01 Ocak 2015, Perşembe 13:55:44

THY 2015 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Türk Hava Yolları (THY), 2015 yılı hedeflerini, dün akşam saatlerinde KAP'a yaptığı açıkmala ile duyurdu.
  • Thy'nın hedefleri Mng den aldıgı şirketi habom yaptı ve şimdi ise Tazminatları hakları silip kendı bunyesıne alıyor alırken sılmedık dıyor ımzaları atıncada hıc bır hakkınız kalmadı dıyor form doldurun dıyor yonetıcıler sonra neden doldurdunuz dıyorlar maaşları cok alt sevıyeye cekıyorlar sözde hak yemıyorlar hakkın en buyugunu thy yıyor yonetıcıler yıyor ımza Atmayınca bgun 5 e kadar dusunun ımza atın yoksa odayı mesgul etmeyın sızı cagırcaklar dıyor sözleşmede yazılanlar ise hep yalan dolan ve saklı haklarla ılgı hıcbırsey yazmıyor yanı Thynın hedefı işçinin parası hakkı diil bırde bı laf bılıyorlar işine gelıyorsa çalış gelmıyorsa çıkkkk
  • Sen o kadr para kazan, reklam yap ve geliş. Ama calisanina hala ayni maasi ver. TGS icin diyorum. THY memnun tabi halinden. Ama hep boyle gidecek zannetmesinler birgun elbet bunun bir cöküsü olacak. Cnk TGS birgun patlak verecek. O gunler yakindir. Kurumsal olmak ilk basta calisani memnun etmekle baslar bunu anlayamadilar.
  • Bende habomda çalışmaktayım çok uzun zamandır hayalini kurduğum evi satın almaktan vazgeçip 200bin liranın üzerinde THYAO hissesi satın aldım. Eğer bu hedefler gerçekleşirse yıl sonunda %60 gibi bir kar bekliyorum.
  • Arkadasim her donemde umre ve hac vardir ve gidene. Hamdolsun THY. Yardim ediyor. Hava yolumuzu Rebilalemin Kazada belada korusun. Yolu acik olsun. Uzaylar. THY. Nin olsun . Amin
  • Sahi tgs için kurulan ve gizlice uye yapilan bi sendika vardı. Tabela sendikası oldu desenize. Solcu diye hava iş i beğenmezdim vah vah
  • Allah arttırsın inş dünyada tek hava yolu thy kalır türkün gururu
  • hedef 400 TYP li haydi kaportacılar biz inandık sizde inanın
  • TGS DE GREV GELİYOR!!! ARTIK İS ÇIĞRINDAN CİKTİ MİLLET ARABALARI PARÇALIYOR HİRSİNDAN !!!!
  • Şu anda başka bir şirkette F/O yum.Başarılarını görmemek mümkün değil.Siyasi olarakta sevmesenizde bence başarılarını takdir etmelisiniz.Ben takdir ediyorum.Milli havayolumuz hepimizindir.İnşallah avrupanın en iyisi olacaktır.Bizde birgün orada olma şerefine ualaşacağız er yada geç.
  • Beyler yegidin hakki yenmez. Gercekten THY. Ilerliyor cok sukur devltimizin en buyuk simgesidir. Hamdolsun Ilerliyor ben 20 ucakken. Basladim Simdi nerde ise 300 ucaga yalsiyor gerek kiralik olsun gerkse bizim malimiz olsun. Ilerde bizim malimiz olacak . Emekli oldugum zaman. 110 tane ucak vadi. 11 sene icerisinde 300 yallasiyor. Ve tebrik ediyorum .

Türk Hava Yolları'ndan dün akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama ile, 2015 yılı hedeflerini duyurdu.

Yapılan açıklamada 2015 yılı bütçesine bağlı olarak yıl sonunda uçak filosunun 293'e çıkması, yolcu doluluk oranının yüzde 80 olması, toplamda 63 milyon yolcu taşınması ve 12 milyar dolarlık gelir elde edilmesinin hedeflendiği belirtildi.

THY'DEN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE
Ortaklığımız Yönetim Kurulunca kabul edilen konsolide olmayan 2015 yılı bütçesi çerçevesinde Ortaklığımızın 2015 yılı hedef ve beklentileri aşağıdaki gibidir: 

2015 yılı sonunda toplam uçak sayısının 214 dar gövde,  68 geniş gövde ve 11 kargo uçağı olmak üzere 293'e ulaşması planlanmaktadır.

