25 Mayıs 2010, Salı 13:45:37

Soçi seferleri başladı

Türk Hava Yolları, bugün başlayan ve haftada 3 sefer olarak gerçekleşecek İstanbul-Soçi seferleri ile network ağını genişletmeye devam ediyor.
  • Birkaç bin pilotu olan TK'da toplasanız 5'i geçmeyecek pilot insanın canını çok sıkabiliyor. Sürekli aynı sesler sürekli saçma sapan olaylar. Neden başka şirket değilde TK? Bu kendine güven nerden geliyor? Açık aramak, saçma sapan olaylara girişmek neden? Tek kişilik F16 ile 7500 bağlayıp ben 15 dk'dır 7500 bağlıyorum neden ilgilenmiyorsunuz diyen insanları da gördük acaba onlarmı bu pilotlar çok merak ediyorum. 10'da biriniz ücrete çalışıp işimizi elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışıyoruz insanın canını durduk yere neden sıkıyorsunuz anlamıyorum. Frekans tartışamayacak kadar yoğun işimiz başımızdan aşkın! Yapılan ayıp. Bizdemi açık arayalım? Hakkımı helal etmiyorum.
Soçi, Ekaterinburg, Kazan, Moskova, Rostov, St. Petersbourg ve Ufa’dan sonra Türk Hava Yolları’nın Rusya’ya uçuş düzenlediği 7’nci şehir. Soçi uçuşlarıyla birlikte Türk Hava Yolları’nın yurtdışı uçuş nokta sayısı 121’e ulaşıyor.
 
 
Soçi seferlerinin planlanan tarifesi şöyle;
 
 
İstanbul-Soçi
 
Kalkış       Varış
Salı, Perşembe, Pazar
12:45         15:30
 
Soçi-İstanbul
 
Kalkış       Varış
Salı, Perşembe, Pazar
16:50        17:55
 
İstanbul çıkışlı Soçi seferlerinde, 25 Mayıs-31 Ağustos 2010 tarihleri arasında uygulanacak kampanya ile, gidiş-dönüş 99 Avro’dan (vergi ve harçlar hariç) başlayan fiyatlarla seyahat edilebilir.
Soçi seferleri başladı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Birkaç bin pilotu olan TK'da toplasanız 5'i geçmeyecek pilot insanın canını çok sıkabiliyor. Sürekli aynı sesler sürekli saçma sapan olaylar. Neden başka şirket değilde TK? Bu kendine güven nerden geliyor? Açık aramak, saçma sapan olaylara girişmek neden? Tek kişilik F16 ile 7500 bağlayıp ben 15 dk'dır 7500 bağlıyorum neden ilgilenmiyorsunuz diyen insanları da gördük acaba onlarmı bu pilotlar çok merak ediyorum. 10'da biriniz ücrete çalışıp işimizi elimizden geldiğince iyi yapmaya çalışıyoruz insanın canını durduk yere neden sıkıyorsunuz anlamıyorum. Frekans tartışamayacak kadar yoğun işimiz başımızdan aşkın! Yapılan ayıp. Bizdemi açık arayalım? Hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000