31 Ocak 2009, Cumartesi 14:00:00

THY Call Center'daki belirsizlik sona erdi

Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi çalışanlarına yeni görev yerleri dün gece yarısı itibariyle tebliğ edildi.
  • thy yönetimi 2 aydır belirsizliğini koruyan call center sorununa en iyi sekilde karsılık verdi.unutulmamalı ki 2006 yılında call center ödül almıştı.yapılan hizmetin karsılıgı işten atma degil daha fazla deger gösterme önem vermedir.thy bunu en iyi şekilde yapmıştır.tebrikler.
  • Burada cok atip tutanlar vardi. Yonetimi elestiriyorlardi. Arkadaslar , gectigimiz alti sene bize sunu gosterdi ki; Yonetim bizi sendikadan fazla dusunuyor ve kesinlikle bir ayrimcilik yapmiyor. Ayrimciligi, yeni-eski diye icat eden sendikaydi. Basarili da oldu. Hala Baskan. Ama artik zaman bir cok seyi kendimizin anlayacagi kadar gosterdi. El ele verelim, gonul gonule verelim. Ayrimiz gayrimiz yok. Ayni memleketin suyunu iciyoruz, havasini soluyoruz. Boluculere firsat vermeyelim.
  • asıl problem yer işletmede.. Onun satışı bitti nisandan sonra işten kaç kişi atılacak? Kıvırmayın artık.
  • ben orada hat baktığımı hem gizli kamera hem de noterle belgeleyim de kim neyi nereye kaydırıyormuş görelim
  • en kısa zamanda yolcu hizmetlerimi kalcak zaten orada kapandı kapancak bence mıllet 3 ay daha ekmek yesın sonra kovarız dusuncesı bu
  • hele şu yerel seçimler bittin bakalım yer işletmemi bırakacaklar
  • peki 3 ay sonra egitim görevi bitince ne olacak bir bilen varsa açıklasın lütfen cehennem bekleyiş üç ay daha devammı edecek bu kadar işkence yeter öldürecekseniz öldürün dayanamıyoruz artık ey yönetim!!!!!
  • Bu yaptıklarınızın bir gün gelir cezası kesilir.
  • THY deki temel problem temeldir.Temeli sağlam olmayan bir şirket çökmeye mahkumdur.
  • Yolcu Hizmetlerine kaydırılmış.Birkaç ay sonra yolcu hizmetlerimi kalacak, o zaman nereye kaydırılacaklar oradakilerde dahil.Temel Bey etrafta herkes başının çaresine baksın diyor.Bir genel müdüre yakışırmı bu laf?Hesabını hem sandıkta hem mahkemede hemde ilahi adalet tecellisinde vereceksiniz.Kimseye kalmaz.Size hiç kalmaz.

Türk Hava Yolları’nın bir süre önce taşeronlaştırdığı Çağrı Merkezi’ndeki belirsizlik sona erdi. Assist ve Vodatech şirketleri tarafından işletilecek THY Çağrı Merkezi 2 Şubat’tan itibaren bu şirketlere devredilecek. Ancak bu birimde çalışan birçok personelin ne olacağı devir gününe iki gün kalmasına rağmen belirsizliğini koruyordu. Bir kısım personel farklı departmanlara kaydırılırken dün gece çağrı merkezi çalışanlarına yeni görevleri tebliğ edildi.

Buna göre, 66 çağrı merkezi çalışanı mevcut yerlerinde görevlerine devam edecek, 150 çalışan ise yolcu hizmetleri bölümüne kaydırılacak.

Engelli çalışanların tamamı farklı departmanlara kaydırılırken 38 Call Center çalışanı uçuş ekibine dâhil edilmişti.

Son dakika tebliğiyle belirsizliği aşan çağrı merkezi çalışanları pazartesi gününden itibaren yeni görev bölgelerinde işbaşı yapacak.

Çağrı merkezinde yaşanan gelişmelerle ilgili ayrıntılar bu akşam 20:00’da Airport TV Ana Haber Bülteni’nde olacak...

THY Call Center'daki belirsizlik sona erdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
thy yönetimi 2 aydır belirsizliğini koruyan call center sorununa en iyi sekilde karsılık verdi.unutulmamalı ki 2006 yılında call center ödül almıştı.yapılan hizmetin karsılıgı işten atma degil daha fazla deger gösterme önem vermedir.thy bunu en iyi şekilde yapmıştır.tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 15 yıl önce
Burada cok atip tutanlar vardi. Yonetimi elestiriyorlardi. Arkadaslar , gectigimiz alti sene bize sunu gosterdi ki; Yonetim bizi sendikadan fazla dusunuyor ve kesinlikle bir ayrimcilik yapmiyor. Ayrimciligi, yeni-eski diye icat eden sendikaydi. Basarili da oldu. Hala Baskan. Ama artik zaman bir cok seyi kendimizin anlayacagi kadar gosterdi. El ele verelim, gonul gonule verelim. Ayrimiz gayrimiz yok. Ayni memleketin suyunu iciyoruz, havasini soluyoruz. Boluculere firsat vermeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dobra ~ 15 yıl önce
asıl problem yer işletmede.. Onun satışı bitti nisandan sonra işten kaç kişi atılacak? Kıvırmayın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arenacı ~ 15 yıl önce
ben orada hat baktığımı hem gizli kamera hem de noterle belgeleyim de kim neyi nereye kaydırıyormuş görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biri ~ 15 yıl önce
en kısa zamanda yolcu hizmetlerimi kalcak zaten orada kapandı kapancak bence mıllet 3 ay daha ekmek yesın sonra kovarız dusuncesı bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURA ~ 15 yıl önce
hele şu yerel seçimler bittin bakalım yer işletmemi bırakacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
noname ~ 15 yıl önce
peki 3 ay sonra egitim görevi bitince ne olacak bir bilen varsa açıklasın lütfen cehennem bekleyiş üç ay daha devammı edecek bu kadar işkence yeter öldürecekseniz öldürün dayanamıyoruz artık ey yönetim!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sessiz ~ 15 yıl önce
Bu yaptıklarınızın bir gün gelir cezası kesilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK-TK ~ 15 yıl önce
THY deki temel problem temeldir.Temeli sağlam olmayan bir şirket çökmeye mahkumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y.İŞLETME ~ 15 yıl önce
Yolcu Hizmetlerine kaydırılmış.Birkaç ay sonra yolcu hizmetlerimi kalacak, o zaman nereye kaydırılacaklar oradakilerde dahil.Temel Bey etrafta herkes başının çaresine baksın diyor.Bir genel müdüre yakışırmı bu laf?Hesabını hem sandıkta hem mahkemede hemde ilahi adalet tecellisinde vereceksiniz.Kimseye kalmaz.Size hiç kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000