20 Haziran 2015, Cumartesi 18:21:49

Selda Durmaz'a son veda

Nijerya'ya yaptığı uçuş sırasında sinek ısırması sonucu sıtma hastalığına yakalanan ve hayatını kaybeden THY kabin amiri Selda Durmaz son yolculuğuna uğurlandı.
  • Allah rahmet eylesin kederli ailesine sabırlar versin çok acı
  • yorumlarda hastaneye doktora kızanda var,genel müdüre gitmedi diyeni de,Asaf nerde diyende var,Yönetim kurulu başkanına mesajından dolayı sitem edeni de. nevin çolaka uçsun diyenide var, zaten ne uçtuki medet umalım diyenide. Ben sadece şunu sormak istiyorum SY Başkanım: Arkadaşımızı bir ihmale mi kurban verdik yoksa ihmal onda mı idi? hepimiz hergün riskli yerlere uçuyoruz.bu konuda bilgilendirme ne yapacaksınız? kurum içi yada dışı ile alakalı başkanlığın bir girişimi oldumu? bizi bilgilendirecekmisiniz? yoksa gerisi boş. çelenkmiş,uçulmuş,gidilmemiş artık hepsi boş.show değil icraat zamanı.
  • Mekanın cennet olsun. Melekler hep seninle olsun güzel yüzlü iyi kalpli kardeşim. Allah sevdiklerine sabır versin...
  • Mekanın cennet olsun. Melekler hep seninle olsun güzel yüzlü iyi kalpli kardeşim. Allah sevdiklerine sabır versin...
  • Herzamanki yüzün neşen ve insanlığınla gülegüle git arkadaşım mekanın cennet olsun
  • Yakınlarına da sabır versin. Umarım bu olay böylece bırakılmaz.
  • Bu yazıya "sana" diye yazan arkadaşıma sormak isterim. Profesyonellik sadece sağa sola bağırıp insanı rencide etmek midir? Bu olay tam da Dediğin profesyonelliği göstermenin yeridir. Vurursan yumruğunu masaya hesap sorabilirsen amirin için üst yönetimi de arkana alarak başımın üstüne. Aksi takdirde eğitim md iken ne uçuyordu ki burada da uçsun. Ama iş lafa gelince" sizdenim" hepimiz aileyiz" hadi Ozaman bizden isen çıkar sesini Afrika yatıları için ya da sağlık md nce bize takınılan tavır için . Uçucu başkan demek kolonya gibi uçucu olmak değil arkadaşım gerçekten biz gibi düşünmek demek. Göreceğiz nasıl " uçucu" olunduğunu ha bu arada artık kendi isteği ile yer kadrosunda olduğu için zaten uçamaz SHGM Kuralları gereği. Uçuyorum yada uçarım yada 2 saat uçsun gibi Şeyler imkansız. Bilinçli yaz.
  • uçmayın böyle bölgelere kardesim ne bu para hırsı... zaten siz bu kafayla florya da 75 m. derinde yatan bursa isimli focker uçağınızıda çıkarmazsınız cenazeler bile hala icinde. bknz: Eylem Türk yazarın beklerken isimli kitabı
  • Sy nevin Çolak!bu kadar şikayeti dillendirilen ve ölümünde şüpheli tedavisi! olduğu düşünülen ACIBADEM HASTANE ve SİGORTA sına karşı, kabinin başı olarak herhangi bir dava açılması yada soruşturma yapılabilmesi için sizde şirket yönetimine bir başvuru ile bu konunun incelenmesi için önayak olabilecekmisiniz? yoksa çiçeğimi aldım gittim bana ne? mi diyeceksiniz? Yada nasılsa artık uçucu personel değilim, zaten uçtuğum da sayılıdır,uçanlar düşünsün unutulur gider diyemi düşüneceksin? doğru ya unuttuk zaten biz de gökkuşağı renkleri gibi farklı ama bir bütünüz, biriz laflarınızı. nasılsa buda unutulur
  • yahu ey millet! Boş boş konuşur durursunuz cahilce.sendikayı topluca bıraktın diyelim ne olacak? Sendika yönetimi düşecek kaos sürecinde ortada kalacaksın ve işverenin kucagına kendi rızanla oturacaksın. İşveren deseki tamm kardesim artık benim karsımda muhatabıma ihtiyacım yok münferit olaraktakip edecegim sözleşmelerinizi.. Ne olacak o vakit? Sosyal hak yok, koruyucu kanun yok. Özel sektör gibi borclar kanununa tabi ol uç uçabildiğince mesailer derya olsun! Bu mudur? Arkadasımızın acısı taze daha. Sayfayı kirletmeyin artık. Sevabına bir fatiha okuyun yollayın

