27 Mart 2020, Cuma 01:02:38

THY New York-İstanbul uçuşlarını durdurdu

THY, Covid-19 salgınına karşı New York-İstanbul uçuşlarını durdurdu
  • Hkesi isten cikartmali, kriz uzun surecek, sonra tekrar alir ihtiyac varsa
  • Şimdi arkadaşlar burda basit bir mantık yürütmek istiyorum virüs çıktı, yayıldı, sadece türkiye kaldı ve bu konuyu bilmeyen görmeyen yoktur sanırım, şimdi soruyorum kabak gibi türkiye ben temizim dermişcisine bir tablo içindeyken neden 15 günlüğüne uçuşları durdurmadı? Durdursaydıda sadece iç hat olarak çalışsaydıda bu virüste girmeseydiya, umrecileri o sırda karnatinaya alsaydıda temiz bir şekilde bu işten sıyırsaydıkya.. Anlamadım gitti gerçekten bu saatten sonra hepsini iptal rt en azından temizlenelim.
  • Sağlık bakanı ve Cumhurbaşkanı farklı veriler verdiler. Ben tabi ki reise güvenirim.
  • para,virüsten,insandan daha mı önemli? hani önemli olan bir lokma bir hırkaydı,hani paranın hiçbir önemi,değeri yoktu,nerede?
  • New york suan cinden daha tehlikeli bir bolge. Anlamadigim corona vakasi cok az olan ulkelere seferleri durduruyorsun, ama New Yorka devam ediyorsun. Cok mantiksiz. Bu hastalik 14 gun sonra belirtilerini gosteriyor. Yani busuru yolcu hasta olmayip Corona tasiyabilir.
  • Tamam guzel.. Yon kur Baskan ve md'lerin maaslarindan kesebilirsiniz oyleyse.. isten cikarma olayacak dedi Cumhurbaskani !? Hadi saglik bakaninin sozunu dinlemediniz de rapor alanlari yolladiniz vs !? Yoksa İlker Bey o sozu de mi duymadi? Gerci Erdogan aciklama yaptiginda hep telefonuyla ilgileniyodu ama,duymamis olabilir .. yon kur baskan md,'den kestigin an o buyce hepimize yeter :)) pamuk elller cebe !!
  • Herkes hasta olana kadar neden devam edeydik
  • THY baseleri hariç acilen tüm yurt dışı ve yurt içi tüm istasyonlarını kapatmalı, delik çok büyük. Emeklilik yaşı gelenleri anında emekli etmeli, geri kalanınıda ücretsiz izinle göndermeli. Bu ekonomik tedbirler kapsamında yapılmalı, durduk yere linç yemeyelim.
  • geç bile kalındı.
  • havacılığın geleceği karanlık THY bütçe zaten varlık fonunda kim nereye kadar dayanacak:(

Türk Hava Yollar (THY), koronavirüs salgınına karşı aldığı önlemler kapsamında New York-İstanbul uçuşlarını durdurdu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, twitter hesabından paylaşım yaparak, uçuşların durdurulduğunu duyurdu. Ekşi, paylaşımında "Son güncelleme: 27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla 17 Nisan 2020 tarihine kadar sadece sınırlı dış hatta seferler devam edecek olup; bu hatlar için güncel durumu aşağıdaki adresten takip ediniz. Buna göre Newyork hattı iptal edilmiştir" ifadelerini kaydetti.

NEW YORK YERİNE CHICAGO

THY'nin internet sayfasında yer alan duyuruda ise Kovid-19 küresel salgını sebebiyle bazı ülkelere gerçekleştirilen uçuşlarda değişiklikler meydana geldiği belirtildi.

Duyuruda, "27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla Şikago, Washington, Hong Kong, Moskova ve Addis Ababa dışındaki tüm dış hat seferlerimiz 17 Nisan 2020 tarihine kadar durdurulacaktır" ifadesi kullanıldı. Duyuruda, iptal edilen seferlerle ilgili yapılabilecek işlemlere ilişkin bilginin internet sitesinin online işlemler ve iade talepleri sayfasından takip edilebileceği kaydedildi.

