05 Nisan 2015, Pazar 10:50:37

SUNEXPRESS'TEN ENGELLİ TURİZMİNE DESTEK

Akdeniz ve Ege bölgelerine tarifeli seferlerle en fazla turist getiren ve geçen yıl Engelsiz Hava Yolu sertifikası ile ödüllendirilen SunExpress, Türkiye engelli turizminin gelişmesi için Engelsiz Turizm-Erişilebilir Turizm Workshop’una sponsor oldu.
  • Milletin yıllar önce aldığı belgeleri daha yeni almadına rağmen utanmadan bir de bununla reklam yapan havayolu. Bence biraz daha güncel olmaya çalışın. Sektörün en sonundasınız
  • Bir şirketin mahremiyeti vardır ve çalışanları bu mahremiyete SAYGI duymalıdır. Biraz seviye diyorum...
  • Kaldırım şu bonusları da lafı edilmesin artık. Iyice seviye düştü. Millet kendini rezil ediyor. Burası herkese açık bir medya platformu. Git espri yapacaksan meslektaşlarına yap buralarda rezil rüsva olma. Amma açmışsın.
  • Her yil mart ayinda kedilerin viyaklamaya baslamasi gibi, su doyumsuz insanlar bu zamanlar bonus diye viyaklamaya basliyor. Bekleyin arkadasim. Maasini eksiksiz ve zamaninda alabildigine, eve her ay ekmek goturebildigine sukur et ve bekle.
  • Sunexpresz su zamana kadar herkese hakkini veren kurumsal bir firmadir. Lutfen bonuslar ile ilgili bu kadar fazla yorum yapmayin. Ne kadar yatacagini bekleyip gorelim. Max. Olacagi beklentisi de normaldir
  • Tebrikler SunExpress... Gün geçtikçe gelişen, daha modernize hale gelen, her alanda aktif olmaya çalışan Türkiye'nin önde gelen kurumsal firmalarından biri olmayı hakeden bir havayolu şirketi. İlave olarak da halka açık olan bir internet sitesinde şirket içi konuların buraya yazılmasını şiddetle kınıyorum.
  • Affınıza sığınarak haberle alakasız bir konuyu Antalya basede ikamet eden değerli SunExpress kabin ekiplerine sormak istiyorum. Kabin memurluğu için Antalya'yı tercih etmeyi planlıyorum. Sosyal ve maddi imkanlar nasıldır yani Antalya'da yaşam nasıldır ? Yanlış anlaşılmasın çok fazla bir beklentim yok, sadece öğrenmek istemiştim çünkü yaşayacağım yeri merak ediyorum. Tabi ki mülakatların farkındayım, henüz alınmadım ama mülakatkarda tercihimi de belirtmem gerekiyor. Cevaplarsanız minnettar olurum, teşekkür ederim.
  • Sun Express ucaklari nasıl acaba Germanwings gibi eski püskü mü acaba merak ettim bilen varsa lütfen cevap versin
  • Bonuslar şey olmuş

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, engelli turizmin gelişmesi ve yaygınlaşması için Antalya’da 6 Nisan’da başlayacak Engelsiz Turizm-Erişilebilir Turizm Workshop’una sponsor oldu.  Türk Sivil Havacılığında hem Yeşil hem de Engelsiz Havayolu sertifikaları ile ödüllendirilen ilk hava yolu olan SunExpress, Antalya turizminin her alanda gelişmesi için katkılarını sürdürüyor.

Engelli Turizminin 80 milyar Avro’nun üzerinde bir Pazar olduğunu belirten SunExpress Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, “Bütün Avrupa’da 40 milyonun üzerinde zihinsel ve fiziksel engelli yaşıyor. Buna hareket güçlüğü çeken yaşlıları da dahil edersek bu çok daha fazla bir rakama ulaşıyor. Bu insanlar için en doğal hakları olan seyahat özgürlüğünü, bütün engeller kaldırılarak sağlanmalı” dedi.

SunExpress Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server AydınSunExpress’in Türk Sivil Havacılığında hem Yeşil hem de Engelsiz Havayolu sertifikaları ile ödüllendirilen ilk hava yolu olduğunu belirten Aydın şöyle konuştu: “SunExpress, hem Akdeniz hem de Ege bölgelerine tarifeli seferlerle en fazla turist getiren hava yolu şirketi. Biz Antalya ve bölgesi ile gelişiyoruz, büyüyoruz; bu doğrultuda da turizmin her alanına verebileceğimiz bütün desteği veriyoruz. Spor, golf, trekking, tırmanma, bisiklet gibi bütün bu alanlarda Antalya bölgesini yurt dışında tanıtmaya çalışarak, Avrupa’da yer alan bu grupları Antalya bölgesine getiriyoruz. Şimdi de yaklaşık 80 milyar Avro civarında bir pazarı olan Engelli Turizmini destekliyoruz. Biz, engelsiz hava yolu olarak, bu alanda bütün engelleri kaldırılması ve Antalya bölgesinin bu doğrultuda daha fazla turist çekmesi için çalışacağız.”  

GÖRBİR Yönetim Kurulu Üyesi ve Proje Sorumlusu Mustafa Bügelek de konuyla ilgili şunları söyledi: “Hem ülkemizden hem de yurt dışından turizm beldelerimize engelli ve yaşlı kimseler tatil amaçlı gelmek istiyorlar ancak alt yapı yetersizliğinden, bir diğer deyişle parasıyla mağduriyet yaşama endişesinden gelemiyorlar. Dünya üzerinde bu payın turizm sektörüne 80 milyar dolarlık bir getiri sağlayacağını düşünüyoruz. O yüzden engelli turizminin Türkiye’de gelişmesi gerekiyor.”

