26 Nisan 2017, Çarşamba 09:28:20

THY o anlaşmayı uzattı

Türk Hava Yolları Miles&Smiles programının 2001 yılından bu yana Garanti Bankası ile sürdürdüğü kredi kartı işbirliği, 1 Nisan 2017 itibariyle bir yıl daha uzatıldı.
  • 1 nisan 2018 oldu yeni anlasma nerde ? Mil kazanamaz olduk. 8 kat dusuk mil kazanmaya basladik. Garanti bank kredi kartimk iptal etdircegjm
  • Aman bulaşmayın uzak durun derim. En kazık banka. Vip musterimizssiniz diye kartı gönderiyorlar 2 ay sonrada 6 ay sonrada aidat adı altında kesinti yapıyorlar.
  • THY garanti bankası ile yenilenen sözleşme sonrası, bu yıl için daha fazla mil puan dağıtılacak diyor, yanlız garanti bankası 14 nisan itibariyle puanları en çok kullanılan sektörlerde neredeyse bitirdi. "14.04.2017 tarihi itibariyle akaryakıt, mobilya, beyaz eşya ve elektronik sektörlerinde 1TL için en düşük mil kazanım oranı 0,1mil olarak revize edilecektir. Seyahat/restoran, giyim, market ile yurt dışı ve diğer kategorisindeki harcamaların mil kazanım oranları aynı kalacaktır. M&S American Express için %25 fazla mil kazanımı devam edecektir."
  • Bu programın resmen müptelası oldum. Gerek kredi kartı alışverişlerinden gerekse diğer sektör kampanyalarından (market akaryakıt vs) oldukça mil topladım, topluyorum. Platinum kredi kartı yıllık ücretinin pahalı olduğunu söyleyebilirim (210 tl civ) Bonusflaş uygulamasından katıldığımız ekstra mil kampanyaları da fazlaca mil elde etmemize yarıyor Fakat bir yönden de thy'nin zararına olan şeyler bunlar. Yılda belki 250 bin ücretsiz yolcu uçuyordur Bi kart mil programı ile bütünleşti değiştirilmesi sorun yaratır. Başka bankaya geçerse tüm garanti miles&smiles kk.ları dolayısı ile iptal edilecektir. Diğer bankaların mil veya uçak bileti veren kk.ları ise işe yaramaz
  • Havuzcu garantinin(ntv,ferit şahenk) hizmetini,ürününü kullanmayın.Bizim paramızla bize hayatı zehir etmek isteyenleri biz zehire boğalım.#TRboykot
  • Adam kart için günlük elli kuruş veriyor gelmiş hala tantana yapıyor
  • Thy eğer garantiye kart ücretlerini düşürtemezse bir işe yaramaz yıllık american express ile beraber 200 tl kart ücreti resmen soygun. Thy bu konuda birşeyler yapsa kredi kartını daha cazip hale getirir.
  • En sevmediğim banka garanti. Senelik 150 -200 tl kart ücreti mi olur. Dmeeek ki 1 sene daha bekliyecem. Thy baska bir bankayla anlassa aninda alicam o karti
  • bence bitirmeliydi yada inş puanları düşürmüşlerdir çok zarar var ediyor!!
  • Peki 1 yil sonra ne olacak.

Türk Hava Yolları Miles&Smiles programının 2001 yılından bu yana Garanti Bankası ile sürdürdüğü kredi kartı işbirliği, 1 Nisan 2017 itibariyle bir yıl daha uzatıldı. Türk Hava Yolları’nın tek resmi kredi kartı Miles&Smiles, önümüzdeki 1 yıl boyunca Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyelerine ve Garanti Bankası müşterilerine mil kazandırmaya devam edecek.

