07 Nisan 2015, Salı 09:46:25

HAMDİ TOPÇU GİTTİ İLKER AYCI GELDİ

Türk Hava Yolları’nda dün yapılan genel kurul sonrası Hamdi Topçu’nun görevini bırakmasıyla THY’nin kurumsal internet sitesinde de güncelleme yapıldı.
  • Yasasin, Hamdi Bey TAI-Ankara ya geliyormus.... En azindan Ankara çetesi, yusuf yusuf!
  • Her ne kadar içeride dönen torpillerden dolayı sayın TOPÇU'dan pek haz etmesemde gelen yeni başkan Bilal ERDOĞAN'a yakınlığı ile bilinen bir isim. Kendisini yolsuzluk operasyonu zamanında "Bosphorus 360" şirketine olan gizli ortaklığı ilede hatırlarsınız.
  • Az önce Google'dan baktım; İlker Aycı bayağı haltlar karıştırmış. Hakkında pek çok usulsüzlük, kara para aklama, orman içinde kaçak yapılaşma vs. alakalı devam eden soruşturmaları var. Yönetim kurulundan biri bile internetten adamın ismini aratsaydı şirketten dışarıya kürekle kovalarlardı.
  • Yatirim ajansi ve THY nin yurt disindaki networkleri arasinda bir koordinasyon saglayin Baskanim. Sinerji potansiyeli var.
  • Bu siyaset denen sey nelere kadir ya.. Siyasetle hicbir alakasi olmayan ama gercekten iyi yerleri hakeden insanlarimiz sirf bu yuzden ilerleyemiyor iste..
  • Çalışanlar bilir. Müdür ve üzeri yöneticiler daha iyi bilir. Şirket yönetirken dolu CV lerin hiç bir şeye yaramadığını. Sağduyu sahibi olmak başka birşey, pratik zeka, hızlı hareket etmek, tüccar basireti okumakla olunmuyor. Hamdi Topcuda bunların hepsi vardı. Aycı ve Kotil kırk fırın ekmek yese ulaşamazlar.

Türk Hava Yolları’nda dün yapılan genel kurul sonrası Hamdi Topçu’nun görevini bırakmasıyla THY’nin kurumsal internet sitesinde de güncelleme yapıldı.

THY’nin dünkü genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanı Seçilen İlker Aycı, THY’nin resmi web sayfasında yerini aldı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak özgeçmişine yer verilen Aycı ile birlikte Genel Müdür Temel Kotil de Genel Müdür ve Başkanvekili olarak  özgeçmişiyle siteye eklendi.

Bir önceki dönemden önemli bir ayrıntı da dikkat çekti. Son genel kurul sonrası icra kurulu kaldırılırken İlker Aycı, hem yönetim kurulu başkanı hem icra komitesi başkanı olarak değil sadece yönetim kurulu başkanı olarak seçildi.

AYCI'DAN İLK AÇIKLAMA

THY'de dün gerçekleştirilen olağan genel kurulda, yönetim kurulu başkanlığına seçilen Aycı, yazılı açıklama yaptı. Aycı  şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde, yüksek takdirleri ile getirildiğim ve geçen yıldan bu yana Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na bağlı olarak yürüttüğüm Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığı görevinde kaldığım süre içerisinde ülkeme hizmet etmiş olmaktan ötürü onur duydum. Şimdi ise THY gibi önemli bir kurumda göreve gelmiş olmam ayrı bir gurur vesilesidir. Yeni görevimi layıkıyla yerine getirebilmek adına son derece titizlikle çalışmalarımı sürdüreceğimi kamuoyuna saygıyla duyururum"

Resmi sitenin eski hali:



İlker Aycı'dan sonra yeni hali:



HAMDİ TOPÇU GİTTİ İLKER AYCI GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

TAI-CEO ~ 9 yıl önce
Yasasin, Hamdi Bey TAI-Ankara ya geliyormus.... En azindan Ankara çetesi, yusuf yusuf!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelen gideni aratır ~ 9 yıl önce
Her ne kadar içeride dönen torpillerden dolayı sayın TOPÇU'dan pek haz etmesemde gelen yeni başkan Bilal ERDOĞAN'a yakınlığı ile bilinen bir isim. Kendisini yolsuzluk operasyonu zamanında "Bosphorus 360" şirketine olan gizli ortaklığı ilede hatırlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amanın! ~ 9 yıl önce
Az önce Google'dan baktım; İlker Aycı bayağı haltlar karıştırmış. Hakkında pek çok usulsüzlük, kara para aklama, orman içinde kaçak yapılaşma vs. alakalı devam eden soruşturmaları var. Yönetim kurulundan biri bile internetten adamın ismini aratsaydı şirketten dışarıya kürekle kovalarlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yatirim ajansi ve THY nin yurt disindaki networkleri arasinda bir koordinasyon saglayin Baskanim. Sinerji potansiyeli var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havayolu ~ 9 yıl önce
ulkelerin havayoluyla ulkemize direk baglanmasi sirketlerin yatirim karari icin en onemli etkenlerden biri. thy hat actikca Turkiye daha da buyur.
.. ~ 9 yıl önce
Bu siyaset denen sey nelere kadir ya.. Siyasetle hicbir alakasi olmayan ama gercekten iyi yerleri hakeden insanlarimiz sirf bu yuzden ilerleyemiyor iste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süslü püslü ~ 9 yıl önce
Çalışanlar bilir. Müdür ve üzeri yöneticiler daha iyi bilir. Şirket yönetirken dolu CV lerin hiç bir şeye yaramadığını. Sağduyu sahibi olmak başka birşey, pratik zeka, hızlı hareket etmek, tüccar basireti okumakla olunmuyor. Hamdi Topcuda bunların hepsi vardı. Aycı ve Kotil kırk fırın ekmek yese ulaşamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000