29 Ekim 2019, Salı 22:18:02

Sosyal medyada THY'ye 29 Ekim tepkisi

Cumhuriyetimizin 96'ncı yılını kutladığımız bu özel günde THY'nin paylaşım yapmaması dikkat çekti.
  • ciddrn şu kutlamadığı için boş yapanlar cehalet kuklaları Atatürk ilimle bilimle ilginenin der ilgilenmezsiniz ama iş prime gelince hayvan gibi kudurursunuz yazık cidden Allah a şükür ki beynim var ki sizin gibi cahil cühela olmadım kutlamadığı için arabistana diuyenler var komik Yallah ermenistan a
  • Valla Hem ilker AYCI hem de Bilal EKŞİ şirket içi mailden kutladi 29 Ekimi. Ayrica TK Better platformu da sosyal medyadan kutladi. Bence birilerinin kabahat arama kaygisindan başka bir şey degil.
  • Thy de twitterdan paylaştı kutlamayı, anadolujette bile vardı kutlama video ile yayına çıkmış
  • Bilal ekşi o oturduğu koltuğun cumhuriyet sayesinde olduğunu bilmiyor çok meraklı ise İran Arabistan vatandaşı olabilir
  • THY ne zaman Turk sirketi olduki? Yunan,alman,hollanda,Italya,hindistan,litvanya,anzaklar,vs vs Turkden baska her millet var(see the cockpit crew)
  • THY nezaman Turk
  • Koca imparatorluğun yıkılışını bayram gibi kutlamakta baya bir nirvana galiba
  • Bademler Ataturk'u sevmezler ki paylasimda bulunsunlar...
  • Bu millet yutacağını 17 yıldır hatta 70 yıldır yutuyor,50 yaşına gelmişsin ama boşa yaş almışsın ya neyin ne olduğunu göremeyecek kadar körsün ya da çıkarın için böyle konuşuyorsun. Chp, Atatürk'ü sömürüyor peki Menderes'den beri bu ülkeyi yöneten zihniyetin devamı olan akp de Allah,Kuran,Peygamber'i sömürüyor ona niye bir şey demiyorsun? Ayrıca açılım ayağına,oy için Diyarbakır'da Hdp'liler ile meydanlarda elele şarkılar söyleyen,apo aslında iyi bir çocuk diyen,teröristlerin ayaklarına hakim gönderen,thy ile uçuran,lahmacun yediren,barzo'yu Ankara'da resmi törenle karşılayan paçavrasını göndere çektiren,Türk diye birşey yoktur,Türk demeyelim,Türk'lük faşistliktir diyenler,askeri kumpasla,yalanla,hainlikle hapise tıkılırken bıyık altından gülenler,fetocuları palazlandıran,şımartan,beraberce zenginleşenler kimlerdi? Asıl aynaya sen ve senin gibi sahibinin sesleri baksın,iftiraları kimler atıyor,pislikleri kimler yapıyor iyi görsün,gözleri ve anlayacak beyinleri varsa tabii...
  • Sen bilmezsin 29 ekim ne demek, bu kutlu günü kutlamak ne demek, bu ülke ne şartlarla kuruldu 29 ekim bu demek. Sen bilmezsin cumhuriyet ruhu ne demek. Değerlere sarılmak ne demek. Bir bak bakalım dünyaya, sarılacak bir tarihi, ataları, savaşları olmayan milletler bir bir parçalanıyor. Çevrenw bak, suriye'ye, ırak'a, iran'a bir bak. Bir kanunileri fatihleri, mustafa kemalleri, kurtuluş savaşları, sarılacak bir geçmişleri olmadığı için bu haldeler. Değerleri çökertildiği için bu durumdalar. İşte senin değerlerini de böyle çökertiyorlar. Boş yere atatürk'e cumhuriyete, osmanlıya düşman etmiyorlar seni. Bağlandığın bir değer oldukça yıkılmayacağını biliyorlar. Çünkü osmanlıyı, selçukluyu, moğolları, romayı yıkanlarda onlar. Kimin nasıl yıkılacağını çok iyi biliyorlar. O yüzden önemli kardeşim, senin için değilse bile bizim için önemli, sen vatansız olabilirsin ama biz değiliz. Bayrak taşıyıcımız atatürk cumhuriyeti'nin paylaşımını bu yüzden yapmak zorunda. Anlıyor musun?

Cumhuriyetimizin 96'ncı yılını kutladığımız bu özel günde THY'nin paylaşım yapmaması dikkat çekti. 

Yurdun dört bir yanında Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96'ncı yıl dönümü coşkuyla kutlanıyor. Kutlamalara havacılık sektöründeki şirketler, hem havalimanlarında, hem uçaklarında hem de sosyal medya üzerinden kutlama mesajları yayınladılar. 

Dünya çağında sosyal medya hesaplarında en çok takip edilen havayolu şirketlerinden biri olan bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları ise Instagram hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

AtlasGlobal Havayolları, Onur Havayolları  ve Pegasus Havayolları'nın 29 Ekim CUmhuriyet Bayramı paylaşımları yapıp, THY'nin ne Türkçe hesabından ne de İngilizce hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmaması takipçilerinin tepkisine neden oldu.



