08 Eylül 2011, Perşembe 17:20:48

"HAFTADA BİR KEZ DE OLSA THY UÇSUN"

Somali'ye yardım için giden doktorlar, THY'nin Somali'ye sefer düzenlemesini istedi...
  • herkes ister,ama oraya koca gövdeli uçakları uçurmak için ciddi pazar araştırması gerekir.özellikle bugünlerde,thy nin zarar açıklaması bu adımları şimdilik erteler.
  • Bakın bir yorumcu benim unuttuğum bir noktayı hatırlatmış, allah razı olsun. Somli sahilleri bizim denizimizde bulunmayan Somon balığı ile dolu, hem de o kadar dolu ki belki balıkçılık onları inanılmaz bir şekilde kalkındıracak. Ancak avlanmak yasak, neden "günah"! Peki o suçsuz yeni doğan çocukların ölümüne sebep olmak ta günah değil mi? Kıtlığın olduğu yerde hala doğurmaya devam ediyor ve buna bir önlem almamakta diretiyorsan "yürü git yoluna" derler. Doğdum doğalı aynı problem, yaş kemale geldi halen aynı haberler. Fransız ve İngilizleri kapı dışarı et, Amerikayı evine yolla ve madenlerini kendin işlet, av yasağını kaldır balıkçılığını yapmaya başla. O zaman kimseye ihtiyacın kalmaz. Gelip burada ağlama hiç. Bunlar olmuyorsa doğurm
  • somaliye gelince insanlik diye bagiriyorsunuz da neden ulkemde hizmet vermeyen/veremeyen doktorlar icin bagirmiyorsunuz? kendi ulkemiz on numara bir ulke olduktan sonra boyle yardimlara sira gelmeli anca. thy somaliye ucmak yerine bolgesel ucmaya baslasin once.
  • Benim insani duygularım var kardeşim merak etme. Senin ülkende millet ezilecek, hastanelerde sürünecek, emekli kuyruklarında ölecek, teröre binlerce şehit verilecek bunları çözmekten acizken gidip Somaliliye yardım etmek şovdan başka birşey değildir. Somali de halk neden aç? Balık yemek günah diyen bir zihniyete sahip oldukları için, müslüman teröristler insanlara yardımı engelledikleri için.
  • evet mantıklı olur ordaki insanlarında en az yurdumuzdaki yardıma muhtaç insanlar kadar yardıma ihtiyacı olduğu kanısındayım.bu konuda devletin aldığı karar doğru diyorum.
  • Bence gözden kaçan olay şu... Sen bu insanlara dünyanın yardımını gönderiyorsun, doktor gönderiyorsun hatta topçu popçu gönderiyorsun ama Somalililer hala Türk vatandaşlarına keyfi uygulamalar yapıp, köpeklerle üstünü arıyorlar. Zorluk çıkarıyorlar. Bu şartlar altında dahi bir minnet duygusu göstermeyen bu insanlara!!! kimse kusura bakmasın yardım falan yapılmaz. Bırakalım kendi pisliklerinde boğulsunlar...
  • hiçbir insani duygu ve olgu "bizemi kaldı" diyen bir yaratıkta olamaz.Kınıyorum!!!
  • gitsin ingiltere amerika fransa... bizim de vatanımızın bir sürü sorunu var... 'LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ' kardeşim... recep bey konuşmasını , ' one minute ' demesini iyi biliyor ama
  • Vallahi kusura bakma dostum, doktor varsa ülkemizde Somaliye gitmeye müsait önce benim toprağımda hastaneye gidemeyen vatandaşımın ayağına gidecek.
  • Ates düstügü yeri yakar.. acaba ..oradaki insalara yardim etmek isteyen Doktorlardan memnun olmayan sahis.. acaba kendisi bu durumda hast ve magdur olsa idi .. ne yapacakti.. bunlar INSANLIK namina yapiliyor.. Allah tan korkun biraz
Somali'de yaşanan açlık ve hastalıkla mücade adına bu ülkeye giden Osmaniye Sağlıkçıklar Derneği doktorları, Başbakan Erdoğan'a seslenerek haftada bir kez de olsa THY'nin Somali'ye sefer düzenlemesini istedi.

