01 Ocak 2011, Cumartesi 09:45:12

ERZURUM'DA UÇAK KAÇIRMA TATBİKATI

Üniversitelerarası Kış Oyunları'na hazırlanan Erzurum polisi uçak kaçırma eylemine karşı tatbikat yaptı. Bir korsanın yakalandığı tatbikatta, rehine olmaması şaşırttı.
  • ANKARADAN GELEN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA VE ONLARIN TESPİT ETMİŞ OLDUĞU EKİBE DAHİL OLMUŞ TÜM PERSONELE BİR TÜRKİYE VATANDAŞI OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM..YAKLAŞIK 8 GÜN İÇİNDE UÇAĞIN TEKNİK OLARAK YOLCU SERVİS VE EMERGENCY KAPILARININ AÇILMASINI AYNI ANDA SENKRONİZE OLARAK AÇARAK İÇERİ GİRMELERİ VE TERÖR OLYINI KONTROL ALTINA ALMA BAŞARILARI BENİ ÇOK ETKİLEDİ ..ONLARI EKSİ 18 DERECEDE NYAPMIŞ OLDUKLARI BU GÜZEL EĞİTİM VE ÇALIŞMALARINI TEBRİK EDİYORUM..BENDE 8 GÜN BOYUNCA UÇAĞIN TEKNİK PERSONELİ OLARAK ONLARLA BERABER OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIM..TEBRİKLER ERZURUM EKİBİ DEMEKTEN BAŞKA İFADEM YOK HEPİNİZİ ŞANSI BOL OLSUN..ERZURUM TEKNİK
Üniversitelerarası Kış Oyunları'na hazırlanan Erzurum'da, polis ekipleri tatbikatlarını sıklaştırdı.

Ekipler son olarak, senaryo gereği kaçırılarak Erzurum'a zorunlu iniş yapan bir yolcu uçağına operasyon düzenledi. Gece 01.30'da yapılan tatbikata 20 Özel Harekat polisi katıldı. Emniyet Müdürü İbrahim Çelik'in de izlediği tatbikatta, THY'ye ait bir yolcu uçağı kullanıldı.

Film sahnelerini andıran görüntülerin ortaya çıktığı operasyonun hazırlık aşamasında, ekipler önce operasyon planını hazırladı. Daha sonra ellerindeki merdivenlerle uçağa yaklaşan ekipler, kapıları açarak uçağa girdi. Uçakta bulunan bir terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi.

Uçağın bagaj ve koltuk altlarında sıkı bir arama yapılarak bomba olup olmadığı belirlendi. Özel harekat polislerinin, operasyonun bittiği anlamına gelen "tamam" işaretinin ardından gazeteciler uçağa alındı. Uçağın içinin boş olduğunu gören gazetecilere, operasyonun "rehinesiz planlandığı açıklandı.

Rehinesiz, uçak kaçırma tatbikatı, polislerin birbirlerini kutlamasıyla son buldu.
ERZURUM'DA UÇAK KAÇIRMA TATBİKATI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ANKARADAN GELEN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA VE ONLARIN TESPİT ETMİŞ OLDUĞU EKİBE DAHİL OLMUŞ TÜM PERSONELE BİR TÜRKİYE VATANDAŞI OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM..YAKLAŞIK 8 GÜN İÇİNDE UÇAĞIN TEKNİK OLARAK YOLCU SERVİS VE EMERGENCY KAPILARININ AÇILMASINI AYNI ANDA SENKRONİZE OLARAK AÇARAK İÇERİ GİRMELERİ VE TERÖR OLYINI KONTROL ALTINA ALMA BAŞARILARI BENİ ÇOK ETKİLEDİ ..ONLARI EKSİ 18 DERECEDE NYAPMIŞ OLDUKLARI BU GÜZEL EĞİTİM VE ÇALIŞMALARINI TEBRİK EDİYORUM..BENDE 8 GÜN BOYUNCA UÇAĞIN TEKNİK PERSONELİ OLARAK ONLARLA BERABER OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIM..TEBRİKLER ERZURUM EKİBİ DEMEKTEN BAŞKA İFADEM YOK HEPİNİZİ ŞANSI BOL OLSUN..ERZURUM TEKNİK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000