19 Aralık 2019, Perşembe 22:54:34

THY Boeing'e B737 Max için dava açacak

Amerikan uçak üreticisi Boeing'in en büyük müşterilerinden olan ve yere indirilmiş 24 adet Boeing 737 MAX tipi uçağı bulunan Türk Hava Yolları, bu uçaklar ile ilgili belirsizliğin sürmesi ve süreç ile ilgili nitelikli açıklamanın yapılmaması nedeniyle üretici şirkete dava açmaya hazırlanıyor.
  • Reklam kokan hareketler bunlar, bu dava açılmaz, gündem değiştirme çabası.
  • thy teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından hasta son 3 senede hastalanan 19 yaşında işe thy de başlamış calışanını performanstan kıdem tazminatı daha az ödemek için aralık ayında 39 yaşında işten attı
  • BURDA BOEING TAMAMEN HALIDIR.ESAS BOEINGIN DAVA ACMASI LAZIM. SIIZ NEYIN KAFASINI YASIYORSUNUZ.BEN BOEING OLSAM EN AZ 10 MILYAR USD DAVA ACARDIM. BU RESMEN ITIBAR ILE OYNAMA. HAKSIZLIK. ADAM UGRASMIS,CABALAMIS O UCAGI YAPMIS , SENDE GIT DAVA ET. INANAMIYORUM SIZLERE.BIRAN ONCE BOEINGIN HAKLI OLARAK TAZMINAT DAVASI ACMASI LAZIM. TABI SIZLER HAVACILIK SEKTORUNDE BENIM KADAR UZMAN,USTUN,BILGILI,KULTURLU,GURU OLMADIGINIZ ICIN ANLAYAMIYORSUNUZ. EGER BOEING ACMAZSA BU DAVAYI ONLARIN ADINA BEN ACACAGIM. IXINIZDEN AVUKAT OLAN VARSA BENIMLE TEMEASA GECSIN.BIRAN ONCE BU PROSESI YANI ISLEMI BASLATALIM. BUGUN VAKIT BULURSAM SEATLEDAN CEO LARIYLA GORUSECEGIM AMA TABIKI VAKTIM OLURSA. YONETIM KURULU TOPLANTISI TALEP EDECEGOIM. HISSEDARLARIDA BU TOPLANTIYA CAGIRMALARINI ISTEYECEGIM. BAKALIM BENIM LIDERLIGIMDE YAPILACAK BU TOPLANTIDAN NE SONUCLAR CIKACAK. ISIN ASLI BENDE BILMIYORUM. ONLARA USTUN TECRUBE VE BILGIMLE YARDIMCI OLMAYA CALISACAGIM. BU PAZARTESI GORUSURSEM SANIRIM PERSEMBE GIBI DAVA DILEKCE
  • THY mahkemeye vermesine gerek yok , Boeing anlasiyor compensating yapiyor Boeing ucaklarinda yerde yatmasindan dolayi. Boeing kasasinda 200 billion dolar hazir para var. Boeing CEO senelik kazanci 35 milyon dolar . Amerikada Southwest Boeing ile anlasildi ve Southwest 125 milyon dolar calisanlara Verdi. Boeing Max 737 uretmiyecek simdiye kadar 400 tane uretildi. Boeing Marketi Airbus kaptirdi Boeing 777X den parayi yeniden kazanir 2021 uretime basladigi zaman .
  • Çoktan açılmış olmalı, dava açacak haberi çıktığına göre 2024’te başvuru yapılır sanırım, o uçağın biri ile bir şehir doyurulur kardeşim!
  • Umarım dava sonuçlana kadar bunun faturası emekçilerden, ekmek parası için uğraşanlardan çıkmaz.
  • Hele sonunda be kardeşim. Bekle bekle nereye kadar. Kabin memurlarına fatura keseceğinize Amerikalılara fatura kesin
  • hiçbirşey çıkmaz boşuna uğraşmasın tehaye elin amarigalısı tehayeyi sallamaz ciddiye almaz unutma devletin kadar güçlüsün
  • Dava acsada para alabilecek mi? sirketler arasinda yapilan sozlesmede THY nin bu gibi durumlarda tazminat alamayacagi gibi haberler cikmisti daha once !!
  • Airbusta kaptanlık yakın meşaleleri yakın. Yeter kardeşim gençliğimiz vagaduguda entebbede bamakoda geçti, biraz da münih barselona görelim medeniyet görelim.

Boeing şirketi, Endonezya ve Etiyopya’da iki uçağın 5 ay arayla düşmesinin ardından 737 MAX serisi uçakları yere indirmiş, yaşanan kazalardan dolayı şirket büyük güven kaybı yaşamıştı.

Türk Hava Yolları ise küresel ölçekte yaşanan bu sorundan en çok olumsuz etkilenen şirketler arasında yer alıyor.

75 adet Boeing 737 MAX tipi uçak siparişi bulunan şirket, 2019 yılı itibarıyla teslim almış olması gereken 24 uçağı yaşanan sorun nedeniyle operasyonlarında değerlendiremiyor. Her gün 1200’ün üzerinde uçuş gerçekleştiren, 2019 yılında uçuş ağına 14 nokta ekleyen Türk Hava Yolları operasyon stratejisini bu uçaklarda yaşanan sorun nedeniyle yeniden planlamak zorunda kaldı.