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur “Türkiye’nin önde gelen bankalarından Garanti Bankası ile 17 yıldır yürüttüğümüz kredi kartı işbirliğini sadece bir program ortaklığı değil, stratejik bir işbirliği olarak görüyoruz. Müşteri memnuniyeti ve sadakatinin artırılması açısından Miles&Smiles özel yolcu programımızı geliştirmeye ve daha cazip hale getirmeye çalışıyoruz. Garanti Bankası ile 17. senesine giren işbirliğimizi, bu güne kadar yaptığımız en büyük anlaşma ile derinleştirdik. Geçtiğimiz sözleşme dönemi ortalamasına göre dağıtılan mil miktarını bu yıl ciddi oranda arttırdık. 2018 Nisan’a kadar Miles&Smiles kredi kartlarını kullanan üyelerimize toplamda 12 Milyara yaklaşan tutarda Mil dağıtacağız. Kısaca Miles&Smiles kredi kartı sahipleri bu sene mile doyacak” yorumunda bulundu.

Garanti Bankası ile ortak projeler

Garanti Bankası ile yaptıkları ortak çalışmalardan da bahseden Ahmet Olmuştur, “Garanti Bankası ile yürüttüğümüz ‘Türk Hava Yolları kanallarından Kredi Kartı Satışı’ projesi ile de daha fazla Miles&Smiles üyemizin kredi kartı sahibi olmasını hedefliyoruz. Ayrıca kredi kartı sahibi Miles&Smiles üyelerimize Türk Hava Yolları’ndan ekstra ayrıcalıkları en kısa sürede sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yıldan itibaren kredi kartı sahipleri Türk Hava Yollarında çok daha ayrıcalıklı olacaklar” dedi.

Dünyanın en büyük sadakat programları arasında

7 milyona yaklaşan üye sayısı ile Miles&Smiles’ın Türkiye’nin en büyük, dünya havayolları arasında da önemli bir yere sahip havayolu sadakat programı olduğunu belirten Olmuştur, 2022’ye kadar üye sayısını ikiye katlamayı hedeflediklerini ve bu büyümeye paralel olarak kredi kartı bazını genişletmenin Miles&Smiles’ın ana hedefleri arasında olduğunu belirtti. Olmuştur “2016 senesinde Miles&Smiles üyeleri milleriyle 1 milyonu aşkın ödül bilet alırken, 2022’ye geldiğimizde 2 milyonun üzerinde ödül bilet dağıtmayı hedefliyoruz” yorumunda bulundu. Tüm Miles&Smiles ve özellikle kredi kartı üyeleri için birçok yeni ayrıcalığınyakında üyelerle buluşacağından bahseden Olmuştur, “bu değişiklikler sayesinde, mevcut durumda yüksek olan memnuniyet ve tavsiye skorlarımızın daha da yükseleceğini ve Miles&Smiles’in dünyada da en çok tercih edilen sayılı havayolu programlarından biri olacağını düşünüyorum” dedi.

Garanti Bankası’nın Türk Hava Yolları ile yenilediği anlaşmayla ilgili görüş bildiren Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu ise “Garanti Bankası olarak, ülkemizin bayrak taşıyıcısı ve küresel markası Türk Hava Yolları ile, 17 yıldır sürdürdüğümüz stratejik ortaklık kapsamında, Türkiye'nin ilk ortak markalı havayolu kredi kartı işbirliğine sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. İki kurumun Miles&Smiles kredi kartıyla devam eden ortaklığı, Türkiye'deki en önemli işbirliğini oluşturuyor. Garanti’nin kredi kartlarıyla yurtdışında yapılan harcamalar içindeki pazar payı yaklaşık %40 iken, bunun yarısı Miles&Smiles kredi kartı sahipleri tarafından yapılıyor. Bu kapsamda müşterilerimize, yurt dışına en çok uçuran kart portföyü olarak 2012 yılından bu yana yaklaşık 50 milyar mil kazandırdık. 50 milyar mil, 6,5 milyon yurt içi gidiş dönüş veya 2 milyon yurt dışı gidiş dönüş bilete denk geliyor. Sadece 2016 yılında Miles&Smiles kredi kartı tarafından kazandırılan millerle, dünyanın çevresinde 400.000 km’lik tur atılmasını sağladık. Garanti Bankası'nın üst segment kredi kartı pazarındaki liderliğinde büyük rol oynayan işbirliğimizin devamından mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

