30 Temmuz 2020, Perşembe 19:57:56

THY kabin memurlarına büyük korku yaşatıyor

Türk hava yolları kabin memurlarına gönderdiği bilgilendirmeyle büyük endişe yarattı.
  • eğitimi kendi yerine girip tamamlayacak, kendisinden hoşlanan ing bilen bir steward bulamamıştır. based on a true story, bunlar hep yaşandı.
  • Umarım işten çıkarma olmaz. Bu devirde işsiz kalmak çok kötü bir şey.
  • Ben de tüm eğitimlerimi zamanında tamamladım, bana neden gelmedi bu ikaz? Kenarda köşede yapmadıkları bir eğitim kalıp sonradan farkediyorlar sonra Şirket bana mobbing yapıyor diyorlar. 2 farklı sitede eğitimlerimiz var. Bu ikazı alan kişi ikisinden birinden kesinlikle bir eğitimi tamamlamamıştır. İşiniz gücünüz kaos yaratmak. Tabii bu yorumu da onaylamazsınız siz kesin
  • Mevcut istihdamı azaltmak için taklalar atan yönetimin yeni gelecekler için bu şekilde tavır alması zaten beklenen bir durum. Aksi olsa haber değeri olurdu. Çok zor dönemdeyiz, hem de çok zor..
  • Personel avı başlamış.
  • bunları gönderin zaten önce, odtü itu mezunu müh. sektörde kaç yıl çalışınca anca gördüğü maaşı bunlar garsonluk yaparak kazanıyordu sanki bizim gibi iyi okul bitirmişler yok ing biliyormus da bıdı bıdı inter seviyeniz bile yoktur çoğunuzun for sure =))
  • Küçücük beyinleri ile mobing yapmaya çalışıyorlar. Eğitimi tamamladığınızda ekran görüntüsünü çekip arşivleyin. E-learning sayfanızı sık sık kontrol edin. Mesajsız eğitim koyup zamanında bitirmedin diyebilirler. Ahlak kalmadığı için önlem almak zorundayız.
  • Yok öyle birşey amma sallıyorsunuz Uydur uydur yaz
  • 305’ten korkuluyor çünkü onlar atılırken kimse sesini çıkartmadı. Bugün birlik olup , değil kabinden kokpitten her hangi bir birimden bir THY çalışanı kovulsa onlar içinde grev yapılmalı . Grev için fişlenip kovulan mı olacak , onlar içinde bir olup grev yapılacak . Ne olursa olsun artık yeter . Toplanın uçmuyoruz diyin uçmayalım
  • Türkçesi İngilizcesi ne derseniz deyin bu bezdirme, en kötüsünü gösterip kötüye mahkum etme çabasıdır.

Türk hava yolları kabin memurlarına gönderdiği bilgilendirmeyle büyük endişe yarattı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; THY online eğitimlerini tamamlayan kabin memurlarına ‘Eğitimler tamamlanmadı’ notuyla bilgilendirme yaparak yüzlerce çalışana büyük korku yaşatıyor.

Söz konusu bilgilendirmeyi alan yüzlerce hostes, ‘Yaptığımız eğitimleri yapmadık gibi gösterip mobbing uygulanıyor’ diyerek isyan etti.

Söz konusu bilgilendirmenin işten çıkarılma öncesi bahane olduğunu vurgulayan çalışanlar, THY’nin bu tavrına anlam veremedi.

AirportHaber Özel

THY kabin memurlarına büyük korku yaşatıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

uyanık km ~ 4 yıl önce
eğitimi kendi yerine girip tamamlayacak, kendisinden hoşlanan ing bilen bir steward bulamamıştır. based on a true story, bunlar hep yaşandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşten çıkarma ~ 4 yıl önce
Umarım işten çıkarma olmaz. Bu devirde işsiz kalmak çok kötü bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAOSÇU AİRPORT ~ 4 yıl önce
Ben de tüm eğitimlerimi zamanında tamamladım, bana neden gelmedi bu ikaz? Kenarda köşede yapmadıkları bir eğitim kalıp sonradan farkediyorlar sonra Şirket bana mobbing yapıyor diyorlar. 2 farklı sitede eğitimlerimiz var. Bu ikazı alan kişi ikisinden birinden kesinlikle bir eğitimi tamamlamamıştır. İşiniz gücünüz kaos yaratmak. Tabii bu yorumu da onaylamazsınız siz kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birince ~ 4 yıl önce
Afferim sana
Kartal gözü ~ 4 yıl önce
Kendi kusurlarını şirkete iftira atarak örtmeye çalışma operasyonu olsa gerek bu haber.
Deha ~ 4 yıl önce
Mevcut istihdamı azaltmak için taklalar atan yönetimin yeni gelecekler için bu şekilde tavır alması zaten beklenen bir durum. Aksi olsa haber değeri olurdu. Çok zor dönemdeyiz, hem de çok zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek açıklaması var ~ 4 yıl önce
Personel avı başlamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önce ~ 4 yıl önce
bunları gönderin zaten önce, odtü itu mezunu müh. sektörde kaç yıl çalışınca anca gördüğü maaşı bunlar garsonluk yaparak kazanıyordu sanki bizim gibi iyi okul bitirmişler yok ing biliyormus da bıdı bıdı inter seviyeniz bile yoktur çoğunuzun for sure =))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uza ~ 4 yıl önce
Hadi başka kapıya ezik
Kpt ~ 4 yıl önce
Küçücük beyinleri ile mobing yapmaya çalışıyorlar. Eğitimi tamamladığınızda ekran görüntüsünü çekip arşivleyin. E-learning sayfanızı sık sık kontrol edin. Mesajsız eğitim koyup zamanında bitirmedin diyebilirler. Ahlak kalmadığı için önlem almak zorundayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma ~ 4 yıl önce
Yok öyle birşey amma sallıyorsunuz Uydur uydur yaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 4 yıl önce
305’ten korkuluyor çünkü onlar atılırken kimse sesini çıkartmadı. Bugün birlik olup , değil kabinden kokpitten her hangi bir birimden bir THY çalışanı kovulsa onlar içinde grev yapılmalı . Grev için fişlenip kovulan mı olacak , onlar içinde bir olup grev yapılacak . Ne olursa olsun artık yeter . Toplanın uçmuyoruz diyin uçmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 4 yıl önce
Türkçesi İngilizcesi ne derseniz deyin bu bezdirme, en kötüsünü gösterip kötüye mahkum etme çabasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000