BOEING ÜRETİMİ DURDURMA KARARI ALDI

Geçtiğimiz hafta Boeing’den yapılan açıklamada, ABD dâhil birçok ülkede uçuş yasağı bulunan uçakların, havacılık otoritelerinden yeniden onay alana kadar, Ocak 2020’den itibaren üretime ara verileceği belirtilmişti. ABD Federal Havacılık Kurumu (FAA) ise açıklamasında, “737 Max’ların yeniden havalanmasına ne zaman izin verileceği konusunda gerçekçi olmayan beklentiler oluşturmaması konusunda uyarmıştı.

THY Boeing'e B737 Max için dava açacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Show ~ 4 yıl önce
Reklam kokan hareketler bunlar, bu dava açılmaz, gündem değiştirme çabası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 4 yıl önce
thy teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından hasta son 3 senede hastalanan 19 yaşında işe thy de başlamış calışanını performanstan kıdem tazminatı daha az ödemek için aralık ayında 39 yaşında işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YANLIS ~ 4 yıl önce
BURDA BOEING TAMAMEN HALIDIR.ESAS BOEINGIN DAVA ACMASI LAZIM. SIIZ NEYIN KAFASINI YASIYORSUNUZ.BEN BOEING OLSAM EN AZ 10 MILYAR USD DAVA ACARDIM. BU RESMEN ITIBAR ILE OYNAMA. HAKSIZLIK. ADAM UGRASMIS,CABALAMIS O UCAGI YAPMIS , SENDE GIT DAVA ET. INANAMIYORUM SIZLERE.BIRAN ONCE BOEINGIN HAKLI OLARAK TAZMINAT DAVASI ACMASI LAZIM. TABI SIZLER HAVACILIK SEKTORUNDE BENIM KADAR UZMAN,USTUN,BILGILI,KULTURLU,GURU OLMADIGINIZ ICIN ANLAYAMIYORSUNUZ. EGER BOEING ACMAZSA BU DAVAYI ONLARIN ADINA BEN ACACAGIM. IXINIZDEN AVUKAT OLAN VARSA BENIMLE TEMEASA GECSIN.BIRAN ONCE BU PROSESI YANI ISLEMI BASLATALIM. BUGUN VAKIT BULURSAM SEATLEDAN CEO LARIYLA GORUSECEGIM AMA TABIKI VAKTIM OLURSA. YONETIM KURULU TOPLANTISI TALEP EDECEGOIM. HISSEDARLARIDA BU TOPLANTIYA CAGIRMALARINI ISTEYECEGIM. BAKALIM BENIM LIDERLIGIMDE YAPILACAK BU TOPLANTIDAN NE SONUCLAR CIKACAK. ISIN ASLI BENDE BILMIYORUM. ONLARA USTUN TECRUBE VE BILGIMLE YARDIMCI OLMAYA CALISACAGIM. BU PAZARTESI GORUSURSEM SANIRIM PERSEMBE GIBI DAVA DILEKCE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 4 yıl önce
allah akıl fikir versin, torbacın sağlam çalışmış
Boeing ~ 4 yıl önce
THY mahkemeye vermesine gerek yok , Boeing anlasiyor compensating yapiyor Boeing ucaklarinda yerde yatmasindan dolayi. Boeing kasasinda 200 billion dolar hazir para var. Boeing CEO senelik kazanci 35 milyon dolar . Amerikada Southwest Boeing ile anlasildi ve Southwest 125 milyon dolar calisanlara Verdi. Boeing Max 737 uretmiyecek simdiye kadar 400 tane uretildi. Boeing Marketi Airbus kaptirdi Boeing 777X den parayi yeniden kazanir 2021 uretime basladigi zaman .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
Bizde en yetkili ağız olan senden açıklama bekliyorduk sağol bugünlük cahilliğimizi bastırdın şaka seni ...
Dava? ~ 4 yıl önce
Çoktan açılmış olmalı, dava açacak haberi çıktığına göre 2024’te başvuru yapılır sanırım, o uçağın biri ile bir şehir doyurulur kardeşim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 4 yıl önce
Umarım dava sonuçlana kadar bunun faturası emekçilerden, ekmek parası için uğraşanlardan çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jason ~ 4 yıl önce
Hele sonunda be kardeşim. Bekle bekle nereye kadar. Kabin memurlarına fatura keseceğinize Amerikalılara fatura kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdulhamid ~ 4 yıl önce
hiçbirşey çıkmaz boşuna uğraşmasın tehaye elin amarigalısı tehayeyi sallamaz ciddiye almaz unutma devletin kadar güçlüsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abdulhamit ~ 4 yıl önce
payitaht abdülhamit mi diriliş abdülhamit mi?
Kevin ~ 4 yıl önce
Dava acsada para alabilecek mi? sirketler arasinda yapilan sozlesmede THY nin bu gibi durumlarda tazminat alamayacagi gibi haberler cikmisti daha once !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 f/o ~ 4 yıl önce
Airbusta kaptanlık yakın meşaleleri yakın. Yeter kardeşim gençliğimiz vagaduguda entebbede bamakoda geçti, biraz da münih barselona görelim medeniyet görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 fo ~ 4 yıl önce
ben göremedim oralarda yatı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000