Nijerya'ya yaptığı uçuş sırasında sinek ısırması sonucu sıtma hastalığına yakalanan ve hayatını kaybeden THY kabin amiri Selda Durmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Memleketi Bartın'da toprağa verilen Durmaz'ın cenazesinde gözyaşları sel olurken, arkadaşları ve sevenleri ayakta durmakta güçlük çekti.

Bazı THY çalışanlarının yanı sıra THY kabin hizmetleri Başkanı Nevin Çolak ve kabin hizmetlerine bağlı müdürlüklerde görev yapan personelin katıldığı cenaze töreninde Hava İş sendikasından katılım olmaması dikkat çekti.

Sendikanın cenazeye sadece çelenk göndermesi tepki çekerken, çalışanların yanında durmadığı yorumlarına neden oldu.

Selda Durmaz'a son veda

Yorumlar Tüm Yorumlar (105)

allah rahmet eylesin ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin kederli ailesine sabırlar versin çok acı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekleyeceğiz ~ 9 yıl önce
yorumlarda hastaneye doktora kızanda var,genel müdüre gitmedi diyeni de,Asaf nerde diyende var,Yönetim kurulu başkanına mesajından dolayı sitem edeni de. nevin çolaka uçsun diyenide var, zaten ne uçtuki medet umalım diyenide. Ben sadece şunu sormak istiyorum SY Başkanım: Arkadaşımızı bir ihmale mi kurban verdik yoksa ihmal onda mı idi? hepimiz hergün riskli yerlere uçuyoruz.bu konuda bilgilendirme ne yapacaksınız? kurum içi yada dışı ile alakalı başkanlığın bir girişimi oldumu? bizi bilgilendirecekmisiniz? yoksa gerisi boş. çelenkmiş,uçulmuş,gidilmemiş artık hepsi boş.show değil icraat zamanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flying chef ~ 9 yıl önce
Mekanın cennet olsun. Melekler hep seninle olsun güzel yüzlü iyi kalpli kardeşim. Allah sevdiklerine sabır versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flying chef ~ 9 yıl önce
Mekanın cennet olsun. Melekler hep seninle olsun güzel yüzlü iyi kalpli kardeşim. Allah sevdiklerine sabır versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülegüle ~ 9 yıl önce
Herzamanki yüzün neşen ve insanlığınla gülegüle git arkadaşım mekanın cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin ~ 9 yıl önce
Yakınlarına da sabır versin. Umarım bu olay böylece bırakılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k.h.b ~ 9 yıl önce
Bu yazıya "sana" diye yazan arkadaşıma sormak isterim. Profesyonellik sadece sağa sola bağırıp insanı rencide etmek midir? Bu olay tam da Dediğin profesyonelliği göstermenin yeridir. Vurursan yumruğunu masaya hesap sorabilirsen amirin için üst yönetimi de arkana alarak başımın üstüne. Aksi takdirde eğitim md iken ne uçuyordu ki burada da uçsun. Ama iş lafa gelince" sizdenim" hepimiz aileyiz" hadi Ozaman bizden isen çıkar sesini Afrika yatıları için ya da sağlık md nce bize takınılan tavır için . Uçucu başkan demek kolonya gibi uçucu olmak değil arkadaşım gerçekten biz gibi düşünmek demek. Göreceğiz nasıl " uçucu" olunduğunu ha bu arada artık kendi isteği ile yer kadrosunda olduğu için zaten uçamaz SHGM Kuralları gereği. Uçuyorum yada uçarım yada 2 saat uçsun gibi Şeyler imkansız. Bilinçli yaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
