02 Şubat 2013, Cumartesi 12:31:39

EMEKLİ AMİRAL'DEN THY'YE AĞIR SUÇLAMALAR

Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, Türk Hava Yolları’nın asker kökenli pilotların hepsini işten attığını ve yerlerine ajan olduklarını iddia ettiği Yunan pilotları aldığını iddia etti.
  • Ayrıca güldürme Emekli amiralim ne ajanı yahu. O senin dediklerin eskilerde kaldıı. Şimdi aç google earth denen uygulamayı istediğin yeri istediğin ebatta görürsün. Güldürmeyin, hiç ama hiç yeni çağdan haberinin olmadığı anlaşılıyor. Desteksiz uçmayalım lütfen.
  • Yabancı pilot çalıştırılmasın. Bizim pilot öncelikli olmalı. Şimdi Lutfhansadan gelecek pilotlar şaşahasına bir açıklama getirmeliler. Ama paşam bu konuşmasında ya yanlış yönlendirilmiş ya da desteksiz uçuyor. Çünkü benim bildiğim bir dolu hava kuvvetli kökenli pilot var ve girmeye de devam ediyorlar. Ama yunanlı pilot da olmaz ki be kardeşim. Hani genişledik geniş olduk da mezhebimiz bu kadar geniş olmamalı. Örneğin benim lisansım var işsizim. TK yüzümüze bakmıyor, tip yok, ötekiler de 30 bin euro'dan kapı açıyor. Ben değil 30 bin euroyu karnımı zor doyuruyorum. Yani bir yerlerde yanlışlık var.
  • sadece PİLOT değil THY TEKNİKTE şu an yaklaşık 35 yunan uçak teknisyeni de çalışıyor.bunların thy'den aldıkları para ayda minumum 3000 euro.işin en kötü yanı da bu kişilere verilen işler işe ilk girenlerin yapabileceği kapasitedeki işlerdir.hiçbir başteknisyen güvenip sorumluluk gerektiren işlere bu kişileri vermiyor.gelenlerin kullanabileceği lisansları da yok.işe yeni giren bir habom personelinin yapacağı işi 3000 euro verip 25 yıllık teknisyenlere yaptırıyorlar.ne de olsa şirketin parası hesap soran yok.
  • agzina saglik pasam...fikirlerinde eksiklik ve/veya yanlislik olabilir ama ozu itibariyle yaklasimin, ulusalci durusun, o hatalari gozardi etmemize yeter. bunlarin asker dusmani oldugu ve her turlu millici durus karsisinda tuylerinin diken diken oldugu ortada. bunu inkar edip halen sapla samani karistirip sureti haktan gorunenlere inat sizin arkanizdayiz pasam. kimin ne mal oldugu, daha dune kadar terorist basi denilen adamin nasil "imralidaki sakin" konumuna gectigini gormekten aciz sozde muhafazakarla inat arkanizdayiz...
  • hakvermemek elde değil,yabancı hayranlğı,hakettiğinin çok üzerinde.bir zamanlar ingilizce kurslarında sırf ingilizce konuşuyor diye,vasıfsız işsizleri öğretmen diye çalıştırdılar.Aslında yinede buna imkan tanıyan bizleriz.para ve koltuk için iftira ve entrikalarla birbirimizi kötüleyen ve işinden attırmaya çalışan ve yeni bir iş bulmasını engelleyen bizler değilmiyiz.
  • Her kelimesi doğrudur.Aksini iddia edenler kendilerini kandırırlar ancak..
  • TK ınn bu yükselişini bilerek kaza yaparak sonlandıracak bu neyi düğü belirsiz kitleyi kontrol altına almayan idareciler ,sonradan çok ağlarsınız demedi demeyin
  • Az buçuk zevklerimiz uyuşuyor diyebiliriz. Neyse. Lakin Nediyeyim Paşama' da Merkel pek güzel yakışır. :))))
  • HOCAM! Bu akşam ki konferansım genel anlamda bir ışıktır. Bu sebeple, BENİ, AİLEMİ MİLLETİMİ, DEVLETİMİ VE İNANANLARI KORU. RAHMETİNİ, YARDIMINI ESİRGEME ÜZERİMİZDEN. BİZLERE YAŞAMA SEVİNCİ VER. HER TÜRLÜ GÜÇLÜĞE KARŞI DAYANMA GÜCÜ VER. SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER. AMİN. İsmet.
  • Bu asker emmi politika yapiyor. Toplamis karsisina subaylari mesaisini isini gucunu birakmis suna buna serefsiz diyor kendini alkislatiyor.Hitler gibi. Igrenc bir manzara. Emekli ol, git parti kur. Devlet bu amirallere bunun icin mi para veriyor? Uniformayla siyaset yapilmaz. Bir ogretmen yada mudur okulda boyle konusabilir mi? Bir universite rektoru boyle konusabilir mi? Rezilliktir bu. Bu pasalar kendini ne saniyor? Istafa etmesi cok yerinde olmus. Tam bir leke silahli kuvvetler icin. Artik TSK "eski TSK" degil beyler. Politika yok isine bakacak adam gibi. Oyle kara gozluklu mafyatik albaylar hapis onlerinde gazetecilere konusmayacak politika yapmayacak, kafasina gore cinayet isleyip vatan icin yaptim demeyecek. O devir bitti! Anlarsaniz daha cabuk intibak edersiniz. Anlamazsaniz isiniz zor, bazi saflarda hala "yasa pasam" modunda. Kenan Evren'e de aynisini yaptiniz zaten.