THY o anlaşmayı uzattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Musderi ~ 6 yıl önce
1 nisan 2018 oldu yeni anlasma nerde ? Mil kazanamaz olduk. 8 kat dusuk mil kazanmaya basladik. Garanti bank kredi kartimk iptal etdircegjm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turok ~ 7 yıl önce
Aman bulaşmayın uzak durun derim. En kazık banka. Vip musterimizssiniz diye kartı gönderiyorlar 2 ay sonrada 6 ay sonrada aidat adı altında kesinti yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PKUSAK ~ 7 yıl önce
THY garanti bankası ile yenilenen sözleşme sonrası, bu yıl için daha fazla mil puan dağıtılacak diyor, yanlız garanti bankası 14 nisan itibariyle puanları en çok kullanılan sektörlerde neredeyse bitirdi. "14.04.2017 tarihi itibariyle akaryakıt, mobilya, beyaz eşya ve elektronik sektörlerinde 1TL için en düşük mil kazanım oranı 0,1mil olarak revize edilecektir. Seyahat/restoran, giyim, market ile yurt dışı ve diğer kategorisindeki harcamaların mil kazanım oranları aynı kalacaktır. M&S American Express için %25 fazla mil kazanımı devam edecektir."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MILES ~ 7 yıl önce
Bu programın resmen müptelası oldum. Gerek kredi kartı alışverişlerinden gerekse diğer sektör kampanyalarından (market akaryakıt vs) oldukça mil topladım, topluyorum. Platinum kredi kartı yıllık ücretinin pahalı olduğunu söyleyebilirim (210 tl civ) Bonusflaş uygulamasından katıldığımız ekstra mil kampanyaları da fazlaca mil elde etmemize yarıyor Fakat bir yönden de thy'nin zararına olan şeyler bunlar. Yılda belki 250 bin ücretsiz yolcu uçuyordur Bi kart mil programı ile bütünleşti değiştirilmesi sorun yaratır. Başka bankaya geçerse tüm garanti miles&smiles kk.ları dolayısı ile iptal edilecektir. Diğer bankaların mil veya uçak bileti veren kk.ları ise işe yaramaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIR ~ 7 yıl önce
Havuzcu garantinin(ntv,ferit şahenk) hizmetini,ürününü kullanmayın.Bizim paramızla bize hayatı zehir etmek isteyenleri biz zehire boğalım.#TRboykot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Adam kart için günlük elli kuruş veriyor gelmiş hala tantana yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kart Kullanıcısı ~ 7 yıl önce
Thy eğer garantiye kart ücretlerini düşürtemezse bir işe yaramaz yıllık american express ile beraber 200 tl kart ücreti resmen soygun. Thy bu konuda birşeyler yapsa kredi kartını daha cazip hale getirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kart kullanıcısı ~ 7 yıl önce
Benden bu sene 290tl amex ve masterkart için almışlar. Kartları kapattırdım. Geri ödeme yapmadılar
Garanti mi kalsin ~ 7 yıl önce
En sevmediğim banka garanti. Senelik 150 -200 tl kart ücreti mi olur. Dmeeek ki 1 sene daha bekliyecem. Thy baska bir bankayla anlassa aninda alicam o karti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kötü ~ 7 yıl önce
bence bitirmeliydi yada inş puanları düşürmüşlerdir çok zarar var ediyor!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 7 yıl önce
Havayollrı mil satarak bankalara, para kazanır. Uyduruktan mesaj yazmayın yazmış olmak için
iyi tamam ama ~ 7 yıl önce
Peki 1 yil sonra ne olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000