06 Ocak 2011, Perşembe 18:40:49

İSTANBUL-ZÜRİH UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ!

Swiss International Air Lines'a ait LX1805 sefer sayılı İstanbul-Zürih seferini yapmaya hazırlanan uçakta bomba paniği yaşandı.
  • Adamlar test yapıyorlar, nasıl hareket edildiğini izleyip ona öre birşeyler yapacaklar, dikkatli olunmalı ve tedbirli davranmalıyız...
  • Yakında yolcuları domuz bağıyla bağlayıp öldürmeler de görürsek şaşırmayalım...
  • Kesin uçağa yetişemeyen yolcudur.
  • "Bir kere patladı; artık bir daha olmaz; yapamazlar; ben yırttım." Düşüncesi yanlış bir düşüncedir. Kimse de gökten kurban inmesini beklemez. İnmeden kurban oluverirler.
  • Yapmayın dedik. Etmeyin dedik. Yukarda Allah var dedik. Bir gün hesap sorulur dedik. I ıııh. Gün gelir şaka, kaka olu verir. Ben yine de söylüyorum bak. YAPMAYIN; ETMEYİN; YUKARDA ALLAH VAR.
  • içerdekileri çıkartmaya devam edin .. devam edin ... vatan hainleri
  • Bu yazıları yazan not bırakan asılsız ihbarlar yapıp hem yolcuları hem de güvenlik görevlilerine iş çıkaran, sıkıntı yaratan koas ortamı yaratmak isteyenleri yakalayıp ruh sağlığı hastanesine en 30 gün kontrol altında tutulması zorunlu akli dengesi yerinde midir değil midir.. bir diğer durumda yine direct olarak 30 gün hapishaneye atılarak da sorunun çözüleceğini anlarsınız yoksa polis yakala ifade al savcıya git ifade ver hakim karşısına çık yallah tutuksuz yargılanmak üzere serbest hadi koçum git yine aynı hareketi yap..
  • tamamiyle basında çıkan abartılı haberlerden dolayı artuk her uçakta bir not görürseniz şaşırmayın...bunları haber yapmasaydılar bu kadar çok olay olmazdı...birde bu işin cezasının çok agır olması gerekiyo...
  • Bazı serseriler bunu oyun haline getirdiler. Son derece cahil oldukları için de yakalandıkları zaman sonuçlarının kendileri için ne kadar ciddi ve felaketle sonuçlanacağını hiç düşünmüyor bu zavallı, akıl yoksunları.
  • O kağıdı alın .......... nedir lan bu ikide birde . sıktınız artık ha.

Atatürk Havalimanı'nda, bir uçakta bomba olduğuna dair bulunan yazı paniğe neden oldu.

Yazının bulunmasının ardından söz konusu uçakta arama başlatıldı.

Atatürk Havalimanı'nda görevli polis ekipleri, üzerinde "Swissair'in Zürih uçağında bomba var, patlatılacak" yazılı bir not buldu. Notun bulunmasının ardından alarma geçen ekipler, yolcu almaya hazırlanan İstanbul-Zürih uçağını adeta güvenlik çemberine aldı. Uçakta, bomba uzman ekiplerinin de katılımıyla detaylı bir arama ve inceleme çalışması başlatıldı.  Bu sırada uçağın yolcularından yazı örnekleri alındı. 

Yapılan incelemelerin ardından uçağın temiz olduğu anlaşıldı, yolcuların 1 saat gecikmeli olarak uçabildi.

2 Ocak'ta da Ercan Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk Havalimanı'na sefer yapan THY'ye ait uçağa bomba ihbarı yapılmıştı. Uçak içerisinde "Uçakta bomba var, 45 dakika sonra patlayacak" yazılı bir not bulunmuştu.





İSTANBUL-ZÜRİH UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
Adamlar test yapıyorlar, nasıl hareket edildiğini izleyip ona öre birşeyler yapacaklar, dikkatli olunmalı ve tedbirli davranmalıyız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yakında yolcuları domuz bağıyla bağlayıp öldürmeler de görürsek şaşırmayalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kesin uçağa yetişemeyen yolcudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Bir kere patladı; artık bir daha olmaz; yapamazlar; ben yırttım." Düşüncesi yanlış bir düşüncedir. Kimse de gökten kurban inmesini beklemez. İnmeden kurban oluverirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yapmayın dedik. Etmeyin dedik. Yukarda Allah var dedik. Bir gün hesap sorulur dedik. I ıııh. Gün gelir şaka, kaka olu verir. Ben yine de söylüyorum bak. YAPMAYIN; ETMEYİN; YUKARDA ALLAH VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
içerdekileri çıkartmaya devam edin .. devam edin ... vatan hainleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yazıları yazan not bırakan asılsız ihbarlar yapıp hem yolcuları hem de güvenlik görevlilerine iş çıkaran, sıkıntı yaratan koas ortamı yaratmak isteyenleri yakalayıp ruh sağlığı hastanesine en 30 gün kontrol altında tutulması zorunlu akli dengesi yerinde midir değil midir.. bir diğer durumda yine direct olarak 30 gün hapishaneye atılarak da sorunun çözüleceğini anlarsınız yoksa polis yakala ifade al savcıya git ifade ver hakim karşısına çık yallah tutuksuz yargılanmak üzere serbest hadi koçum git yine aynı hareketi yap..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tamamiyle basında çıkan abartılı haberlerden dolayı artuk her uçakta bir not görürseniz şaşırmayın...bunları haber yapmasaydılar bu kadar çok olay olmazdı...birde bu işin cezasının çok agır olması gerekiyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bazı serseriler bunu oyun haline getirdiler. Son derece cahil oldukları için de yakalandıkları zaman sonuçlarının kendileri için ne kadar ciddi ve felaketle sonuçlanacağını hiç düşünmüyor bu zavallı, akıl yoksunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O kağıdı alın .......... nedir lan bu ikide birde . sıktınız artık ha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000