29 Ekim 2018, Pazartesi 13:37:54

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi: "Çalışma şartlarını daha da iyileştireceğiz"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı ve çalışanlara seslendi.
  • Önce pilotlarınıza sahip çıkacaksınız. Havayolu şirketi yönetiyorsunuz...
  • İşi yapan taşeron ama maaş imkan thy lere hak mı
  • Bir de okumasanız metni çok iyi olucak. Saygılar
  • Sayın Ekşi ve yönetim,TGS İşçi ve Memuru enflasyon altında inim inim inlerken,müdürlerinize şeflerinizin ceplerini şişirmeyi bırakın.Artık konuşmayın ve hakkına girdiğiniz binlerce işçi ve memurun maaşlarına adam gibi bir iyileştirme yapın.0.26 Fakirleştik ve hala üstümüze basmaya devam ediyorsunuz.Azıcık Allah korkusu varsa bu derece fakirleşen işçi ve memurların hakkına girip çoluğunun çocuğunun,eşinin ahından uyuyamazsınız.
  • Yıllık enflasyon %20 kusur iken kabine yapılan toplam %14 zam ile mi
  • Hadi ordan, topyekün milletin gözüne bakarak bu kadar kolay nasıl yalan söyleyebiliyorsunuz?
  • Bizleri ne zaman kabin ekibi olarak sayacaksınız Bilal Bey. Ekiplerle aşağı yukarı aynı mesai saatlerinde çalışıyoruz ayni radyasyona maruz kalıyoruz, bazı görevlerimiz ve sorumluluklarimiz farklı olabilir ama sonuçta hep biz beraberiz ve aynı kaderi paylaşıp beraber çalışıyoruz ve beraber olmaktansa mutluyuz ve her zaman birbirimize destek olacağız ve bu aileyi yücelteceğiz fakat kağit üzerinde haklarımızı sorguladığımizda yine ayrımcılığa maruz kalıyoruz. İnsallah iyileştirmelerde biz şefleride hatırlarsınız. Saygılar.
  • Sayin müdüre sorun bakim Kolpaçino bombayı izlemiş mi hani diyor ya orda benim adım bomba soy adım ölüm ulan diye buda benim adım Bilal soy adım ekşi ulan...yeter artık insanları kandırmak dan VAZGECİN hiç mi Allahdan korkmuyormusunuz insanların hakkını verin yeter böyle sahte hedef konuşmalarıyla uyutuyorsunuz insanları sorun bakalım kendisi oraya nasıl gelmiş RECEP İVEDİK GİBİ TİRNAKLARİYLA KAZİ YA KAZİ YA gelmiş......
  • Pilot dusmani mi soyluyor bunlari? Insanlarin gozunun icind baka baka yalan soylemek herkesin harci degil tabi.
  • Kendinize hedef koyun derken akpli, tarikatçı, imam hatipli olmayı, torpil ve hemşehricilik yapmayı, yaptırmayı öğrenin demek istiyor torpilli genel müdür. Çalışanların şartlarını iyileştireceklermiş hahaahh güleyim bari. Bu kafayla daha çokkkk geri kalır, onun bunun kuklası oluruz. Herşeyiniz yalan, palavra ama memlekette makarnacı, biatçı, şark kurnazı, çıkarcı çok ne yaparsın.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı ve çalışanlara seslendi.

THY Genel Müdürü Ekşi, yaptığı açıklamada çalışma şartlarının daha da iyileştirileceğini, yeni hedeflerinin daha büyük olduğunu ve çalışanların daha fazla gayret göstermeleri gerektiğini ifade etti.

İşte Bilal Ekşi'nin tüm açıklamaları;
Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü tebrik ediyor, kurtuluş mücadelemizin aziz şehitlerini rahmetle anıyorum. Bizlere emanet edilen bu vatan için tarihi sorumluluklarımızın bilinciyle hareket etmeliyiz. Cumhuriyetimizin 100. yaşı olan 2023 yılı için belirlemiş olduğumuz hedeflerimize büyük bir adım daha atıyoruz. Yeni evimiz, İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor. Ay yıldızlı bayrağımızın taşıyıcısı Türk Hava Yolları olarak, mutlu ve gururluyuz. İstanbul'u havacılığın merkezi haline getirecek yeni evimiz, ailemize ve ülkemize hayırlı olsun.