2015 yılında %16 kapasite artışı ile 157 Milyar AKK'ya ulaşılması ve yolcu doluluk oranının %80,3 olması beklenmektedir. 

İç hatlarda 25,9 milyon; dış hatlarda 36,0 milyon olmak üzere, özel kira ve hac-umre yolcusu ile birlikte toplam 63 milyon yolcu taşınması hedeflenmektedir.
   
Söz konusu ticari faaliyetler neticesinde yaklaşık 12 Milyar USD tutarında satış geliri elde edilmesi hedeflenmektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

THY 2015 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

eski ~ 9 yıl önce
Thy'nın hedefleri Mng den aldıgı şirketi habom yaptı ve şimdi ise Tazminatları hakları silip kendı bunyesıne alıyor alırken sılmedık dıyor ımzaları atıncada hıc bır hakkınız kalmadı dıyor form doldurun dıyor yonetıcıler sonra neden doldurdunuz dıyorlar maaşları cok alt sevıyeye cekıyorlar sözde hak yemıyorlar hakkın en buyugunu thy yıyor yonetıcıler yıyor ımza Atmayınca bgun 5 e kadar dusunun ımza atın yoksa odayı mesgul etmeyın sızı cagırcaklar dıyor sözleşmede yazılanlar ise hep yalan dolan ve saklı haklarla ılgı hıcbırsey yazmıyor yanı Thynın hedefı işçinin parası hakkı diil bırde bı laf bılıyorlar işine gelıyorsa çalış gelmıyorsa çıkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sen o kadr para kazan, reklam yap ve geliş. Ama calisanina hala ayni maasi ver. TGS icin diyorum. THY memnun tabi halinden. Ama hep boyle gidecek zannetmesinler birgun elbet bunun bir cöküsü olacak. Cnk TGS birgun patlak verecek. O gunler yakindir. Kurumsal olmak ilk basta calisani memnun etmekle baslar bunu anlayamadilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THYAO ~ 9 yıl önce
Bende habomda çalışmaktayım çok uzun zamandır hayalini kurduğum evi satın almaktan vazgeçip 200bin liranın üzerinde THYAO hissesi satın aldım. Eğer bu hedefler gerçekleşirse yıl sonunda %60 gibi bir kar bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadasim her donemde umre ve hac vardir ve gidene. Hamdolsun THY. Yardim ediyor. Hava yolumuzu Rebilalemin Kazada belada korusun. Yolu acik olsun. Uzaylar. THY. Nin olsun . Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sahi tgs için kurulan ve gizlice uye yapilan bi sendika vardı. Tabela sendikası oldu desenize. Solcu diye hava iş i beğenmezdim vah vah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah arttırsın inş dünyada tek hava yolu thy kalır türkün gururu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zz ~ 9 yıl önce
hedef 400 TYP li haydi kaportacılar biz inandık sizde inanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grevvv ~ 9 yıl önce
TGS DE GREV GELİYOR!!! ARTIK İS ÇIĞRINDAN CİKTİ MİLLET ARABALARI PARÇALIYOR HİRSİNDAN !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şu anda başka bir şirkette F/O yum.Başarılarını görmemek mümkün değil.Siyasi olarakta sevmesenizde bence başarılarını takdir etmelisiniz.Ben takdir ediyorum.Milli havayolumuz hepimizindir.İnşallah avrupanın en iyisi olacaktır.Bizde birgün orada olma şerefine ualaşacağız er yada geç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beyler yegidin hakki yenmez. Gercekten THY. Ilerliyor cok sukur devltimizin en buyuk simgesidir. Hamdolsun Ilerliyor ben 20 ucakken. Basladim Simdi nerde ise 300 ucaga yalsiyor gerek kiralik olsun gerkse bizim malimiz olsun. Ilerde bizim malimiz olacak . Emekli oldugum zaman. 110 tane ucak vadi. 11 sene icerisinde 300 yallasiyor. Ve tebrik ediyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman doktor.. ~ 9 yıl önce
Zor okuduğum imla hatası bol yazınla işyeri hekimi olduğuna kanaat getirdim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000