Sosyal medyada THY'ye 29 Ekim tepkisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

Çok büyük günah ~ 4 yıl önce
ciddrn şu kutlamadığı için boş yapanlar cehalet kuklaları Atatürk ilimle bilimle ilginenin der ilgilenmezsiniz ama iş prime gelince hayvan gibi kudurursunuz yazık cidden Allah a şükür ki beynim var ki sizin gibi cahil cühela olmadım kutlamadığı için arabistana diuyenler var komik Yallah ermenistan a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Element Uydurmak ~ 4 yıl önce
Valla Hem ilker AYCI hem de Bilal EKŞİ şirket içi mailden kutladi 29 Ekimi. Ayrica TK Better platformu da sosyal medyadan kutladi. Bence birilerinin kabahat arama kaygisindan başka bir şey degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gören ~ 4 yıl önce
Thy de twitterdan paylaştı kutlamayı, anadolujette bile vardı kutlama video ile yayına çıkmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cumhur ~ 4 yıl önce
Bilal ekşi o oturduğu koltuğun cumhuriyet sayesinde olduğunu bilmiyor çok meraklı ise İran Arabistan vatandaşı olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raju ~ 4 yıl önce
Malll
Parajumppilot ~ 4 yıl önce
THY ne zaman Turk sirketi olduki? Yunan,alman,hollanda,Italya,hindistan,litvanya,anzaklar,vs vs Turkden baska her millet var(see the cockpit crew)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parajumppilot ~ 4 yıl önce
THY nezaman Turk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaa ~ 4 yıl önce
Koca imparatorluğun yıkılışını bayram gibi kutlamakta baya bir nirvana galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabii ~ 4 yıl önce
Yıkarken düşünmediniz mi??
Cumhur ~ 4 yıl önce
Hangi saraylı ingilixlere teslim eden mi
Gerçekler ~ 4 yıl önce
Kardesim gercekleri artik ideolijiniz olmadan görün.ben de Osmanliya gecmisimize saygi duyuyorum ama gercekler oyle degil.osmanli yari sömürge haline gelmisti.memleketin her yeri isgal altinda ve ekonomik olarak %100 sömürge idik.yani ne vardi da ne gitti? Zaten osmanli diye bir sey kalmamisti ki yıkılmış olsun.
yaa yazana ~ 4 yıl önce
Kimse yıkılışını bayram gibi kutlamıyor. Koskoca imparatorluğu yıkanlar da şimdi dinci tayfa tarafından yere göğe sığdırılamayan yönetenlerdi unutma. O dönemde avrupanın hiçbir yerinde imparatorluk kalmadı.Ayrıca İlber Ortaylı'nin geçen pazar günkü programını bul izle belki bir şey öğrenirsin belki sen nirvanaya ulaşırsın.
Son Mücahit ~ 4 yıl önce
Söylediklerinin altına imzamı atarım.
Calamity ~ 4 yıl önce
Bademler Ataturk'u sevmezler ki paylasimda bulunsunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydın'a ~ 4 yıl önce
Bu millet yutacağını 17 yıldır hatta 70 yıldır yutuyor,50 yaşına gelmişsin ama boşa yaş almışsın ya neyin ne olduğunu göremeyecek kadar körsün ya da çıkarın için böyle konuşuyorsun. Chp, Atatürk'ü sömürüyor peki Menderes'den beri bu ülkeyi yöneten zihniyetin devamı olan akp de Allah,Kuran,Peygamber'i sömürüyor ona niye bir şey demiyorsun? Ayrıca açılım ayağına,oy için Diyarbakır'da Hdp'liler ile meydanlarda elele şarkılar söyleyen,apo aslında iyi bir çocuk diyen,teröristlerin ayaklarına hakim gönderen,thy ile uçuran,lahmacun yediren,barzo'yu Ankara'da resmi törenle karşılayan paçavrasını göndere çektiren,Türk diye birşey yoktur,Türk demeyelim,Türk'lük faşistliktir diyenler,askeri kumpasla,yalanla,hainlikle hapise tıkılırken bıyık altından gülenler,fetocuları palazlandıran,şımartan,beraberce zenginleşenler kimlerdi? Asıl aynaya sen ve senin gibi sahibinin sesleri baksın,iftiraları kimler atıyor,pislikleri kimler yapıyor iyi görsün,gözleri ve anlayacak beyinleri varsa tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göktürk ~ 4 yıl önce
Sen bilmezsin 29 ekim ne demek, bu kutlu günü kutlamak ne demek, bu ülke ne şartlarla kuruldu 29 ekim bu demek. Sen bilmezsin cumhuriyet ruhu ne demek. Değerlere sarılmak ne demek. Bir bak bakalım dünyaya, sarılacak bir tarihi, ataları, savaşları olmayan milletler bir bir parçalanıyor. Çevrenw bak, suriye'ye, ırak'a, iran'a bir bak. Bir kanunileri fatihleri, mustafa kemalleri, kurtuluş savaşları, sarılacak bir geçmişleri olmadığı için bu haldeler. Değerleri çökertildiği için bu durumdalar. İşte senin değerlerini de böyle çökertiyorlar. Boş yere atatürk'e cumhuriyete, osmanlıya düşman etmiyorlar seni. Bağlandığın bir değer oldukça yıkılmayacağını biliyorlar. Çünkü osmanlıyı, selçukluyu, moğolları, romayı yıkanlarda onlar. Kimin nasıl yıkılacağını çok iyi biliyorlar. O yüzden önemli kardeşim, senin için değilse bile bizim için önemli, sen vatansız olabilirsin ama biz değiliz. Bayrak taşıyıcımız atatürk cumhuriyeti'nin paylaşımını bu yüzden yapmak zorunda. Anlıyor musun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000