Gizli kameraya kaydedilen bir konuşmasında Türk Hava Yolları’na yönelik ağır suçlamalarda bulunan Emekli Tuğamiral Türker Ertürk, THY’nin bünyesindeki asker kökenli pilotları işten attığını iddia etti.

THY’de halen yüzlerce asker kökenli pilot çalışmasına rağmen, THY’nin asker pilotların hepsini işten attığını ileri süren Ertürk, onların yerine Yunan pilotların alındığını iddia etti.

Ertürk, pilotların birçok ülke tarafından ajan olarak görevlendirildiğini de öne sürerek, THY bünyesindeki Yunan pilotların Türkiye’deki havalimanlarında istihbarat amaçlı bilgiler topladığını ileri sürdü.

İşte Emekli Oramiral Ertürk’ün olay sözleri:

EMEKLİ AMİRAL'DEN THY'YE AĞIR SUÇLAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

uçmayalım2 ~ 11 yıl önce
Ayrıca güldürme Emekli amiralim ne ajanı yahu. O senin dediklerin eskilerde kaldıı. Şimdi aç google earth denen uygulamayı istediğin yeri istediğin ebatta görürsün. Güldürmeyin, hiç ama hiç yeni çağdan haberinin olmadığı anlaşılıyor. Desteksiz uçmayalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçmayalım ~ 11 yıl önce
Yabancı pilot çalıştırılmasın. Bizim pilot öncelikli olmalı. Şimdi Lutfhansadan gelecek pilotlar şaşahasına bir açıklama getirmeliler. Ama paşam bu konuşmasında ya yanlış yönlendirilmiş ya da desteksiz uçuyor. Çünkü benim bildiğim bir dolu hava kuvvetli kökenli pilot var ve girmeye de devam ediyorlar. Ama yunanlı pilot da olmaz ki be kardeşim. Hani genişledik geniş olduk da mezhebimiz bu kadar geniş olmamalı. Örneğin benim lisansım var işsizim. TK yüzümüze bakmıyor, tip yok, ötekiler de 30 bin euro'dan kapı açıyor. Ben değil 30 bin euroyu karnımı zor doyuruyorum. Yani bir yerlerde yanlışlık var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 11 yıl önce
sadece PİLOT değil THY TEKNİKTE şu an yaklaşık 35 yunan uçak teknisyeni de çalışıyor.bunların thy'den aldıkları para ayda minumum 3000 euro.işin en kötü yanı da bu kişilere verilen işler işe ilk girenlerin yapabileceği kapasitedeki işlerdir.hiçbir başteknisyen güvenip sorumluluk gerektiren işlere bu kişileri vermiyor.gelenlerin kullanabileceği lisansları da yok.işe yeni giren bir habom personelinin yapacağı işi 3000 euro verip 25 yıllık teknisyenlere yaptırıyorlar.ne de olsa şirketin parası hesap soran yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merakli ~ 11 yıl önce