Bugünlere ulaşmak hiç de kolay olmadı. Hedeflerimizi her zaman gökyüzünün en tepelerinden seçtik. Milletimiz için en iyisini istedik. Çok şükür ki sizlerin gayreti ve fedakarlıklarıyla Türk Hava Yolları büyüdü, yükseldi ve ülkemizin en kıymetli markasına dönüştü. Dünyada en çok ülkeye uçan havayoluyuz. 2018'in ilk 9 ayını da çeşitli rekorlarla geride bıraktık. Filomuza katılan uçaklar, doluluk oranlarımız, yeni hatlar ve daha pek çok başarıya sizlerle beraber imza attık. Katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Bu başarılar bizi daha büyük hedeflere yöneltiyor. Yeni evimize, yeni rekorlar kırmaya gidiyoruz. Sizden, bugüne kadar yaptığınız gibi Türk Hava Yolları'na elinizden gelenin bir fazlasını katmanızı bekliyorum. Bu özel ailenin bir üyesi olan her birimize çok büyük sorumluluklar düşüyor. Birbirinden farklı coğrafyaların gelecek hayalleri, bizim kanatlarımızla yükseliyor. Dünyayı, aziz İstanbul üzerinden birbirine biz bağlıyoruz. Hep dediğim gibi biz sadece insan ve yük taşımıyoruz. Milletimizin umutlarını, gelecek tutkusunu ve Anadolu misafirperverliğini taşıyoruz.

Türk Hava Yolları'nı yeni başarılara siz taşıyacaksınız. Şirketin kıymetisiniz. Çalışma şartlarınızın her geçen gün daha da iyileştirilmesi için “Çalışan Bağlılığı ve Memnuniyeti Anketi”ni bu yıl da gerçekleştirdik. Katılımınız ve samimi cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Geçen yılın sonuçlarını bu seneyle karşılaştırıyoruz, değerlendiriyoruz. Başardığımız yerler olduğu gibi daha çok emek harcamamız gereken konular da var, bunların hepsini biliyor ve takip ediyoruz.

Sizlerin çalışma hayatını nasıl daha iyi yapabiliriz diye “Çalışan Bağlılığı Yürütme Kurulu” toplantılarına başladık. İlk iş olarak ilgili birimlerle “Çalışan Deneyim Haritası”nı ortaya çıkartmaya karar verdik. Süreç ilerliyor. İşe başvurunuzdan emeklilik yaşamınıza kadar şirketin size dokunduğu her anı bilmek, iyileştirmek istiyoruz.

Fikirlerinizle şirket kararlarına da ortak olun. İkinci yılındaki Bireysel Öneri Sistemi, sizlerden gelen projeler ile şirketimiz ve ülkemiz için katma değer üretmeye devam ediyor. Bugüne kadar on beş binin üzerinde önerinin girildiği sistemin finansal faydasının iki yüz milyon lirayı aşması öngörülüyor. Sizinle çok daha güçlüyüz. Düzenlediğimiz ödül törenleriyle her çeyreğin dereceye giren fikirlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşimi daha iyi nasıl yapabilirim diye sürekli düşünün. Kendinize hedefler koyun. Keşfedin. Fikrinizi Bireysel Öneri Sistemi'ne yükleyin.