THY New York-İstanbul uçuşlarını durdurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Tk ~ 4 yıl önce
Hkesi isten cikartmali, kriz uzun surecek, sonra tekrar alir ihtiyac varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş işten geçtikten sonra.. ~ 4 yıl önce
Şimdi arkadaşlar burda basit bir mantık yürütmek istiyorum virüs çıktı, yayıldı, sadece türkiye kaldı ve bu konuyu bilmeyen görmeyen yoktur sanırım, şimdi soruyorum kabak gibi türkiye ben temizim dermişcisine bir tablo içindeyken neden 15 günlüğüne uçuşları durdurmadı? Durdursaydıda sadece iç hat olarak çalışsaydıda bu virüste girmeseydiya, umrecileri o sırda karnatinaya alsaydıda temiz bir şekilde bu işten sıyırsaydıkya.. Anlamadım gitti gerçekten bu saatten sonra hepsini iptal rt en azından temizlenelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 4 yıl önce
Sağlık bakanı ve Cumhurbaşkanı farklı veriler verdiler. Ben tabi ki reise güvenirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istasyon md'ne ~ 4 yıl önce
para,virüsten,insandan daha mı önemli? hani önemli olan bir lokma bir hırkaydı,hani paranın hiçbir önemi,değeri yoktu,nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
New york ~ 4 yıl önce
New york suan cinden daha tehlikeli bir bolge. Anlamadigim corona vakasi cok az olan ulkelere seferleri durduruyorsun, ama New Yorka devam ediyorsun. Cok mantiksiz. Bu hastalik 14 gun sonra belirtilerini gosteriyor. Yani busuru yolcu hasta olmayip Corona tasiyabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Anladılmayacak ne var ? Thy sağlığına mı bakıyor ? Yolcu olmayan yer duruyor, olan devam
Tee Haa Yee ~ 4 yıl önce
Tamam guzel.. Yon kur Baskan ve md'lerin maaslarindan kesebilirsiniz oyleyse.. isten cikarma olayacak dedi Cumhurbaskani !? Hadi saglik bakaninin sozunu dinlemediniz de rapor alanlari yolladiniz vs !? Yoksa İlker Bey o sozu de mi duymadi? Gerci Erdogan aciklama yaptiginda hep telefonuyla ilgileniyodu ama,duymamis olabilir .. yon kur baskan md,'den kestigin an o buyce hepimize yeter :)) pamuk elller cebe !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Problem yok ~ 4 yıl önce
Herkes hasta olana kadar neden devam edeydik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corona ~ 4 yıl önce
Torpil dinlemiyordu corona aslinda thy nin torpilli bir virusle bu isin icinden cikmasi lazimdi
Evinde ~ 4 yıl önce
Ac susuz beklerken daha mi guzel olacak? Elbet korona olacaksin, yarin birgun bu sefer ustelik paranda olmayacak
Vatandaş ~ 4 yıl önce
THY baseleri hariç acilen tüm yurt dışı ve yurt içi tüm istasyonlarını kapatmalı, delik çok büyük. Emeklilik yaşı gelenleri anında emekli etmeli, geri kalanınıda ücretsiz izinle göndermeli. Bu ekonomik tedbirler kapsamında yapılmalı, durduk yere linç yemeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandasa cevap ~ 4 yıl önce
Emeklilik yasi yaklasanlar neden hemen emekli olsun, ucretsiz izinle ucuslarini kesersin , adamlar o kadar sene ucus yapicak sonra arkasina tekmeyi koyar gibi emekli edilicek olmaz
Yes ~ 4 yıl önce
Aynen katılıyorum özellikle yolcu hizmetleri evde yatıyor
aah !! ~ 4 yıl önce
geç bile kalındı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dayan ülkem ~ 4 yıl önce
havacılığın geleceği karanlık THY bütçe zaten varlık fonunda kim nereye kadar dayanacak:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
Yav kardesim ne felaket tellali adamlarsiniz karanlik karanlik ne karanlik bekle belki 1 aya duzelecek onumuz yaz sezonu yine full ucar sirket rahat ol

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000