( malum meydan kapali), ucak kal edilmis sebep olarak on dikmenin on kargo kismina girmis olmasi (soylenen bu idi), resimlerde gozukmuyor ama motorlarinda hasar aldigi soyleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poturcuk ~ 4 yıl önce
Düşün artık şu şirketin yakasından , çekemeyen kıskanç insanlar. Ne çok battı size canıyla başıyla uçuşu icra eden uçuş ekipleri. Gidin ve kendinizi geliştirin aynı koltukta sizlerle de uçmaktan büyük keyif alırız. En büyük sorununuz , çekememezlik ve kıskançlık, bu yüzden bir adım ileriye gidemeyeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000