20 Temmuz 2015, Pazartesi 15:32:56

Şanlıurfa'ya yer kalmadı

Bugün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki kanlı saldırı sonrası kente olan seferlerde yer kalmadı.
  • yer kalmadiysa en azindan bi 330 gönderselerdi veya 777
  • Yazılım diye yırtamazsınız. Tabii aklınıza bile gelmedi değil mi böyle sansasyon olacağı ? Sonradan yazılımdı vs vs kıvırtmaca. O yazılımları düzeltmek sizin elinizde bir iki günlük kaldırıverin ne olur ?
  • fiyatlar talebe göre artar bu gayet normaldir. Yazılım vicdan yapmaz...
  • Urfada pist 4000 metreymiş. Geniş gövde gönderemezler miydi acaba? Mevzuyu bilen birinden öğrenebilir miyiz?
  • Ülke ye sorgusuz sual siz sanki hiç sınır yokmuş gibi mübarek sanki İtalya -Monaco sınırı ..ac herkese ..on dan sonra da Su oldu bu oldu .. Ülkenin demografik yapısı bozuldu .. Yakın da bunlar vatandaş da olur ..oy verir !!!
  • Bunların işi gücü para. Geçen yıl Irak krizi sırasında Irak'tan can havliyle kaçmaya çalışan işçileri soymuşlardı. Millet can derdinde bunlar para!
  • İstedğin olmadğında hertürlü şiddeti kullan tehdit et baskıyla zorla insanları ölüm tehdidi ile oy topla kaçak elektrik su kullan, çalışma kahve köşelerinde sabahtan akşama pinekle yan gelip yat sonrada bu devlet bize bakmıyor diye sosyal eşitlik iste.......20 yıldan beri bir huzur verme...... binlerce Türk vatandaşını askerini şehit et .....şimdi de empati bekle....yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.......abi
  • Yıllar önce kadıköyde mavi çarşıyı yaktıklarında çok üzülmüştüm.Aylarca etkisinden kurtulamamıştım.PKK bu millette toplu insan nasıl katledilir öğretti.Şimdi bu elemanlar kobaniye giderek zaten ölümü göze almışlardı ama işid onlara gelmiş oldu.öldüren kürt ölen kürt ne yapalım yani kendimizi mi yakalım
  • Urfa pahalı geliyor ise Diyarbakır uzerinden gitsinler. 60km sadece.
  • Arkadaşlar lütfen şu suçlamalara itibar etmeyiniz. Bir noktaya aşırı talep olduğunda bilet fiyatları otomatik olarak artar. Herhangi bir havayolu şirketinin sayfasında 5 kere İstanbul-Roma seferini aratın sadece arama yapın, almayın. Bir sonraki aratmanızda fiyatı az da olsa yükseltir. Bu bilet alımlarında da geçerlidir. Bu olay dünyanın heryerinde aynıdır. İşi bilmeyen insanlar fırsattan istifade thy'ye çamur atmaya çalışmaktadırlar. -Satış ve pazarlama çalışanı-

Bugün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki kanlı saldırı sonrası kente olan seferlerde yer kalmadı. Türk Hava Yolları'nın bugün kente yapacağı tüm seferler dolarken, Onur Air'de ise sadece ekstra esnek seçeneğinde yer kaldığı görüldü.

28 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası kente yoğun bir seyahat söz konusu olurken, Atatürk Havalimanı'ndan Şanlıurfa'ya uçan Türk Hava Yolları'nın bugün 16:30'dan itibaren yapacağı toplam 5 uçuşta yer kalmadı. Şanlıurfa'ya uçan bir diğer şirket Onur Air'de ise 14:25'de kalkış yapan uçağın tam kapasite kalktığı, saat 16:45'de yapacağı seferde ise promosyon ve esnek seçeneklerinde yer kalmadığı, ekstra esnek seçeneğinde ise çok az yer kaldığı öğrenildi.

