20 Ocak 2011, Perşembe 08:04:54

MUŞ SEFERLERİ 20 GÜNDE KAÇ KEZ İPTAL EDİLDİ?

Muş´ta ocak ayı içerisinde Muş-Ankara uçak seferinin 4 kez iptal edilmesi vatandaşların tepkisini çekti.
  • SAYIN KARAYAĞIZ NERDEN ALMIŞ BU BİLGİYİ KONUŞANLARA BAKIN BİRİ VEKİL DİĞERİ TİCARİ ACENTA SAHİBİ YETKİLİ KİMSE DEN SES YOK YORUM YAPAN ARKADAŞIM GAYET NET İFADE ETMİŞ ÖNCELİK ÖNEMLİ HADİ İSTANBUL ANKARA ARASINDAKİ BİR SEFERİ İPTAL ETSİN VEKİL BEY ORDAKİLERİN BAKIMA İHTİYACIMI YOK NASILSA BU MEMLEKET İNSANI GARİBAN VERİLEN DOLMAYI YUTAR KANMAYIN ARTIK BUNLARA BİR HEMŞEHRİNİZ OLARAK RİCAM BU SİZDEN
  • THY gibi bir şirketin uçak bakımı nedeniyle sefer iptal etmeyeceği bir gerçek. bunun adına istenen doluluk yakalanmadığı için iptal denir. ama milletvekilleride teknisyenliğe soyundu ise o başka.

Muş-Ankara, Muş-İstanbul olmak üzere her gün iki seferin düzenlendiği ve yüzde 80 doluluk oranının olduğu hatlarda bazı uçak seferleri iptal edildi. 6 Ocak, 11 Ocak ve 13 Ocak 2011 tarihlerindeki Ankara-Muş ve Muş- Ankara seferlerinin iptal edilmesinin ardından dün de Ankara-Muş ve Muş-Ankara seferlerinin iptal edildiği açıklandı.

Seferlerin geçici olarak kaldırıldığını belirten AK Parti Muş Milletvekili Seracettin Karayağız, uçak bakımından dolayı bazı seferlerin iptal edildiğini söyledi. Aynı durumun çevre illerde de yaşandığını belirten Seracettin Karayağız, "Bu kalıcı değil, geçici bir durum. Uçakların bakımından kaynaklanan bir konu. Kısa sürede bu iptaller ortadan kalkacak. Uçaklar bazen bakıma alınıyor. Bu iptaller de ondan kaynaklanıyor. Yolcu kapasitesiyle alakalı bir konu değil. Elazığ ve Van gibi değişik illerde de bu tür iptaller oldu. Gerekli görüşmeyi yaptık ve sefer sayılarının düşmesi gibi bir durum söz konusu değil." dedi.

Muş´taki doluluk oranının yüzde 80 dolayında olduğunu kaydeden THY Muş Acente sorumlusu Necmettin Gözcü ise Muş´tan Bursa´ya da direkt sefer düzenlenmesi gerektiğini belirtti.

Bursa ve İzmir´e, Muş´tan direkt sefer düzenlenmesi için daha önce talepte bulunduklarını dile getiren Necmettin Gözcü, "Bursa´da yaklaşık 250 bin Muşlu yaşamaktadır. Muş´tan Bursa´ya çok sayıda ziyaret amaçlı giden vatandaşımız var. Biz Bursa´ya da bir sefer düzenlenmesi için talepte bulunmuştuk. Ama bu konuda henüz bir sonuç alınmadı. Daha önce THY´nin ortak olduğu Sun Expres firmasının Muş´tan Bursa´ya haftada bir sefer yapabileceği söylendi. Bunun da bir an önce onaylanmasını bekliyoruz. Şu anda Ankara aktarmalı olarak Bursa seferi düzenleniyor ama yolcularımız sıkıntı yaşıyorlar. Çünkü Bursa´ya gitmek isteyen yolcular Ankara´da yaklaşık 12 saat beklemek zorunda kalıyor. Bursa´dan gelenler Ankara´da beklemek zorunda kalmıyor ama giden yolcular için bu durum söz konusu değil. Umarım Bursa için sefer düzenlenir." diye konuştu.

Öte yandan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü istatistik verilerine göre 2010 yılı içerisinde Muş Havaalanı'ndan 179 bin 822 yolcunun taşındığı öğrenildi.
 

MUŞ SEFERLERİ 20 GÜNDE KAÇ KEZ İPTAL EDİLDİ?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN KARAYAĞIZ NERDEN ALMIŞ BU BİLGİYİ KONUŞANLARA BAKIN BİRİ VEKİL DİĞERİ TİCARİ ACENTA SAHİBİ YETKİLİ KİMSE DEN SES YOK YORUM YAPAN ARKADAŞIM GAYET NET İFADE ETMİŞ ÖNCELİK ÖNEMLİ HADİ İSTANBUL ANKARA ARASINDAKİ BİR SEFERİ İPTAL ETSİN VEKİL BEY ORDAKİLERİN BAKIMA İHTİYACIMI YOK NASILSA BU MEMLEKET İNSANI GARİBAN VERİLEN DOLMAYI YUTAR KANMAYIN ARTIK BUNLARA BİR HEMŞEHRİNİZ OLARAK RİCAM BU SİZDEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY gibi bir şirketin uçak bakımı nedeniyle sefer iptal etmeyeceği bir gerçek. bunun adına istenen doluluk yakalanmadığı için iptal denir. ama milletvekilleride teknisyenliğe soyundu ise o başka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000