uçmayın böyle bölgelere kardesim ne bu para hırsı... zaten siz bu kafayla florya da 75 m. derinde yatan bursa isimli focker uçağınızıda çıkarmazsınız cenazeler bile hala icinde. bknz: Eylem Türk yazarın beklerken isimli kitabı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KHB na ~ 9 yıl önce
Sy nevin Çolak!bu kadar şikayeti dillendirilen ve ölümünde şüpheli tedavisi! olduğu düşünülen ACIBADEM HASTANE ve SİGORTA sına karşı, kabinin başı olarak herhangi bir dava açılması yada soruşturma yapılabilmesi için sizde şirket yönetimine bir başvuru ile bu konunun incelenmesi için önayak olabilecekmisiniz? yoksa çiçeğimi aldım gittim bana ne? mi diyeceksiniz? Yada nasılsa artık uçucu personel değilim, zaten uçtuğum da sayılıdır,uçanlar düşünsün unutulur gider diyemi düşüneceksin? doğru ya unuttuk zaten biz de gökkuşağı renkleri gibi farklı ama bir bütünüz, biriz laflarınızı. nasılsa buda unutulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sana ~ 9 yıl önce
güzel yazmışsın ama benim bidiğim Nevin Hanım bu işin peşine düşer. Uçucu personel ayrıca uçuş yapıyor bide şöyle bak olaya yerde bir başkandan söz ediyoruz ayda senin gibi 80 saat uçacak değil herhalde. ayda 1-2 uçuş yapsa yeterli kabindeki sıkıntıları görmesi açısından. komik oluyorsunuz bazen.. profesyonel olun azıcık.
Prof. esyonel'e ~ 9 yıl önce
Profesyonel olun acccıkkk yazmışsın çok güldüm:) daha bugün gisad da bağırıp çağırmalar, yeni çocuklara asarım keserim yaparım naraları.Allahaşkına birgün, o da böyle Günler'de biraz duygusal olun, makamınızın ağırlığını bağırıp çağırarak değil sevecenliğiniz şefkatinizlr hissettirin yeni arkadaşlara diyeceğim ammmaaa herseyde denmiyorki. O amir gitti nasılsa toprak altına hayat devam tabi değil mi profesyonel diyen şahıs?
Boş işler ~ 9 yıl önce
yahu ey millet! Boş boş konuşur durursunuz cahilce.sendikayı topluca bıraktın diyelim ne olacak? Sendika yönetimi düşecek kaos sürecinde ortada kalacaksın ve işverenin kucagına kendi rızanla oturacaksın. İşveren deseki tamm kardesim artık benim karsımda muhatabıma ihtiyacım yok münferit olaraktakip edecegim sözleşmelerinizi.. Ne olacak o vakit? Sosyal hak yok, koruyucu kanun yok. Özel sektör gibi borclar kanununa tabi ol uç uçabildiğince mesailer derya olsun! Bu mudur? Arkadasımızın acısı taze daha. Sayfayı kirletmeyin artık. Sevabına bir fatiha okuyun yollayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyin kafası bu ? ~ 9 yıl önce
Sen ne saçmalıyorsun...Sendika ne yapmış şu ana kadar bana söyler misin ? Otelde organizasyon yapmak dışında !!!
icraat zamanı ~ 9 yıl önce
Burada herkes konuşuyor icraat namına bişey yok...Selda arkadaşımızın geride kalan ailesine yardıma ihtiyaç var mıdır ? Veya böyle bir kampanya ? Eğer varsa; bilen bir arkadaşım bilgileri paylaşırsa sevinirim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000