10 Nisan 2013, Çarşamba 09:30:19

"GREV OLURSA BELİMİZİ DOĞRULTAMAYIZ!"

THY’de greve gidilmesi halinde, Türkiye’ye havayoluyla gelen turist sayısı dibe vuracağından çok büyük ekonomik kayıp meydana gelecek... Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, "Belimizi doğrultamayız" dedi.
  • Kardesim turizmde calisirdi yillardir cok direndi ama para kazanamadi sektor degistirdi..amcam acenta sahibiydi havayollari internet fiyatlarina yenildi kapadi dukkani kac yasindan sonra..keza bakkal manav yan turizmcilerin hepsi kan agliyor..yani belini dogrultamayan cok da buna noluyo simdi...
  • türk turizmi? yaşayan en büyük köle pazarı demek istemiş komprador :) mevsimlik sendikasız, çalışma saatleri görev tanımları belli olmayan, eğitimsiz, hangi şartlarda yatacak yer ve yiyecek imkanı olduğu belli olmayan, sigortası bile yatırılmayan yüzbinlerce vatan evladının kanının içildiği turizm sektörümü batacakmış :) ülke batar be başkan? düne kadar süper güçtük bi hava yolu şirketi grev kararı aldı turizm sektörünün 10 yıl beli kırıldı. yalancı, şarlatan, şerefsiz çok gördümde hiç bu kadar üreyip başa geçtiklerini görmemiştim. yaşasın emekçilerin onurlu direnişi.
  • 305 kişi işinden atıldığında sen ne yaptın peki? bir açıklama,thy yönetimini protesto-kınama neden yapmadın? HAKSIZLIK KARŞISINDA NEDEN SUSTUN??? O YÜZDEN MÜSTAHAK SANA VE SENİN GİBİ DÜŞÜNEN ONLARCA PARA BABALARINA,OH OLSUN..
  • Grev jac gun olacak? Bir gunluk grevden ulke batar mi?
  • bizde belimizi doğrultamıyoruz kaç aydır sn ULUSOY ailecek! aylardır ne çektiğimizi bir ALLAH bilir! hasta raporumla evimdeyim diye işimden oldum!
  • türsab başkanının artık değişmesi şart oldu. Acenteleri belli bir düzene sokamadınız eline 40-50 bin TL alan kişiler acente sahibi oluyor bu ülkede, kaçak acenteler de cabası . Oradan thy için kuşku duyacağına acentelerine sahip çık başaran bey.
  • Zaten yorumlar kim oldugunuzu gösteriyo sn sendika yandaslari
  • Hiç bişey olmaz o kar payı alan hissedarlar zararı öder
  • THY NE ZAMAN GREV DESE TURİZMCİLER HEMEN MEMLEKET BATAR ÜLKE İFLAS EDER GİBİ ŞEYLER SAÇMALIYOR .BİRAZDA İŞVERENE BASKI YAPSALAR ONLARDAN FEDAKARLIK İSTESELER ÇALIŞANIN HAKKINI VERİN DESELER OLMAZ MI? OLMAZZZZZZ ÇÜNKÜ KENDİLERİ DE ÇALIŞANLARINA HAKLARINI VERMİYORLAR VATANDAŞ BUNLARIN KÖLESİ YEYİN EFENDİLER YEYİN KUL HAKKINI YANLIZ ELALEME VERİR TALKIMI KENDİSİ YUTAR SALKIMI OLMASIN ........
  • SEN ÖNCE ASLİ GÖREVİN OLAN ACENTELERİ KORUYUP KOLLA .KAÇAK ACENTECİLİĞİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HİÇBİRŞEY YAPMIYORSUN..ACENTELERİ BANKALARA VE HAVAYOOLLLARINA KARŞI REKABETTE HİÇ KOLLAMADIN...AİDATLARI DAYADIKÇA DAYADIN...SİYASİ EMELLERİNDE TUTMAYINCA SADECE GEZİ AÇILIŞ VE BÜROKRASİ ADAMI OLDUN...SEN ÖNCE BUNLARI Bİ HALLET BU KONUYU THY VE SENDİKA ZATEN ÇÖZMEK ZORUNDA...ÇÜNKÜ İKİSİDE BİRBİRİNE GEBE MERAK ETME SEN

THY, 2012 yılında dış hatlarda 23 milyon 139 bin yolcu taşıdı. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) hesaplamalarına göre Türkiye’ye gelen turistler 2012 yılında kişi başına ortalama 798 dolar harcama yaptı. 23 milyon turistin yaptığı harcama 18 milyar 464 milyon dolar, günlük ortalama harcama tutarı ise 50 milyon dolara işaret ediyor.

‘Grev olursa belimizi 10 yıl doğrultamayız’

Türk Hava Yolları çalışanlarının bağlı olduğu Hava-İş Sendikası'nın greve gitmesi durumunda turizme büyük darbe vurulacağını belirten Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “THY’de grev, belimizi büker. Son yıllarda başarıyla sürdürdüğümüz, yukarıya doğru çektiğimiz çizgiyi bir anda bitirir” şeklinde konuştu.

