15 Haziran 2013, Cumartesi 10:04:33

THY EN HIZLI BÜYÜYENLER LİSTESİNDE

Amerikan CNBC televizyonu, dünyadaki en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinin listesini çıkardı. Türk Hava Yolları, büyüme oranıyla listede 7. sırada yer aldı.
  • Bu isletme yonetimiyle hersey sikintili, ucus isletme yonetiminin aramizdan bizden insanlardan , bize deger veren insanlardan secilmesini ve bizi ifade etmelerini istiyoruz..
  • Hakkaten cok sey degisti, ithal mudurler, ithal dokumanlar, ithal kaptanlar
  • Ders aldik; Standardize muduru Emiratesten Kopy Paste nur topu gibi part B yi cikardi
  • Evet rev 3 ün tis imzalanmadan uygulanmaya basladigini herkes biliyor! Ruj oje kontrollokte sildiriliyor, ama temel kotil aciklama yapti dediginizde, bizim haberimiz yok bizi baglamaz deniyor. Temel beyi bile takmayan insanlar bizi kontrol ediyor. Herkeste bir diktatorluk havasi basladi!
  • THY'nin en buyuk eksigi "Ekip Planlamasi" . Hicbirseyden anlamayan insanlar yumagi. Gitsinler Emirates'den ders alsinlar. orada personel ucuslarinin %75'ini kendisi planliyor., Newyork ve Londraya'ya base aciyor. Bizimkiler cok ilkel.
  • Komik olma, verinin tarih aralığına bak, bir de grevin ne zaman başladığına. Greve katılanların maaşını sendika ödemeyecekmiş, daha ne kadar sürebilir ki bu sözde eylem.
  • Arkadaslar her gecen gun buyuyen grevimizin basarisini bu tabloda da goruyorsunuz! Normalde kafadan ilk uce girecekken grevimiz sayesinde sadece 7. sirada kaldi. Arkadaslar son gunler artik. Iptal olan Antalya seferi bizim icin donum noktasi oldu. Saglam kaynaklardan aldigim bilgiye gore 4-5 gun icerisinde sirket pes edicek. Son gunlerde iyice aksadi ucuslar, gecikmeler, pas gecmeler. Zafer yakin, hep birlikte!
  • Büyümek her zaman beklenilen sonucu vermez. Top yekün büyümek gerekir. Yanlız filo büyütmek ve istihdamı uzmanlık alt yapısını hazırlamadan geliştirmek ( yalnız yeni istihdam sağlamak ) yeterli değil. Top yekün büyümek gerekir. Özellikle tekniği, pilotu ve kabin memuru ve destek birimleri çalışanları ile. Tabii ki büyümenin en önemli unsuru ise kafadaki değişiklik olacaktır. Kafadaki gelişme paralelinde Eğitim' de büyümenin en ama en önemli parçası olacaktır. Bunların hepsi " Tamam " ise THY yönetimini, başka bir deyişle Hamdi Topçu beyi ayakta alkışlarız. Tanrı Türk Hava Yollarına kaza bela vermesin.
  • içerideki çürükleri eleyince büyüme hızlandı doğal olarak

United, Delta, Lufthansa ve British Airways gibi dünyada en büyük yolcu sayısına sahip havayolu şirketlerinin büyümesi giderek yavaşlarken, daha düşük-maliyetli şirketler öne çıkıyor.

2011-2012 Aralık dönemi arasında Innovata'dan alınan veriler doğrultusunda CNBC'den yapılan derlemede, kapasite sayısı bakımından dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketleri yer aldı.

Sıralamada, geçtiğimiz yıl yolcu sayısında yüzde 24'lük artış kaydeden Türk Hava Yolları 7.sırada yer alıyor.

