12 Mart 2013, Salı 11:15:58

PES... APRON ARACI THY PİLOTUNA ÇARPTI!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Tel Aviv seferini yapacak uçağının pilotunun, apronda uçak etrafını kontrol ettiği sırada ayağının üzerinden Çelebi şirketine ait araç geçti.
  • celebinin kaza haberlerini ya gorunmez kaza yada talihsiz kaza diye veriyorlar.demekki pilot gorunmez adamki surucu koca bos alanda gidip ayagini eziyor ama kesin soforun kusuru yoktur pilot gidip lastigin altina ayagini koymustur.merve alcayir icin ayni ifadeler kullanildi ayagi kaydi dustu 15 mt.kaydi aracn altina kendi grdi dediler utanmadan sıkılmadan pilotta aynsini yapmstir celebi personelinde kusur olurmu hepsi isine gucune sadik egitimli insanlar
  • Yok yok bir yanlışlık var, bu kazayı da kesin TGS yapmıştır... yahu ayıptır be TGS'nin en ufak bir kazası olsa hemen alevli sarılı turunculu arka planda Flaş AHL'de kazaa !! diye verirsiniz. Ne oldu çelebi kaza yapınca fıss.. bu habercilik değil, editörlük hiç değil.. aha bu da yayınlanmaz şimdi.
  • dikkatsizlik
  • herkesi sacma yorumlarimla mesgul ettigim icin ozur dilerim ama oteki taraftan da herkesin bana gulmesini saglayip eglendirdim
  • Ayıp olmasın adamlara.Keşke resme TGS traktörünü koysaydınız.Çelebi'ye ayıp olmasın sonra.
  • Eyvah eyvaaah! Şimdi Çelebi'den kovulan personel ve kovulanlardan ders alan mevcut çalışanlar ve hatta HAVAŞ personeli TGS'ye akın edecekler yine.Bu ay 1000 CV daha gelir.980'i işe alınmaz.Böylece TGS 980 düşman daha kazanır.Yorumlar falan filan derken olan yine TGS'ye olur.Saçma mı geldi?Hiç zorunuza gitmesin olan bu!!!
  • Amma dikkatsiz pilot ehm
  • ÇELEBİ'nin ölümcül vukuatları bitmiyor. Geçen kışda 21 yaşındaki Merve kardeşimizi ezmişlerdi. Kızcağızın akıbeti ne oldu bilmiyoruz. Ali bey, lütfen Merve'nin durumundan bizleri haberdar edin.
  • Eeee...Globally foss ta calismak farklidir..O yuzden goreve cikmadan once iyi bir dus almak lazim..Thy oyle bir hale geldi ki,2-3 kere ust uste dus almadan goreve gitmek mi,her an her sey olabilir..Badem biyikli cenabet iste ne yaparsin :)
  • Çelebi'de 200 personel bugün işten çıkartıldı.Belki bunların içinde o şöförde vardır.Adam ya kızdı THY pilotundan acısını çıkarttı ya da dalgındı çoluğunu çocuğunu düşünüyordu.Allah yardımcıları olsun.Pilotada çok geçmiş olsun.

Atatürk Havalimanı’nda görünmez kaza bu kez ucuz atlatıldı. Bir hafta içinde biri ölümlü iki kazanın yaşandığı apronda bu kez bir apron aracı THY pilotunun ayağını ezdi. İlginç olay dün akşam yaşandı. Türk Hava Yolları’nın TK792 sefer sayılı TC-JRR tescilli Airbus 321 tipi uçağıyla sefere hazırlanan Gonzalo Gregory Fernande adlı THY pilotu, uçuştan önce uçağın etrafını kontrol etmek için aprona indi. Akşam yaşanan olayda, 204 numaralı körükte bulunan teçhizatı almaya gelen ve THY pilotunu farketmeyen Çelebi Hava Servisi’ne ait bir traktörün şoförü, THY pilotuna çarptı.   Ayağı ezilen pilota ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı.

