03 Ağustos 2009, Pazartesi 08:12:26

İzmir-Atina seferleri bugün başlıyor

İzmir işdünyasının ısrarlı talebindensonra yapılan anlaşmalarla önü açılan İzmir-Atina hattında seferler bugün başlıyor.
  • Eğer ki bizim turizmci iş arkadaşalarımız kafalarını çalıştırırlarsa dolar.. norveçten sadece kuşadası aqua park için gelen kıbrıstan sadece gunubirlik alışveriş icin gelen yolcular nasıl dolduruyorlarsa buda dolar... Ayrıca göçmen potansiyelide var..Otobüs gidiyor atinaya selaniğe kadar 60 liraya kadar saatlerce yol ve gümrük kapılarında eziyet.. Bence dolacaktır..
  • erzurum-atina isteriz??
  • Pazartesi, çarsamba ve Cuma günleri Izmir'den Atina'ya günde 2 uçak kalkacak demek ki. Ben Izmir -Atina arasinda günde 2 uçak dolduracak yolcu kapasitesi oldugundan emin degilim. Bu uçus hattinda tasimaciligin yaninda pazar büyütecek girisimlerin yapilmasi gerekiyor.
  • thy ve pegasus hala bilet satısları yada reklamları yok ama sunexpress yarından itibaren ilk deneme uçuşuyla başlıyor.

THY, Sunexpress ve Pegasus Havayolları'nın yeni başlayacak seferleri ile İzmir-Atina arasında havayolu bağlantısı kuruluyor.

THY, pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma, pazar günleri İzmir-Atina hattında sefer düzenleyecek. THY, ayrıca günde iki kez düzenlediği İstanbul-Atina uçuşlarına bir sefer daha ilave etti. 
 
Sunexpress salı ve cumartesi günleri, Pegasus Havayolları ise pazartesi, çarşamba ve cuma günleri İzmir'den Atina'ya uçacak.

İzmir-Atina seferleri bugün başlıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Eğer ki bizim turizmci iş arkadaşalarımız kafalarını çalıştırırlarsa dolar.. norveçten sadece kuşadası aqua park için gelen kıbrıstan sadece gunubirlik alışveriş icin gelen yolcular nasıl dolduruyorlarsa buda dolar... Ayrıca göçmen potansiyelide var..Otobüs gidiyor atinaya selaniğe kadar 60 liraya kadar saatlerce yol ve gümrük kapılarında eziyet.. Bence dolacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
erzurum-atina isteriz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pazartesi, çarsamba ve Cuma günleri Izmir'den Atina'ya günde 2 uçak kalkacak demek ki. Ben Izmir -Atina arasinda günde 2 uçak dolduracak yolcu kapasitesi oldugundan emin degilim. Bu uçus hattinda tasimaciligin yaninda pazar büyütecek girisimlerin yapilmasi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy ve pegasus hala bilet satısları yada reklamları yok ama sunexpress yarından itibaren ilk deneme uçuşuyla başlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000