Ulusoy, “Türk turizminin en önemli partneri THY ve sendika yönetimlerinden sağduyu bekliyorum. Verecekleri kararın Türk turizminin geleceği ve Türkiye’nin geleceği ile ilgili olduğunu unutmasınlar. Anlaşmadan masadan kalkmamaları lazım. Grev olması halinde bir daha 10 sene belimizi doğrultamayız. Türk turizminin  geri düşmesini dört gözle bekleyenler var" dedi.

 

"GREV OLURSA BELİMİZİ DOĞRULTAMAYIZ!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Eren ~ 11 yıl önce
Kardesim turizmde calisirdi yillardir cok direndi ama para kazanamadi sektor degistirdi..amcam acenta sahibiydi havayollari internet fiyatlarina yenildi kapadi dukkani kac yasindan sonra..keza bakkal manav yan turizmcilerin hepsi kan agliyor..yani belini dogrultamayan cok da buna noluyo simdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
türk turizmi? yaşayan en büyük köle pazarı demek istemiş komprador :) mevsimlik sendikasız, çalışma saatleri görev tanımları belli olmayan, eğitimsiz, hangi şartlarda yatacak yer ve yiyecek imkanı olduğu belli olmayan, sigortası bile yatırılmayan yüzbinlerce vatan evladının kanının içildiği turizm sektörümü batacakmış :) ülke batar be başkan? düne kadar süper güçtük bi hava yolu şirketi grev kararı aldı turizm sektörünün 10 yıl beli kırıldı. yalancı, şarlatan, şerefsiz çok gördümde hiç bu kadar üreyip başa geçtiklerini görmemiştim. yaşasın emekçilerin onurlu direnişi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKETTİN ~ 11 yıl önce
305 kişi işinden atıldığında sen ne yaptın peki? bir açıklama,thy yönetimini protesto-kınama neden yapmadın? HAKSIZLIK KARŞISINDA NEDEN SUSTUN??? O YÜZDEN MÜSTAHAK SANA VE SENİN GİBİ DÜŞÜNEN ONLARCA PARA BABALARINA,OH OLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Grev jac gun olacak? Bir gunluk grevden ulke batar mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
re ~ 11 yıl önce
sana grevin 1 gün sürdüğünü kim söyledi:))
KA ~ 11 yıl önce
bizde belimizi doğrultamıyoruz kaç aydır sn ULUSOY ailecek! aylardır ne çektiğimizi bir ALLAH bilir! hasta raporumla evimdeyim diye işimden oldum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kerasus ~ 11 yıl önce
türsab başkanının artık değişmesi şart oldu. Acenteleri belli bir düzene sokamadınız eline 40-50 bin TL alan kişiler acente sahibi oluyor bu ülkede, kaçak acenteler de cabası . Oradan thy için kuşku duyacağına acentelerine sahip çık başaran bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekcinin hakki? ~ 11 yıl önce
Zaten yorumlar kim oldugunuzu gösteriyo sn sendika yandaslari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 11 yıl önce
ne yapacaktık tursab başkanınımı destekliyecektik..sendika üyesiyiz sendikamızı destekliyeceğiz doğal olarak...
saçmalamışsın ~ 11 yıl önce
o kişinin emekçi olma ihtimali yok yani..sendika yandaşıdiyosun.hakkını bir tek yandaşlar mı savunur
Kabin ~ 11 yıl önce
Hiç bişey olmaz o kar payı alan hissedarlar zararı öder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turizm ~ 11 yıl önce
THY NE ZAMAN GREV DESE TURİZMCİLER HEMEN MEMLEKET BATAR ÜLKE İFLAS EDER GİBİ ŞEYLER SAÇMALIYOR .BİRAZDA İŞVERENE BASKI YAPSALAR ONLARDAN FEDAKARLIK İSTESELER ÇALIŞANIN HAKKINI VERİN DESELER OLMAZ MI? OLMAZZZZZZ ÇÜNKÜ KENDİLERİ DE ÇALIŞANLARINA HAKLARINI VERMİYORLAR VATANDAŞ BUNLARIN KÖLESİ YEYİN EFENDİLER YEYİN KUL HAKKINI YANLIZ ELALEME VERİR TALKIMI KENDİSİ YUTAR SALKIMI OLMASIN ........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EYY ULUSOY ~ 11 yıl önce
SEN ÖNCE ASLİ GÖREVİN OLAN ACENTELERİ KORUYUP KOLLA .KAÇAK ACENTECİLİĞİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HİÇBİRŞEY YAPMIYORSUN..ACENTELERİ BANKALARA VE HAVAYOOLLLARINA KARŞI REKABETTE HİÇ KOLLAMADIN...AİDATLARI DAYADIKÇA DAYADIN...SİYASİ EMELLERİNDE TUTMAYINCA SADECE GEZİ AÇILIŞ VE BÜROKRASİ ADAMI OLDUN...SEN ÖNCE BUNLARI Bİ HALLET BU KONUYU THY VE SENDİKA ZATEN ÇÖZMEK ZORUNDA...ÇÜNKÜ İKİSİDE BİRBİRİNE GEBE MERAK ETME SEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000