01 Nisan 2019, Pazartesi 09:41:56

Tarihi uçuşa yoğun ilgi

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan tarihe geçecek son yapılacak tarifeli uçuş olacak Türk Hava Yolları’nın Singapur seferi büyük talep gördü.
  • İST'ten İlk uçuş ESB yapılmıştı bu büyük taşınmadan sonra da ilk resmi uçuş Ankara uçuşuyla başlayacaktır. Son uçuş Singapur ancak ABD'de gibi x modelin havacılık tarihine veda uçuşu yada yeni modelin ilk uçuşunu gerçekleştirecek havayolunun biletleri reklam amaçlı satılması gibi THY bu olaya yaklaşmamıştır.Eğer öyle olsa tüm dünyadan insanlar bu uçuş için çoktan tüketmişti bu işi.Uçuşa kalmış 3 4 gün hala yer var 'tarihi uçuş' diyorsunuz. Kim ne bilsin ne yapsın THY hub'ının taşımasını.
  • Sıkıntı yok eninde sonunda ATATÜRK izmi yine verileçek yeni Hava limanına ve onların yeni dedigi tahrihe ve unutulmaya bırakılaçak. İnsanlar düşündügü zaman yazıklar olsun diyeçek Yaşasın Cumhuriyet!!!!
  • Mayıs haziran temmuz bakın bakalım en ucuz THY bileti Singapur için 5100 TL den başlıyor
  • Seçimlerde bitti bakalım TİS de THY personelinin hakkını verecekmi?
  • Aman ne önemli olay !
  • bir insan sırf son uçuş diye neden sinagpura gider yakın yer değil ben pek emin değilim nomrlade de fiyatlar ve doluluk ayni olsa gerek.. son uçuş ankara veya izmir olmalıydı geniş gövde ile
  • Yogun ilgi ile alaksi yok. Ataturk Havalimani`nin kapali olacacagi 1-2 gunluk sure boyunca (transit dahil) ucusu olanlarin bu ucaga aktarilmasindan kaynakli..

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan tarihe geçecek son yapılacak tarifeli uçuş olacak Türk Hava Yolları’nın Singapur seferi büyük talep gördü. 350 yolcu kapasiteli Boeing 777 tipi uçakla yapılacak tarihe geçecek 10 saatlik uçuşun biletlerinin büyük bölümü satıldı. Tarihi uçuşun business sınıfında yer kalmadı. Ekonomi sınıfında ise biletlerin tükenmek üzere olduğu öğrenilirken bilet fiyatları yoğun talep nedeniyle normal günlere göre arttı.Tarihe geçecek uçuş için 331 biletin satıldığı öğrenildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan son tarifeli uçuş olarak tarihe geçecek Türk Hava Yolları’nın 6 Nisan tarihindeki TK 54 sefer sayılı İstanbul-Singapur uçuşuna büyük talep var.Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na tarihe geçecek büyük taşınma 5 Nisan saat 03:00’de başlayacak, 7 Nisan saat 00:00’da sona erecek. Dev taşınma nedeniyle 6 Nisan saat 02:00 ile 14:00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak. Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı'ndaki tüm tarifeli uçuşları da 6 Nisan Cumartesi saat 02:00’de son bulacak.Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı’ndan planlanan tüm uçuşları 6 Nisan saat 14:00’ten itibaren İstanbul Havalimanı'ndan yapılacak.

BUSİNESS SINIFINDA YER KALMADI, EKONOMİ BİLETLERİ DE TÜKENMEK ÜZERE

Atatürk Havalimanı’ndan son yapılacak tarihe geçecek tarifeli uçuşu olacak Türk Hava Yolları’nın 6 Nisan Cumartesi saat 02:00’daki İstanbul-Singapur uçuşu beklenenden daha çok talep aldı. 350 yolcu kapasiteli Boeing 777 tipi uçakla yapılacak olan son tarifeli uçuşa yoğun talepler nedeniyle 48 kişilik business sınıfında yer kalmadı. Ekonomi sınıfında ise biletlerin büyük bölümü satıldı. TK54 sefer sayılı son tarifeli uçuş için bugüne kadar 331 biletin satıldığı öğrenildi. THY’nin çağrı merkezini arayanlara, tarihi uçuşun business sınıfında yer kalmadığı bilgisi verildi. Normal günlerde ekonomi sınıfında ortalama 3 bin 400 lira olan bilet fiyatları yoğun talep nedeniyle 5 bin 419 liraya kadar çıktı. (Hürriyet)

Tarihi uçuşa yoğun ilgi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ESB ~ 5 yıl önce
İST'ten İlk uçuş ESB yapılmıştı bu büyük taşınmadan sonra da ilk resmi uçuş Ankara uçuşuyla başlayacaktır. Son uçuş Singapur ancak ABD'de gibi x modelin havacılık tarihine veda uçuşu yada yeni modelin ilk uçuşunu gerçekleştirecek havayolunun biletleri reklam amaçlı satılması gibi THY bu olaya yaklaşmamıştır.Eğer öyle olsa tüm dünyadan insanlar bu uçuş için çoktan tüketmişti bu işi.Uçuşa kalmış 3 4 gün hala yer var 'tarihi uçuş' diyorsunuz. Kim ne bilsin ne yapsın THY hub'ının taşımasını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atatürk ~ 5 yıl önce
Sıkıntı yok eninde sonunda ATATÜRK izmi yine verileçek yeni Hava limanına ve onların yeni dedigi tahrihe ve unutulmaya bırakılaçak. İnsanlar düşündügü zaman yazıklar olsun diyeçek Yaşasın Cumhuriyet!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 5 yıl önce
Memlekete çivi çakmayan çakma kemalistler sizi.. Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır...
Atatürk ~ 5 yıl önce
Heralde bunu begenmiyenler Fetö yü seviyor !!!
Güzel ~ 5 yıl önce
En azından devlete böyle döviz girer
Ali'ye ~ 5 yıl önce
Görevini iyi yapanları da gördük,ayakkabı kutuları,para sıfırlamalar,kasalar,kol saatleri,memlekette satılmadık yer bırakmamalar...
İrfan ~ 5 yıl önce
Mayıs haziran temmuz bakın bakalım en ucuz THY bileti Singapur için 5100 TL den başlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TİS ~ 5 yıl önce
Seçimlerde bitti bakalım TİS de THY personelinin hakkını verecekmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 5 yıl önce
Aman ne önemli olay !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
singapur ~ 5 yıl önce
bir insan sırf son uçuş diye neden sinagpura gider yakın yer değil ben pek emin değilim nomrlade de fiyatlar ve doluluk ayni olsa gerek.. son uçuş ankara veya izmir olmalıydı geniş gövde ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
Yogun ilgi ile alaksi yok. Ataturk Havalimani`nin kapali olacacagi 1-2 gunluk sure boyunca (transit dahil) ucusu olanlarin bu ucaga aktarilmasindan kaynakli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000