09 Haziran 2021, Çarşamba 13:15:37

THY 4. kez en değerli marka seçildi

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın 2021 yılı "TURKEY100-Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasında, THY, 4'üncü kez "Türkiye'nin En Değerli Markası" oldu.
  • Yok neymiş benim dedemin katırları başka kimsede yokmuş da, benim dedem şöyle ağaymış da, beni methetme kardeşim bana para ver
  • Maşallah
  • En değerli Markanın çalışanlara verdiği değeri görüp aidet duygusunun nasıl bilerek yok edildiğini bilseler .Sabiha uçuşlarında ekip Avrupa yakasından servis ile gelirken uçakların geç kalma pahasınada olsa göz göre göre 3.cü köprüye para vermemek adına trafiğe sokarak uçağa rötara sokulduğunu bilseler vs bir sürü şey. Neyse tabiki büyüklerimiz bizden çok daha iyi bilir. Daha güzel bice başarılarınız olur inşallah
  • SP THY de dönen dolapları anlatsa bakalım kaçıncı sırada olacak.
  • En degerli marka oldugunu bilmeyen sadece bizim yoneticilerim bilseydiler bu kadar kaliteli bir marka altinda bu kadar ucuza personel calistirmazlardi .(nokta.)
  • Evet bu marka benim eserim. Benim gibi; ülkeni enfilasyonu ile ezilen, maaşından 30-35-50% kesilen, kovid den hasta olup kimisi vefat eden kimisi hayatına etkileriyle devam eden, canla başla çalışırken bir değer görmeyen - kimi zaman senin işin mi ki diye terslenen, belki de sadece bir sicilden ibaret olan, pandemi şartlarında pandemi yokmuşçasına uçan, pandemi öncesine yakın programları çıkan……... işte benim gibi BİNLERCE KİŞİNİN ESERİ. Başkasının değil!!
  • Tk turlu oyunlarla calisanlarinin her hakkini calan hakkettigi maaslarina Coken bir sirket ve bu dalda tartismasiz lider
  • Maaşlar Endonezya ortalamasında.
  • Degeri nerede veya neye göre ölçülüyor bu?
  • Maaş kayıpları ne olmuş ona bak hele. Memlekette adaletsizlik diz boyu, işler açılında ucacak adam zor bulursunuz.

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın 2021 yılı "TURKEY100-Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasında, THY, 4'üncü kez "Türkiye'nin En Değerli Markası" oldu.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın 2021 yılı "TURKEY100 -Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasının tamamlandığı bildirilerek, THY'nin 1.6 milyar doları aşan marka değeriyle 2021 yılında da "Türkiye'nin En Değerli Markası" olduğu kaydedildi.

"GURUR DUYUYORUZ"

THY'nin üst üste 4'üncü kez aynı unvanı aldığı vurgulanan açıklamada, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı'nın, "Önceki yıllardaki başarımızı pandemi döneminde de sürdürüyor olmaktan ve bir kez daha 'Türkiye'nin En Değerli Markası' olmaktan gurur duyuyoruz. Bu başarıda pay sahibi olan büyük Türk Hava Yolları ailemize teşekkür ediyorum. Ülkemizin milli bayrak taşıyıcısı olmanın verdiği sorumlulukla ve dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olmanın gücüyle, markamızı daha nice başarılarla buluşturmaya devam edeceğiz" ifadeleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca dünyanın önde gelen bağımsız marka değerleme ve danışmanlık şirketi olan Brand Finance'ın 1996 yılından beri 'pazarlama ile finansman arasında köprü' kurma amacını taşıdığı, 20 yıldan daha uzun süredir markaların finansal değerini hesapladığı, her yıl dünyanın en büyük 5 bin markasını değerlendirdiği, bu markaları ülke ve sektör bazında sıralayarak, yılda yaklaşık 100 rapor hazırladığı bilgisi paylaşıldı.

 

THY 4. kez en değerli marka seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Babaredkit ~ 3 yıl önce
Yok neymiş benim dedemin katırları başka kimsede yokmuş da, benim dedem şöyle ağaymış da, beni methetme kardeşim bana para ver

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüü tü ~ 3 yıl önce
Maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nice Başarışara ~ 3 yıl önce
En değerli Markanın çalışanlara verdiği değeri görüp aidet duygusunun nasıl bilerek yok edildiğini bilseler .Sabiha uçuşlarında ekip Avrupa yakasından servis ile gelirken uçakların geç kalma pahasınada olsa göz göre göre 3.cü köprüye para vermemek adına trafiğe sokarak uçağa rötara sokulduğunu bilseler vs bir sürü şey. Neyse tabiki büyüklerimiz bizden çok daha iyi bilir. Daha güzel bice başarılarınız olur inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şimdilik doğru ~ 3 yıl önce
SP THY de dönen dolapları anlatsa bakalım kaçıncı sırada olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS'Li ~ 3 yıl önce
En degerli marka oldugunu bilmeyen sadece bizim yoneticilerim bilseydiler bu kadar kaliteli bir marka altinda bu kadar ucuza personel calistirmazlardi .(nokta.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BENİM ESERİM! ~ 3 yıl önce
Evet bu marka benim eserim. Benim gibi; ülkeni enfilasyonu ile ezilen, maaşından 30-35-50% kesilen, kovid den hasta olup kimisi vefat eden kimisi hayatına etkileriyle devam eden, canla başla çalışırken bir değer görmeyen - kimi zaman senin işin mi ki diye terslenen, belki de sadece bir sicilden ibaret olan, pandemi şartlarında pandemi yokmuşçasına uçan, pandemi öncesine yakın programları çıkan……... işte benim gibi BİNLERCE KİŞİNİN ESERİ. Başkasının değil!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lider ~ 3 yıl önce
Tk turlu oyunlarla calisanlarinin her hakkini calan hakkettigi maaslarina Coken bir sirket ve bu dalda tartismasiz lider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK CPT PEG ~ 3 yıl önce
Maaşlar Endonezya ortalamasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 3 yıl önce
Degeri nerede veya neye göre ölçülüyor bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pehhhhh ~ 3 yıl önce
Maaş kayıpları ne olmuş ona bak hele. Memlekette adaletsizlik diz boyu, işler açılında ucacak adam zor bulursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000