Talihsiz pilot daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü. Ancak ayağı ezilen pilotun sefere devam etmesi mümkün olmadığı için Türk Hava Yolları, Tel Aviv seferi için bir başka pilot görevlendirdi.

THY’nin TK792 sefer sayılı uçuşu bir başka pilotun göreve verilmesi sonrası bir saat 30 dakika gecikmeyle havalanabildi.

 ©AirportHaber.com ÖZEL 

PES... APRON ARACI THY PİLOTUNA ÇARPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

A.da.k ~ 11 yıl önce
celebinin kaza haberlerini ya gorunmez kaza yada talihsiz kaza diye veriyorlar.demekki pilot gorunmez adamki surucu koca bos alanda gidip ayagini eziyor ama kesin soforun kusuru yoktur pilot gidip lastigin altina ayagini koymustur.merve alcayir icin ayni ifadeler kullanildi ayagi kaydi dustu 15 mt.kaydi aracn altina kendi grdi dediler utanmadan sıkılmadan pilotta aynsini yapmstir celebi personelinde kusur olurmu hepsi isine gucune sadik egitimli insanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ti Ci Es ~ 11 yıl önce
Yok yok bir yanlışlık var, bu kazayı da kesin TGS yapmıştır... yahu ayıptır be TGS'nin en ufak bir kazası olsa hemen alevli sarılı turunculu arka planda Flaş AHL'de kazaa !! diye verirsiniz. Ne oldu çelebi kaza yapınca fıss.. bu habercilik değil, editörlük hiç değil.. aha bu da yayınlanmaz şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dr report ~ 11 yıl önce
dikkatsizlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
herkesi sacma yorumlarimla mesgul ettigim icin ozur dilerim ama oteki taraftan da herkesin bana gulmesini saglayip eglendirdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 21:13 e ~ 11 yıl önce
bu arkadaş çakmadır taklitlerimden sakının..:))
dc3 e cvp yazanlara ~ 11 yıl önce
ne oldu yutamıyorsanız gargara o zaman yapın..ne dersiniz?ya da globally fosss ile uçun ödünüz b....karışsın :))
ÇELEBİ'ye ayıp ~ 11 yıl önce
Ayıp olmasın adamlara.Keşke resme TGS traktörünü koysaydınız.Çelebi'ye ayıp olmasın sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olan TGS'ye olur ~ 11 yıl önce
Eyvah eyvaaah! Şimdi Çelebi'den kovulan personel ve kovulanlardan ders alan mevcut çalışanlar ve hatta HAVAŞ personeli TGS'ye akın edecekler yine.Bu ay 1000 CV daha gelir.980'i işe alınmaz.Böylece TGS 980 düşman daha kazanır.Yorumlar falan filan derken olan yine TGS'ye olur.Saçma mı geldi?Hiç zorunuza gitmesin olan bu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ff ~ 11 yıl önce
Amma dikkatsiz pilot ehm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah Çelebi ah! ~ 11 yıl önce
ÇELEBİ'nin ölümcül vukuatları bitmiyor. Geçen kışda 21 yaşındaki Merve kardeşimizi ezmişlerdi. Kızcağızın akıbeti ne oldu bilmiyoruz. Ali bey, lütfen Merve'nin durumundan bizleri haberdar edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan.. ~ 11 yıl önce
Eeee...Globally foss ta calismak farklidir..O yuzden goreve cikmadan once iyi bir dus almak lazim..Thy oyle bir hale geldi ki,2-3 kere ust uste dus almadan goreve gitmek mi,her an her sey olabilir..Badem biyikli cenabet iste ne yaparsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden acaba??? ~ 11 yıl önce
Çelebi'de 200 personel bugün işten çıkartıldı.Belki bunların içinde o şöförde vardır.Adam ya kızdı THY pilotundan acısını çıkarttı ya da dalgındı çoluğunu çocuğunu düşünüyordu.Allah yardımcıları olsun.Pilotada çok geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000