19 Mart 2019, Salı 10:00:00

THY İstanbul Havalimanı'nda 'Business Class'ın üzerine çıkacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı’nda business class’ın bir üst sınıfında yeni bir salonu hayata geçireceklerini söyledi.
  • sen de her halta maydanoz olmayı,olmayan aklınla millete yorum yapmayı bırak
  • Üst üst üst aman ne önemli küreselleşiyoruz adam daha ne olsun dimi birilerinin ömrü valiz atmakla diğerinin ömrü uçaktaki pisliği temizlemekle iki kuruşa çürüsün gece mi gündüz mü kaç bacak kaldı desın biri diğeride çocuğum beni özlüyor anne bugun gitmesen olmazmı diye ağlasın ama çok önemli değil bunlar çünkü önemli olan beş para etmez insanları mutlu etmek !!!
  • Acaba neden bu basın bildirimlerinde hangi yolcuların bu salona girebileceğini açıklamaz Sn. İlker Aycı. Tüm Business Class ve tüm Elite ve Elite Plus yolcular değildir elbet.
  • Muhtemelen kendisi kullanmak icin yaptırıyordur. Zira Atatürk lounge u hiç kullanmazdı. Üst segment kim: kendisi gibi adamlar.
  • Emekçilerinizi THY’nin yüzleri kabin ekiplerini unutmayın. Biz zamanında şirket için zam yapılmamamasını kabul ettik zor durumda ilken. Şimdi biz bir düzenleme bekliyoruz enflasyon oranlarına karşı
  • Herkes lüküs hayat içinde çalışanların evinde çoluğuyla çocuğuyla oturup içeceği bir çay vakti kalmadan dinlen uç dinlen uç aileni görme zam gelmesin vergi daha fazla kesilsin insaf diyorum biraz lütfen yıl bitti zamlarımızı verin bari çok mu zor bu kadar varlık için çalışanların hakkını vermek bari harcırahları düzenleyin birşeyler yapın da yorgunluğumuza çocuğumuzun vaktinden çaldığımıza değer hale gelsin
  • businsdan daha iyi bir sallon ihtiyacti. bazilari mils kartuyla giriyor. aslinda onlari sokmamak lazim. bizim gibi %100 businslar girmli oraya. bu salon saysinde bizim gibi ozel,guzide,ustun,farkli,degerli insanlar rahat edecek.
  • Zengin daha zengin fakir daha fakir oluyor.Tabi öncelikli sebep daha da fakirleşenin “razı”olup zihniyetini değiştiremeyecek bilinçte olması!Şatafat ,gösteriş gelişmişlik düzeyi değildir.Eğitilmemiş,öğretimli geçinen cahil ordusunu barındıran bu ülkeye yazık...Uyanın gençler!
  • "Dünyanın en büyük havalimanı ve terminali olma özelliğini elinde bulunduran İstanbul Havalimanı’nda Türk Hava Yolları, özel bir yolcu salonu ile yolcuların adeta aklını başından alacak. " Birakin bu agizlari. Bu siteyi okuyan herkes biliyor ki bu havaalani ne dunyanin en buyugu ne de ileride en buyugu olabilecek bir havaalani. Su anda bu havaalaninin ounde Atlanta ve Beijing var. Ulasim sorunlarini da goz onune alırsanız, IST-IZM, IST-ANK hatlari artik otobusle daha çabuk Siz 90 milyonu cooooook zor yakalarsiniz. Bir de ustune ustluk exclusive lounge yapip kahve ve cayi cok degisik bizimde sunacaklarmis. Exclusive Lounge yolcusu belki Petrus şarabı bulamayabilir ama bir Pemerol veya Chateau Margaux bulmak ister, çay kahve degil.
  • Alan bol. Salonda sinir tanimayiz artik. Once First Class line ni acabiliriz diyemiyor!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı’nda business class’ın bir üst sınıfında yeni bir salonu hayata geçireceklerini söyledi.

Dünyanın en büyük havalimanı ve terminali olma özelliğini elinde bulunduran İstanbul Havalimanı’nda Türk Hava Yolları, özel bir yolcu salonu ile yolcuların adeta aklını başından alacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yeni havalimanında business class salonu haricinde yeni bir sınıfta bir üst segmentte bir salonu hizmete açacaklarını söyledi.

Aycı şöyle konuştu: “İstanbul Havalimanı çok büyük bir havalimanı. 1.3 milyon metrekare kapalı alanı var. Sadece bizim 22 bin metrekare lounge’ımız var. Ve ilk defa bir uygulamayı devreye alıyoruz. Business class’tan bir üst sınıfta exclusive lounge’ımız olacak. Business class lounge bitti. Onun yapımı devam ediyor. Yeni deneyimler edinecek yolcularımız. Örneğin Türk çayını, Türk kahvesini yepyeni bir sunum biçimiyle sunacağız. Çocuklar ve aileler için özel alanlar düzenlendi. Hezarfen uçuş deneyimi uygulamasıyla, sanal gerçeklik gözlükleri ile Galata Kulesi’nden atlayarak Boğaz üzerinde gezintiye çıkacaklar. Sanal küre vasıtasıyla uçuşlarını sanal ortamda deneyimleme şansları var. Herkesi ilgilendiren yeni uygulamalarla oldukça renkli bir yer olacak”.

