11 Haziran 2021, Cuma 10:05:35

THY bilet fiyatı yeni rekora koşuyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) Çin'in Guangzhou şehrine gerçekleştireceği seferde 79 bin 634 TL'ye bilet satılıyor.
  • Bir insanı çin'e uçurmanın maliyeti nedir? Bu haksızlıktır bu soygundur daha adil bilet fiyatları istiyoruz çin ve uzakdoğu bölgesine dahil tüm uçuşlar olması gerekenden çok pahalı tur acentalarından çok daha pahalı bilet satıyorsunuz arada 2500-3000 tl fark var.
  • Talep çok ise ek sefer açsın insanlara bu kadar pahallı bilet satmanın alemi ne elinde bir sürü geniş gövde uçak var. Temmuz ayına kadar bir 330 yada 787 ek sefere hazır hale gelir . Dikkat etsinlerde fazla talep yolcuları Qatar ile Emirares e kaptırmasınlar Guangzhou uçan tek havayolu Thy değil.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Çin'in Guangzhou şehrine gerçekleştireceği seferde 79 bin 634 TL'ye bilet satılıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY tarafından 13 Temmuz 2021'de İstanbul-Guangzhou Salı günü gerçekleştirilecek uçuşuna olan yoğun ilgi bilet fiyatlarını rekor seviyeye taşıdı.

Yapılacak tahliye uçuşunda tüm ekonomi biletlerinin satıldığı, kalan 4 Business biletlerinin ise 80 Bin Lira seviyelerine dayandığı görüldü.

THY'nin Nisan ayında aynı hatta gerçekleştirdiği bir başka uçuşun business class koltuğu da 81 bin TL'ye yakın bir bedelle satılmıştı.


THY bilet fiyatı yeni rekora koşuyor

Yorumlar

Attila ~ 3 yıl önce
Bir insanı çin'e uçurmanın maliyeti nedir? Bu haksızlıktır bu soygundur daha adil bilet fiyatları istiyoruz çin ve uzakdoğu bölgesine dahil tüm uçuşlar olması gerekenden çok pahalı tur acentalarından çok daha pahalı bilet satıyorsunuz arada 2500-3000 tl fark var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
............ ~ 3 yıl önce
Talep çok ise ek sefer açsın insanlara bu kadar pahallı bilet satmanın alemi ne elinde bir sürü geniş gövde uçak var. Temmuz ayına kadar bir 330 yada 787 ek sefere hazır hale gelir . Dikkat etsinlerde fazla talep yolcuları Qatar ile Emirares e kaptırmasınlar Guangzhou uçan tek havayolu Thy değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 3 yıl önce
Aslında dolar bazlı baktıgında uygun bile fiyat
Isimsiz ~ 3 yıl önce
Çine kim ne kadar uçuyor pek bildiğiniz yok çini hiç tanımadığınız bilmediğiniz de ortada. Ucabilseler zaten uçarlar herhalde

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000