07 Haziran 2013, Cuma 16:12:07

THY HAGI'NIN MEMLEKETİNE UÇUYOR

Türk Hava Yolları’ndan Köstence’ye direkt uçuşlar bugün başladı.
  • buranın muduru ve sefı kımler oldu acaba
  • Ucmaya devam. Durmak yok.Hedef 2023.
  • Thy tüm cip salonlarındaki Trt ntv hariç tüm kanlları sansürlemiş ,gerekçe gezi parkı haberleri herhalde ne biçim anlayış bu halen nelerin peşinde bu adamlar adam olmaz araştırılsın gerçekliği ortaya çıksın evet yola devam yobazlığa devam...
  • Thy ile gurur duyuyoruz.avusturya SALZBURG TK1381 TARIFELI SEFER NIHAYET BIZE ULASTI INSALLAH DEVAMI GELIR HAFTADA 4 TEN HERGÜNE CIKAR VE IZMIR KÜTAHYA SEFERLERIDE DIREK SALZBURGTAN OLUR.
  • Yola Devam... İyi uçuşlar dileriz tüm ekiplere

Romanya’da Bükreş’in ardından uçuş sağlanacak 2. nokta ve Romanya’nın Bükreş’ten sonra  en önemli 2. şehri olan Köstence’ye seferler, bugün itibariyle haftada 3 gün olmak üzere İstanbul’dan karşılıklı olarak icra ediliyor.

İstanbul’dan Köstence’ye tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. Ayrıca, Miles&Smiles üyelerimiz yeni açılan hatlarımızda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.

KÖSTENCE'Yİ TANIYALIM...

Romanya'nın Dobruca bölgesinde, Karadeniz kıyısındaki en büyük liman şehri olan Köstence, yaklaşık 120.000 yıllık, paleotik dönemden kalma bir şehirdir. Köstence, bu özelliğiyle bölgenin en eski yerleşim birimidir.

Dört mevsimin yaşandığı, tipik Akdeniz iklimine sahip Köstence, maden suyu kaynakları ve deniz banyosu ile pek çok turistin ilgisini çekiyor.

Köstence, ayrıca bir dönem Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı da alan efsane takımında forma giyen Karpatların Maradonası lakaplı Gheorghe Hagi'nin de doğduğu şehirdir.







THY HAGI'NIN MEMLEKETİNE UÇUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

mısafır ~ 11 yıl önce
buranın muduru ve sefı kımler oldu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ucmaya devam. Durmak yok.Hedef 2023.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çapulcu ~ 11 yıl önce
Thy tüm cip salonlarındaki Trt ntv hariç tüm kanlları sansürlemiş ,gerekçe gezi parkı haberleri herhalde ne biçim anlayış bu halen nelerin peşinde bu adamlar adam olmaz araştırılsın gerçekliği ortaya çıksın evet yola devam yobazlığa devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salzburg ~ 11 yıl önce
Thy ile gurur duyuyoruz.avusturya SALZBURG TK1381 TARIFELI SEFER NIHAYET BIZE ULASTI INSALLAH DEVAMI GELIR HAFTADA 4 TEN HERGÜNE CIKAR VE IZMIR KÜTAHYA SEFERLERIDE DIREK SALZBURGTAN OLUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durmak Yok ~ 11 yıl önce
Yola Devam... İyi uçuşlar dileriz tüm ekiplere

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000