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) tarafından, İçişleri Bakanlığı, Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, TÜRSAB, TÜROFED, Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ve SunExpress sponsorluğunda düzenlenen Engelsiz Turizm-Erişilebilir Turizm Workshop’u 6 Nisan’da Antalya’da başlayacak.

Seminerler boyunca Adana’da Turizm sektörü ve Otelcilik konusunda eğitim almış 30 engelli turizmci Antalya bölgesinde, başta Antalya Büyükşehir, Alanya, Serik ve Managat belediyeleri olmak üzere incelemelerde bulunarak, workshop’lar düzenleyecekler.

SUNEXPRESS'TEN ENGELLİ TURİZMİNE DESTEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Milletin yıllar önce aldığı belgeleri daha yeni almadına rağmen utanmadan bir de bununla reklam yapan havayolu. Bence biraz daha güncel olmaya çalışın. Sektörün en sonundasınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir şirketin mahremiyeti vardır ve çalışanları bu mahremiyete SAYGI duymalıdır. Biraz seviye diyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaldırım şu bonusları da lafı edilmesin artık. Iyice seviye düştü. Millet kendini rezil ediyor. Burası herkese açık bir medya platformu. Git espri yapacaksan meslektaşlarına yap buralarda rezil rüsva olma. Amma açmışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Her yil mart ayinda kedilerin viyaklamaya baslamasi gibi, su doyumsuz insanlar bu zamanlar bonus diye viyaklamaya basliyor. Bekleyin arkadasim. Maasini eksiksiz ve zamaninda alabildigine, eve her ay ekmek goturebildigine sukur et ve bekle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 9 yıl önce
Neden alabildiğime şükredecekmişiz, sırtımızdan para kazanılıyorsa, zamanında ve eksiksiz olarak maaşları yatırmak zaten GÖREVIN ve YASAL ZORUNLULUĞUN. Bunu sanki fazladan birşey yapılıyormuş gibi görmenin anlamı ne? Koyun musun sen? Eve ekmek götürebilmem ve bunun için şükretmem, Allah la benim aramda, çalışıyorum, emeğimin karşılığını alıyorum, şirkete ne?
BONUS ~ 9 yıl önce
Sunexpresz su zamana kadar herkese hakkini veren kurumsal bir firmadir. Lutfen bonuslar ile ilgili bu kadar fazla yorum yapmayin. Ne kadar yatacagini bekleyip gorelim. Max. Olacagi beklentisi de normaldir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozveri ~ 9 yıl önce
Ben bonus miktarlarını biliyorum.Hiç kimsenin beklemediği bir miktar olacak.Bütün çalışanlar banka hesaplarını kontrol ettiğinde şok yaşayacak ve suratları asılacak diyecekler ki" geçen sene bonus daha fazla yatmıştı" sırketı kÂra gecırmek ıcın cabala cabala hesaptakı para cerez parası gibi kalsın.Eee biz çalışanlara ne yapmak düşüyor peki ? Bundan sonra kara gecırmek ıcın ozverı,fedakarlık yapmamak gerekiyormuş bunu öğrenmiş olcaz 08.04.2015 saat 00:15 de.Bundan sonra yonetımdekıler ozverı beklemesın.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tebrikler SunExpress... Gün geçtikçe gelişen, daha modernize hale gelen, her alanda aktif olmaya çalışan Türkiye'nin önde gelen kurumsal firmalarından biri olmayı hakeden bir havayolu şirketi. İlave olarak da halka açık olan bir internet sitesinde şirket içi konuların buraya yazılmasını şiddetle kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Affınıza sığınarak haberle alakasız bir konuyu Antalya basede ikamet eden değerli SunExpress kabin ekiplerine sormak istiyorum. Kabin memurluğu için Antalya'yı tercih etmeyi planlıyorum. Sosyal ve maddi imkanlar nasıldır yani Antalya'da yaşam nasıldır ? Yanlış anlaşılmasın çok fazla bir beklentim yok, sadece öğrenmek istemiştim çünkü yaşayacağım yeri merak ediyorum. Tabi ki mülakatların farkındayım, henüz alınmadım ama mülakatkarda tercihimi de belirtmem gerekiyor. Cevaplarsanız minnettar olurum, teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 9 yıl önce
Diger buyuk sehirlere kiyasla yasam nispeten daha ucuzdur, trafik problemi yok denecek kadar azdir, sosyal imkanlar yeter duzeydedir ... Kotu bir sehir degildir, tabii ki sorunsuz degil ama yasanmaz bir sehir de degildir. Yaz donemi sicak ve nemli olur, bunaltir. Kislari daha guzeldir ;)
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Anlaşılan tek sorunumuz sıcaklar ve nem olacak gibi gözüküyor :) Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sun Express ucaklari nasıl acaba Germanwings gibi eski püskü mü acaba merak ettim bilen varsa lütfen cevap versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski ? ~ 9 yıl önce
Filo ortalama yasi 10.4 ve bu deger siparisi verilen yeni ucaklarin filoya katilmasi ile azaliyor ... Bu adresten dilediginiz zaman kontrol edebilirsiniz : http://www.planespotters.net/Airline/SunExpress ( SunExpress Almanya icin adres : http://www.planespotters.net/Airline/SunExpress-Germany )
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bonuslar şey olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000