10 Nisan 2009, Cuma 08:36:30

"THY benden 1300 Euro istedi"

İtalya’yı vuran 6.2’lik depremi yaşayanlar arasında sayıları 50’yi bulan Türk öğrenciler de vardı...
  • Ne yanlisligi olacak arkadasim Amsterdamda farklilarmi burda da acil bi durumda 500,600,700 euro cekiyorlar tutturabildigine.
  • BU BİR REALİTEDİR
  • az bile istemis bence.
  • Helsinkiden İstanbula 175 yuroya gidiş dönüş bilet satan bu şirketten böyle hatalar olmaz.Hele hele avrupadan Türkiyeye ucmak artık otıobüs yolculuğundan çok daha ucuz oldu.
  • Sizi gidi THY eleştiricileri burada da varsınız ha.Sırf yorum yapmak adına yazıyorsunuz yine.Taş düşecek başınıza taş..
  • iktidarın bürokratı gerçek yüzünü göstermiş bunda şaşacak ne var.bunların bakanlarından birinin oğlu değilmiy di ülkede pirinç fiyatlarının aşırı şişeceğinin haberini alıp bir gemi dolusu pirinci karasularımızın dışında bekleten .fırsatçılardan başka ne beklenir?
  • Ancak bir kanatimiz oldugunda sadaka veriryoruz.THY TÜZEL BIR SIRKET,calisanlari ancak kendi yetkilerini kullanir.Eger inanici bir durum var ise bir üstünden yardim ister.Yani onun yetkilerinden,kisiyi faydalandirmak ister.Bu her kurumda böyledir.Neden?Gereksiz yorumlar yapip,Genel Müdürlügün ve Yönetimin haberi olmadigi bir olaydan onlari sorumlu tutuyoruz?Aynisi Gürcistan'da yanlis inen Pilotlar icinde gecerlidir.Yorumlarimiza birazda mantik katalim.
  • Sayın Hande Bolu'ya geçmiş olsun diyorum öncelikle. Maske düştü THY gerçek yüzü ortaya çıktı. Artık nasıl o kadar para kazandığını anlıyabiliyor musunuz?
  • varsın olsun milli havayolu thy olsun.sanırım pegasus çalışanısın geçen sene shgm tarafından uçakların bakımını yaptırmadığı için yaklaşık 500.000tl ceza yiyen ve teknik müdürünün sertifikası alınan şirket değilmiydi pegasus yanlışmı hatırlıyorum.çuvaldızı önce kendinize batırın.pegasus daha duyarlı olsaydı da orada yaşayan vatandaşlarımız için uçak gönderseydi.Ne olursa olsun butür durumlarda THYye sahip çıkmak gerekir.
  • 1300 euro ile 2 defa USA git-gel yapılır. Vay uyanıklar vay...

Roma’daki Türk Büyükelçiliği yetkilileri Türk öğrencilerin depremi yara almadan atlattıklarını, 25 öğrencinin önceki gün yurda döndüğünü, maddi imkanı olmayan 3 öğrencinin ise devletin imkanlarıyla yarın Türkiye’ye geleceğini söylediler. L’aquila kentindeki Güzel Sanatlar Akademisi’nde resim öğretmenliği dalında yüksek lisans yapan 26 yaşındaki Hande Bolu da Türk ve İtalyan arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde depreme yakalandı. 6 aydan beri L’aquila’da ufak çapta 2 ya da 3 şiddetinde sürekli sallandıklarını belirten Hande Bolu, yaşadığı korkunç anları anlattı.

Odanın tavanı çöktü

Daha uyumamıştım. Önceki depremler olmadan önce acayip bir uğultu duyuyorduk. Saat 3.30’da yine öyle bir uğultu duydum ama bu kez çok daha yüksekti. Anladımki deprem olacak. Uğultu başlayınca sandalyeden kalkıp kapıya doğru yöneldim o sırada oda birden yükselip alçaldı. Tıpkı denizdeki dalga gibiydi. Dehşete kapıldım. Ev sürekli yükselip alçalıyordu. Merdivenlere koştum ama sürekli bir şeyler dökülüyordu korkup tekrar odaya kaçtım ama bu kez de tavan çökmeye başladı. Banyodaki şofben yere düştü, her yerden sular fışkırdı. Yatağın yanına girmeye çalıştım. 10-15 saniye sürdü sarsıntı. Sonunda merdivenlere yönelip yalınayak dışarı çıkmayı başardım. Roma’da otelde kaldıktan sonra havalimanına gidip Türkiye’ye dönebilmek için üzerimde pijamalarımla THY görevlileriyle konuştum. Benden bin 300 euro para istediler. Daha sonra 800-900 euroya indirdiler. Bu kadar param olmadığı için İtalyan havayolları Alitalia’ya gittim ve durumu anlattım, depremzede olduğumu söyleyince 200 Euro bilet parası ödeyerek ülkeme dönebildim.

Vatan

"THY benden 1300 Euro istedi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 15 yıl önce
Ne yanlisligi olacak arkadasim Amsterdamda farklilarmi burda da acil bi durumda 500,600,700 euro cekiyorlar tutturabildigine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU BİR REALİTEDİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
az bile istemis bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Helsinkiden İstanbula 175 yuroya gidiş dönüş bilet satan bu şirketten böyle hatalar olmaz.Hele hele avrupadan Türkiyeye ucmak artık otıobüs yolculuğundan çok daha ucuz oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sizi gidi THY eleştiricileri burada da varsınız ha.Sırf yorum yapmak adına yazıyorsunuz yine.Taş düşecek başınıza taş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iktidarın bürokratı gerçek yüzünü göstermiş bunda şaşacak ne var.bunların bakanlarından birinin oğlu değilmiy di ülkede pirinç fiyatlarının aşırı şişeceğinin haberini alıp bir gemi dolusu pirinci karasularımızın dışında bekleten .fırsatçılardan başka ne beklenir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ancak bir kanatimiz oldugunda sadaka veriryoruz.THY TÜZEL BIR SIRKET,calisanlari ancak kendi yetkilerini kullanir.Eger inanici bir durum var ise bir üstünden yardim ister.Yani onun yetkilerinden,kisiyi faydalandirmak ister.Bu her kurumda böyledir.Neden?Gereksiz yorumlar yapip,Genel Müdürlügün ve Yönetimin haberi olmadigi bir olaydan onlari sorumlu tutuyoruz?Aynisi Gürcistan'da yanlis inen Pilotlar icinde gecerlidir.Yorumlarimiza birazda mantik katalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Hande Bolu'ya geçmiş olsun diyorum öncelikle. Maske düştü THY gerçek yüzü ortaya çıktı. Artık nasıl o kadar para kazandığını anlıyabiliyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
varsın olsun milli havayolu thy olsun.sanırım pegasus çalışanısın geçen sene shgm tarafından uçakların bakımını yaptırmadığı için yaklaşık 500.000tl ceza yiyen ve teknik müdürünün sertifikası alınan şirket değilmiydi pegasus yanlışmı hatırlıyorum.çuvaldızı önce kendinize batırın.pegasus daha duyarlı olsaydı da orada yaşayan vatandaşlarımız için uçak gönderseydi.Ne olursa olsun butür durumlarda THYye sahip çıkmak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1300 euro ile 2 defa USA git-gel yapılır. Vay uyanıklar vay...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000