İŞTE DÜNYANIN EN HIZLI BÜYÜYEN HAVAYOLU ŞİRKETLERİ

1. Vueling Airlines - 40.4% 
2. Lion Air - 34.6%
3. IndiGo - 34.6%
4. Spirit Airways -  25.3%
5. Allegiant Air - 25.3%
6. All Nippon Airways - 24.3%
7. Türk Hava Yolları - 24%
8. Norwegian -  22.5%
9. Emirates - 18.4%
10. Virgin Australia - 18.3%

THY EN HIZLI BÜYÜYENLER LİSTESİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Olmaz ~ 11 yıl önce
Bu isletme yonetimiyle hersey sikintili, ucus isletme yonetiminin aramizdan bizden insanlardan , bize deger veren insanlardan secilmesini ve bizi ifade etmelerini istiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Degisim ~ 11 yıl önce
Hakkaten cok sey degisti, ithal mudurler, ithal dokumanlar, ithal kaptanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emiratesden ~ 11 yıl önce
Ders aldik; Standardize muduru Emiratesten Kopy Paste nur topu gibi part B yi cikardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Evet rev 3 ün tis imzalanmadan uygulanmaya basladigini herkes biliyor! Ruj oje kontrollokte sildiriliyor, ama temel kotil aciklama yapti dediginizde, bizim haberimiz yok bizi baglamaz deniyor. Temel beyi bile takmayan insanlar bizi kontrol ediyor. Herkeste bir diktatorluk havasi basladi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
THY'nin en buyuk eksigi "Ekip Planlamasi" . Hicbirseyden anlamayan insanlar yumagi. Gitsinler Emirates'den ders alsinlar. orada personel ucuslarinin %75'ini kendisi planliyor., Newyork ve Londraya'ya base aciyor. Bizimkiler cok ilkel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarı mı? yapma! ~ 11 yıl önce
Komik olma, verinin tarih aralığına bak, bir de grevin ne zaman başladığına. Greve katılanların maaşını sendika ödemeyecekmiş, daha ne kadar sürebilir ki bu sözde eylem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grevimizin badarisi ~ 11 yıl önce
Arkadaslar her gecen gun buyuyen grevimizin basarisini bu tabloda da goruyorsunuz! Normalde kafadan ilk uce girecekken grevimiz sayesinde sadece 7. sirada kaldi. Arkadaslar son gunler artik. Iptal olan Antalya seferi bizim icin donum noktasi oldu. Saglam kaynaklardan aldigim bilgiye gore 4-5 gun icerisinde sirket pes edicek. Son gunlerde iyice aksadi ucuslar, gecikmeler, pas gecmeler. Zafer yakin, hep birlikte!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 11 yıl önce
afedersin bi tarafların başarısı:) 200 kişi nasıl da etkiledi 6000 KM ye sahip şirketi :) siz devede piresiniz. Ama sendikayı tebrik ediyorum içtenlikle. Nasıl veriyorsa gazı, gözünüzü kör ediyor :)) Şirket batsa kına da yakarsınız siz
FAZLA BÜYÜMEK. ~ 11 yıl önce
Büyümek her zaman beklenilen sonucu vermez. Top yekün büyümek gerekir. Yanlız filo büyütmek ve istihdamı uzmanlık alt yapısını hazırlamadan geliştirmek ( yalnız yeni istihdam sağlamak ) yeterli değil. Top yekün büyümek gerekir. Özellikle tekniği, pilotu ve kabin memuru ve destek birimleri çalışanları ile. Tabii ki büyümenin en önemli unsuru ise kafadaki değişiklik olacaktır. Kafadaki gelişme paralelinde Eğitim' de büyümenin en ama en önemli parçası olacaktır. Bunların hepsi " Tamam " ise THY yönetimini, başka bir deyişle Hamdi Topçu beyi ayakta alkışlarız. Tanrı Türk Hava Yollarına kaza bela vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 11 yıl önce
içerideki çürükleri eleyince büyüme hızlandı doğal olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NORMAL ~ 11 yıl önce
AYIP EDİYORSUNUZ. HEM DE ÇOK. ÇÜRÜKLERİ TAM ELEYEMEMİŞLER DEMKKİ . SİZİN GİBİ BİR KAFA HALEN ORADA YA.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000