agzina saglik pasam...fikirlerinde eksiklik ve/veya yanlislik olabilir ama ozu itibariyle yaklasimin, ulusalci durusun, o hatalari gozardi etmemize yeter. bunlarin asker dusmani oldugu ve her turlu millici durus karsisinda tuylerinin diken diken oldugu ortada. bunu inkar edip halen sapla samani karistirip sureti haktan gorunenlere inat sizin arkanizdayiz pasam. kimin ne mal oldugu, daha dune kadar terorist basi denilen adamin nasil "imralidaki sakin" konumuna gectigini gormekten aciz sozde muhafazakarla inat arkanizdayiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 11 yıl önce
hakvermemek elde değil,yabancı hayranlğı,hakettiğinin çok üzerinde.bir zamanlar ingilizce kurslarında sırf ingilizce konuşuyor diye,vasıfsız işsizleri öğretmen diye çalıştırdılar.Aslında yinede buna imkan tanıyan bizleriz.para ve koltuk için iftira ve entrikalarla birbirimizi kötüleyen ve işinden attırmaya çalışan ve yeni bir iş bulmasını engelleyen bizler değilmiyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen!!! ~ 11 yıl önce
Her kelimesi doğrudur.Aksini iddia edenler kendilerini kandırırlar ancak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 11 yıl önce
TK ınn bu yükselişini bilerek kaza yaparak sonlandıracak bu neyi düğü belirsiz kitleyi kontrol altına almayan idareciler ,sonradan çok ağlarsınız demedi demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÖZ, ZEVK+LENS ~ 11 yıl önce
Az buçuk zevklerimiz uyuşuyor diyebiliriz. Neyse. Lakin Nediyeyim Paşama' da Merkel pek güzel yakışır. :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TELGRAFIN TELLERİNE ~ 11 yıl önce
HOCAM! Bu akşam ki konferansım genel anlamda bir ışıktır. Bu sebeple, BENİ, AİLEMİ MİLLETİMİ, DEVLETİMİ VE İNANANLARI KORU. RAHMETİNİ, YARDIMINI ESİRGEME ÜZERİMİZDEN. BİZLERE YAŞAMA SEVİNCİ VER. HER TÜRLÜ GÜÇLÜĞE KARŞI DAYANMA GÜCÜ VER. SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER. AMİN. İsmet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu kimmis ya? ~ 11 yıl önce
Bu asker emmi politika yapiyor. Toplamis karsisina subaylari mesaisini isini gucunu birakmis suna buna serefsiz diyor kendini alkislatiyor.Hitler gibi. Igrenc bir manzara. Emekli ol, git parti kur. Devlet bu amirallere bunun icin mi para veriyor? Uniformayla siyaset yapilmaz. Bir ogretmen yada mudur okulda boyle konusabilir mi? Bir universite rektoru boyle konusabilir mi? Rezilliktir bu. Bu pasalar kendini ne saniyor? Istafa etmesi cok yerinde olmus. Tam bir leke silahli kuvvetler icin. Artik TSK "eski TSK" degil beyler. Politika yok isine bakacak adam gibi. Oyle kara gozluklu mafyatik albaylar hapis onlerinde gazetecilere konusmayacak politika yapmayacak, kafasina gore cinayet isleyip vatan icin yaptim demeyecek. O devir bitti! Anlarsaniz daha cabuk intibak edersiniz. Anlamazsaniz isiniz zor, bazi saflarda hala "yasa pasam" modunda. Kenan Evren'e de aynisini yaptiniz zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000