18 Şubat 2009, Çarşamba 15:53:07

HAVALİMANINDA THY DEFİLESİ

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri personeli için hazırlattığı yeni üniformaları düzenlenen defileyle tanıtıldı.
  • bir turizm ülkesinin bir yerde temsilcisi sayılanların daha sıcak ve hoş görünüşü olmalı..... diye düşünüyorum...biraz sanki eski demirperde ülkesi görevlileri gibi görülebileceğinden korkarım.
  • THY hem yer isletmeyi ozellestiryo hem de niye kiyafet tasarliyo anlamis degilim diyenler yuzunden ulke bu halde. Cunku bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. Kardesim bu uniformayi yurtdisinda gorev yapan personel de giyecek, ki haberde bunu da yazmislar. ama ne bisey biliyosun ne de haberi okuyosun. boyle komik duruma dusuyosun. kiyafetler guzel. hayirli olsun
  • ilkokullardaki eski kara önlüklere geri dönmenin dayanılmaz dürtüsü. askeri formalarda bile bu kadar karartma yok
  • Sivil havacılığa çok resmi olmuş. Renkler daha sivil olabilirdi.
  • THY DE BU ÖLÇÜLERDE ÇALIŞAN KİMSE YOKKİ KIYAFTELER GÜZEL AMA İÇİNDEKİDE ÖNEMLİ BENCE PERSONELIN ÜZERİNE NE GİYDİRSEN YAIŞMIYO ÇÜNKÜ NERDEN BAKSAN HEPSİ ŞİŞMAN KISA BOYLU VS.AYRICA THY YONETIMI HEM YER ISLEMEYI OZELLESTIRIYO HEMDEN NIYE KIYAFTE DIKTIRIYO ANLAMIS DEGILIM
  • ...kıyafetleri görünüş olarak beğenmedim. Rahat olablirler, o da çok önemli elbette, ancak ikisini bir araya getirebilselermiş daha iyi olacakmış. Önceki eleştirilerden birinde adliye görevlilerine atıfta bulunulmuş, katılıyorum. Sade olsa ve bir yerinde güzel tasarlanmış THY işareti olsa yeter. Gerisi renk -kesim(göze hitap ve rahatlık) ve kumaş (leke tutmaması, yanmaya direnci vs).
  • Misafir kardes sen haberleri nerede takip ediyorsun bilmiyorum ama KLM gectigimiz gunlerde yeni uniformalarini tanitti! Hollanda kokenli bir moda tasarimcisi KLM' in yeni uniformalarini tasarladi! bilip bilmedik yere THY'ye laf atma!
  • BUNLAR TURKISH GROUND SERVICE KIYAFETLERİMİ ?
  • etek giymek yasaklandımı artik defilede kimse giymemişde?
  • sanada tulum yollıcam ağlama

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri personelinin giyeceği Ünlü modacı Faruk Saraç imzalı yazlık ve kışlık yeni üniformaları usta koreograf Uğurkan Erez hazırladığı defileyle tanıtıldı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde düzenlenen defileye THY Genel Müdür Temel Kotil, TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener ve Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

THY’nin dünyada uçtuğu tüm noktalarda hizmet veren 4600 kişilik yer personeli ile apron işçilerinin kullandığı pardösüden, kabana, şemsiyeden çantaya, kaşkoldan ayakkabıya toplam 250 parçadan oluşan koleksiyon arasından seçilecek üniformalarda defileyi izleyenlerin de görüşüne sunuldu.

THY’nin logosunun kullanıldığı konseptte hazırlanan bay-bayan tüm yeni üniformalarda ana renk lacivert ve kırmızı kullanıldı. Tüm gömleklerde beyaz olduğu kıyafetlerde armalarda düğmelerde lacivert ve beyaz olarak tasarlandı.

Defile sonrasında THY Genel Müdür Temel Kotil ve Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amiri Mehmet Ali Ulutaş defilenin mimarı olan Faruk Saraç ve Uğurkan Erez çiçek ve plaket verdiler. Defilenin ardından kısa bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil, yenilenen üniformaları beğendiğini belirterek “Bundan sonra personelimiz de yeni kıyafetleriyle kendilerini star gibi hissedecek” dedi.

Defilenin seçenekli olarak tasarlanan ve defile sonunda yapılan oylamayla izleyicilerin ve basın mensuplarının yeni üniformalarla ilgili fikirleri alındı. Yapılan anket sonucuna göre hangi üniformaların kullanılacağına karar verilecek.

THY ÜNİFORMA

HAVALİMANINDA THY DEFİLESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
bir turizm ülkesinin bir yerde temsilcisi sayılanların daha sıcak ve hoş görünüşü olmalı..... diye düşünüyorum...biraz sanki eski demirperde ülkesi görevlileri gibi görülebileceğinden korkarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY hem yer isletmeyi ozellestiryo hem de niye kiyafet tasarliyo anlamis degilim diyenler yuzunden ulke bu halde. Cunku bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar. Kardesim bu uniformayi yurtdisinda gorev yapan personel de giyecek, ki haberde bunu da yazmislar. ama ne bisey biliyosun ne de haberi okuyosun. boyle komik duruma dusuyosun. kiyafetler guzel. hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ilkokullardaki eski kara önlüklere geri dönmenin dayanılmaz dürtüsü. askeri formalarda bile bu kadar karartma yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sivil havacılığa çok resmi olmuş. Renkler daha sivil olabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY DE BU ÖLÇÜLERDE ÇALIŞAN KİMSE YOKKİ KIYAFTELER GÜZEL AMA İÇİNDEKİDE ÖNEMLİ BENCE PERSONELIN ÜZERİNE NE GİYDİRSEN YAIŞMIYO ÇÜNKÜ NERDEN BAKSAN HEPSİ ŞİŞMAN KISA BOYLU VS.AYRICA THY YONETIMI HEM YER ISLEMEYI OZELLESTIRIYO HEMDEN NIYE KIYAFTE DIKTIRIYO ANLAMIS DEGILIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
...kıyafetleri görünüş olarak beğenmedim. Rahat olablirler, o da çok önemli elbette, ancak ikisini bir araya getirebilselermiş daha iyi olacakmış. Önceki eleştirilerden birinde adliye görevlilerine atıfta bulunulmuş, katılıyorum. Sade olsa ve bir yerinde güzel tasarlanmış THY işareti olsa yeter. Gerisi renk -kesim(göze hitap ve rahatlık) ve kumaş (leke tutmaması, yanmaya direnci vs).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Misafir kardes sen haberleri nerede takip ediyorsun bilmiyorum ama KLM gectigimiz gunlerde yeni uniformalarini tanitti! Hollanda kokenli bir moda tasarimcisi KLM' in yeni uniformalarini tasarladi! bilip bilmedik yere THY'ye laf atma!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BUNLAR TURKISH GROUND SERVICE KIYAFETLERİMİ ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
etek giymek yasaklandımı artik defilede kimse giymemişde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sanada tulum yollıcam ağlama

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000