Ülkeye giriş ve çıkışta keyfi uygulamalara maruz kaldıklarını belirten doktorlar, 'köpeklerle üstümüz aranıyor, koklatılıyor' şeklinde konuştular.
 
Önümüzdeki süreçte de belirli aralıklarla Somali'ye gidecek olan doktorlar, bu anlamda Başbakan Erdoğan'dan yardım istedi. Türk Hava Yolları'nın haftada bir kez de olsa Somali'ye düzenleyeceği seferle rahat bir yolculuk ve oradaki hastalıklarla daha iyi mücadele edileceği savunuldu.
"HAFTADA BİR KEZ DE OLSA THY UÇSUN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
herkes ister,ama oraya koca gövdeli uçakları uçurmak için ciddi pazar araştırması gerekir.özellikle bugünlerde,thy nin zarar açıklaması bu adımları şimdilik erteler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bakın bir yorumcu benim unuttuğum bir noktayı hatırlatmış, allah razı olsun. Somli sahilleri bizim denizimizde bulunmayan Somon balığı ile dolu, hem de o kadar dolu ki belki balıkçılık onları inanılmaz bir şekilde kalkındıracak. Ancak avlanmak yasak, neden "günah"! Peki o suçsuz yeni doğan çocukların ölümüne sebep olmak ta günah değil mi? Kıtlığın olduğu yerde hala doğurmaya devam ediyor ve buna bir önlem almamakta diretiyorsan "yürü git yoluna" derler. Doğdum doğalı aynı problem, yaş kemale geldi halen aynı haberler. Fransız ve İngilizleri kapı dışarı et, Amerikayı evine yolla ve madenlerini kendin işlet, av yasağını kaldır balıkçılığını yapmaya başla. O zaman kimseye ihtiyacın kalmaz. Gelip burada ağlama hiç. Bunlar olmuyorsa doğurm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
somaliye gelince insanlik diye bagiriyorsunuz da neden ulkemde hizmet vermeyen/veremeyen doktorlar icin bagirmiyorsunuz? kendi ulkemiz on numara bir ulke olduktan sonra boyle yardimlara sira gelmeli anca. thy somaliye ucmak yerine bolgesel ucmaya baslasin once.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benim insani duygularım var kardeşim merak etme. Senin ülkende millet ezilecek, hastanelerde sürünecek, emekli kuyruklarında ölecek, teröre binlerce şehit verilecek bunları çözmekten acizken gidip Somaliliye yardım etmek şovdan başka birşey değildir. Somali de halk neden aç? Balık yemek günah diyen bir zihniyete sahip oldukları için, müslüman teröristler insanlara yardımı engelledikleri için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet mantıklı olur ordaki insanlarında en az yurdumuzdaki yardıma muhtaç insanlar kadar yardıma ihtiyacı olduğu kanısındayım.bu konuda devletin aldığı karar doğru diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence gözden kaçan olay şu... Sen bu insanlara dünyanın yardımını gönderiyorsun, doktor gönderiyorsun hatta topçu popçu gönderiyorsun ama Somalililer hala Türk vatandaşlarına keyfi uygulamalar yapıp, köpeklerle üstünü arıyorlar. Zorluk çıkarıyorlar. Bu şartlar altında dahi bir minnet duygusu göstermeyen bu insanlara!!! kimse kusura bakmasın yardım falan yapılmaz. Bırakalım kendi pisliklerinde boğulsunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hiçbir insani duygu ve olgu "bizemi kaldı" diyen bir yaratıkta olamaz.Kınıyorum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gitsin ingiltere amerika fransa... bizim de vatanımızın bir sürü sorunu var... 'LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ' kardeşim... recep bey konuşmasını , ' one minute ' demesini iyi biliyor ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vallahi kusura bakma dostum, doktor varsa ülkemizde Somaliye gitmeye müsait önce benim toprağımda hastaneye gidemeyen vatandaşımın ayağına gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ates düstügü yeri yakar.. acaba ..oradaki insalara yardim etmek isteyen Doktorlardan memnun olmayan sahis.. acaba kendisi bu durumda hast ve magdur olsa idi .. ne yapacakti.. bunlar INSANLIK namina yapiliyor.. Allah tan korkun biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000