THY İstanbul Havalimanı'nda 'Business Class'ın üzerine çıkacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

ercan'a ~ 5 yıl önce
sen de her halta maydanoz olmayı,olmayan aklınla millete yorum yapmayı bırak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üst segment ~ 5 yıl önce
Üst üst üst aman ne önemli küreselleşiyoruz adam daha ne olsun dimi birilerinin ömrü valiz atmakla diğerinin ömrü uçaktaki pisliği temizlemekle iki kuruşa çürüsün gece mi gündüz mü kaç bacak kaldı desın biri diğeride çocuğum beni özlüyor anne bugun gitmesen olmazmı diye ağlasın ama çok önemli değil bunlar çünkü önemli olan beş para etmez insanları mutlu etmek !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. Yorumcu ~ 5 yıl önce
Acaba neden bu basın bildirimlerinde hangi yolcuların bu salona girebileceğini açıklamaz Sn. İlker Aycı. Tüm Business Class ve tüm Elite ve Elite Plus yolcular değildir elbet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İgalı ~ 5 yıl önce
Exclusive lounge c clas bilet+elite plus kartlı yolcular Diğerleri: c clas biletliler ayrı salon, elit+elpl kartlar ayrı salon diye duyduk
Kim için ~ 5 yıl önce
Muhtemelen kendisi kullanmak icin yaptırıyordur. Zira Atatürk lounge u hiç kullanmazdı. Üst segment kim: kendisi gibi adamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ile gurur duyan kabin görevlisi ~ 5 yıl önce
Emekçilerinizi THY’nin yüzleri kabin ekiplerini unutmayın. Biz zamanında şirket için zam yapılmamamasını kabul ettik zor durumda ilken. Şimdi biz bir düzenleme bekliyoruz enflasyon oranlarına karşı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cAdetBuraK ~ 5 yıl önce
Kabini bilmem anlamam ama kokpite zam yapilmali. Dunya standartının altında.
Lüküs hayat ~ 5 yıl önce
Herkes lüküs hayat içinde çalışanların evinde çoluğuyla çocuğuyla oturup içeceği bir çay vakti kalmadan dinlen uç dinlen uç aileni görme zam gelmesin vergi daha fazla kesilsin insaf diyorum biraz lütfen yıl bitti zamlarımızı verin bari çok mu zor bu kadar varlık için çalışanların hakkını vermek bari harcırahları düzenleyin birşeyler yapın da yorgunluğumuza çocuğumuzun vaktinden çaldığımıza değer hale gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gel knk ~ 5 yıl önce
Bu yorumu beğenmeyenler kabin maaşı 2000 olsuncu harekat galiba
dogru yaklasim ~ 5 yıl önce
businsdan daha iyi bir sallon ihtiyacti. bazilari mils kartuyla giriyor. aslinda onlari sokmamak lazim. bizim gibi %100 businslar girmli oraya. bu salon saysinde bizim gibi ozel,guzide,ustun,farkli,degerli insanlar rahat edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XY ~ 5 yıl önce
Sen insanların tırnağı bile olamazsın. Ananın karnına da Business Class doğdun tabi. Önce adam gibi Türkçe konuşmayı öğren, adam ol, insan ol büyü ve sonra çık karşıma. Dilerim bu salonda hiç bir zaman rahat etmezsin.
Gunay ~ 5 yıl önce
aynen askabat yolcusu gelmesin doldurup gidiyor cantayı
... ~ 5 yıl önce
Zengin daha zengin fakir daha fakir oluyor.Tabi öncelikli sebep daha da fakirleşenin “razı”olup zihniyetini değiştiremeyecek bilinçte olması!Şatafat ,gösteriş gelişmişlik düzeyi değildir.Eğitilmemiş,öğretimli geçinen cahil ordusunu barındıran bu ülkeye yazık...Uyanın gençler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cowboy ~ 5 yıl önce
"Dünyanın en büyük havalimanı ve terminali olma özelliğini elinde bulunduran İstanbul Havalimanı’nda Türk Hava Yolları, özel bir yolcu salonu ile yolcuların adeta aklını başından alacak. " Birakin bu agizlari. Bu siteyi okuyan herkes biliyor ki bu havaalani ne dunyanin en buyugu ne de ileride en buyugu olabilecek bir havaalani. Su anda bu havaalaninin ounde Atlanta ve Beijing var. Ulasim sorunlarini da goz onune alırsanız, IST-IZM, IST-ANK hatlari artik otobusle daha çabuk Siz 90 milyonu cooooook zor yakalarsiniz. Bir de ustune ustluk exclusive lounge yapip kahve ve cayi cok degisik bizimde sunacaklarmis. Exclusive Lounge yolcusu belki Petrus şarabı bulamayabilir ama bir Pemerol veya Chateau Margaux bulmak ister, çay kahve degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
First Class ~ 5 yıl önce
Alan bol. Salonda sinir tanimayiz artik. Once First Class line ni acabiliriz diyemiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000