İşimizi daha iyi yapabilmek için daha etkin çalışmalıyız. Yeni evimizle birlikte artık daha da büyük hedeflerimiz var. Bayrağımızı gökyüzünde yükseltmek, milletimize olan borcumuzdur.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının fedakarlıklarla kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü tekrar kutluyor, kurtuluş mücadelemizin aziz şehitlerini rahmetle ve minnetle anıyorum.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi: "Çalışma şartlarını daha da iyileştireceğiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Kpt ~ 5 yıl önce
Önce pilotlarınıza sahip çıkacaksınız. Havayolu şirketi yönetiyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 5 yıl önce
İşi yapan taşeron ama maaş imkan thy lere hak mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 5 yıl önce
Bir de okumasanız metni çok iyi olucak. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esbtgs ~ 5 yıl önce
Sayın Ekşi ve yönetim,TGS İşçi ve Memuru enflasyon altında inim inim inlerken,müdürlerinize şeflerinizin ceplerini şişirmeyi bırakın.Artık konuşmayın ve hakkına girdiğiniz binlerce işçi ve memurun maaşlarına adam gibi bir iyileştirme yapın.0.26 Fakirleştik ve hala üstümüze basmaya devam ediyorsunuz.Azıcık Allah korkusu varsa bu derece fakirleşen işçi ve memurların hakkına girip çoluğunun çocuğunun,eşinin ahından uyuyamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zamcik ~ 5 yıl önce
Yıllık enflasyon %20 kusur iken kabine yapılan toplam %14 zam ile mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10.000 ~ 5 yıl önce
Ablam abim canım kardeşim 10000 alıyorsun 10000. Ben bir taşeron gariban işçiyim. Üniversite mezunuyum. İngilizce fena değil. Ama kabinde çalışmak kısmet olmadı. Sen üzülüyorsun %14 diye biz ne yapalım. Sadece yüzümde doğuştan iz ve hafif yüz felci var diye bu paralar bize hak mı? Ne olur bunları yazarken bizleri düşünün. İnanın içimiz burkuluyor. Tabi ki işiniz değerli zor ama hayat adil değil işte.
Yuksek okul da boya teknikerligi mi? ~ 5 yıl önce
İngilizce fena degil! Oooooo :)) sen bir kere universite mezunu olsan vizyonun olur orada durmaz, buraya sikayet yazmazsin. İngilizcen olsa makale okur, vizyonunu genisletir daha buyuk isler yaparsin... para benim param kac kazandigimiz ne seni ilgilendirir ne sizi! Havayollari demek Kabin demektir. Pilot demektir. Yolcu tasimaciliginda yolcu verilen kaliteyi ve hizmeti tercih eder yani kabinde ona sunulani. Asagida aglayani degil! Gir sinavlara al sende o 10.000’i mezunsun ya universiteden
TK TK ~ 5 yıl önce
Hadi ordan, topyekün milletin gözüne bakarak bu kadar kolay nasıl yalan söyleyebiliyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F(S)C ~ 5 yıl önce
Bizleri ne zaman kabin ekibi olarak sayacaksınız Bilal Bey. Ekiplerle aşağı yukarı aynı mesai saatlerinde çalışıyoruz ayni radyasyona maruz kalıyoruz, bazı görevlerimiz ve sorumluluklarimiz farklı olabilir ama sonuçta hep biz beraberiz ve aynı kaderi paylaşıp beraber çalışıyoruz ve beraber olmaktansa mutluyuz ve her zaman birbirimize destek olacağız ve bu aileyi yücelteceğiz fakat kağit üzerinde haklarımızı sorguladığımizda yine ayrımcılığa maruz kalıyoruz. İnsallah iyileştirmelerde biz şefleride hatırlarsınız. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolpacino ~ 5 yıl önce
Sayin müdüre sorun bakim Kolpaçino bombayı izlemiş mi hani diyor ya orda benim adım bomba soy adım ölüm ulan diye buda benim adım Bilal soy adım ekşi ulan...yeter artık insanları kandırmak dan VAZGECİN hiç mi Allahdan korkmuyormusunuz insanların hakkını verin yeter böyle sahte hedef konuşmalarıyla uyutuyorsunuz insanları sorun bakalım kendisi oraya nasıl gelmiş RECEP İVEDİK GİBİ TİRNAKLARİYLA KAZİ YA KAZİ YA gelmiş......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot dusmani ~ 5 yıl önce
Pilot dusmani mi soyluyor bunlari? Insanlarin gozunun icind baka baka yalan soylemek herkesin harci degil tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hedefe gel ~ 5 yıl önce
Kendinize hedef koyun derken akpli, tarikatçı, imam hatipli olmayı, torpil ve hemşehricilik yapmayı, yaptırmayı öğrenin demek istiyor torpilli genel müdür. Çalışanların şartlarını iyileştireceklermiş hahaahh güleyim bari. Bu kafayla daha çokkkk geri kalır, onun bunun kuklası oluruz. Herşeyiniz yalan, palavra ama memlekette makarnacı, biatçı, şark kurnazı, çıkarcı çok ne yaparsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000