Bu arada yarınki uçaklarda ise yer var ancak bilet fiyatları 309 TL'ye kadar çıktı. SHGM ile yapılan iyi niyet anlaşması gereği havayolu şirketleri iç hatlarda 309 TL'nin üzerinde bilet fiyatı belirlemiyor. Ancak aktarmalı seferlerde bu fiyatların üzerine çıkılabiliyor. Yarınki İstanbul-Ankara-Urfa uçuşlarında aktarmalı bilet fiyatları 450 TL'yi buluyor.

THY'nin patlamadan sonra THY'nin bilet fiyatlarını kasıtlı olarak yükselttiğine yönelik eleştiriler sosyal medyada paylaşıldı. Birçok kullanıcı THY'yi kasıtlı fiyat yükselttiği gerekçesiyle sert şekilde eleştirdi.

©AirportHaber





Şanlıurfa'ya yer kalmadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Ahmet ~ 9 yıl önce
yer kalmadiysa en azindan bi 330 gönderselerdi veya 777

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazılım ~ 9 yıl önce
Yazılım diye yırtamazsınız. Tabii aklınıza bile gelmedi değil mi böyle sansasyon olacağı ? Sonradan yazılımdı vs vs kıvırtmaca. O yazılımları düzeltmek sizin elinizde bir iki günlük kaldırıverin ne olur ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
fiyatlar talebe göre artar bu gayet normaldir. Yazılım vicdan yapmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük uçak? ~ 9 yıl önce
Urfada pist 4000 metreymiş. Geniş gövde gönderemezler miydi acaba? Mevzuyu bilen birinden öğrenebilir miyiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu göçmenlere ~ 9 yıl önce
Ülke ye sorgusuz sual siz sanki hiç sınır yokmuş gibi mübarek sanki İtalya -Monaco sınırı ..ac herkese ..on dan sonra da Su oldu bu oldu .. Ülkenin demografik yapısı bozuldu .. Yakın da bunlar vatandaş da olur ..oy verir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY - Kazık! ~ 9 yıl önce
Bunların işi gücü para. Geçen yıl Irak krizi sırasında Irak'tan can havliyle kaçmaya çalışan işçileri soymuşlardı. Millet can derdinde bunlar para!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğu gerçeği ~ 9 yıl önce
İstedğin olmadğında hertürlü şiddeti kullan tehdit et baskıyla zorla insanları ölüm tehdidi ile oy topla kaçak elektrik su kullan, çalışma kahve köşelerinde sabahtan akşama pinekle yan gelip yat sonrada bu devlet bize bakmıyor diye sosyal eşitlik iste.......20 yıldan beri bir huzur verme...... binlerce Türk vatandaşını askerini şehit et .....şimdi de empati bekle....yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.......abi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metin mert ~ 9 yıl önce
Yıllar önce kadıköyde mavi çarşıyı yaktıklarında çok üzülmüştüm.Aylarca etkisinden kurtulamamıştım.PKK bu millette toplu insan nasıl katledilir öğretti.Şimdi bu elemanlar kobaniye giderek zaten ölümü göze almışlardı ama işid onlara gelmiş oldu.öldüren kürt ölen kürt ne yapalım yani kendimizi mi yakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEO ~ 9 yıl önce
Urfa pahalı geliyor ise Diyarbakır uzerinden gitsinler. 60km sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 9 yıl önce
190 km Bilip bilmeden ahkam kesmeyi ne kadar seviyorsunuz
cehalet ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar lütfen şu suçlamalara itibar etmeyiniz. Bir noktaya aşırı talep olduğunda bilet fiyatları otomatik olarak artar. Herhangi bir havayolu şirketinin sayfasında 5 kere İstanbul-Roma seferini aratın sadece arama yapın, almayın. Bir sonraki aratmanızda fiyatı az da olsa yükseltir. Bu bilet alımlarında da geçerlidir. Bu olay dünyanın heryerinde aynıdır. İşi bilmeyen insanlar fırsattan istifade thy'ye çamur atmaya çalışmaktadırlar. -Satış ve pazarlama çalışanı-

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000