Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında yaşanan facia nedeniyle tüm Türkiye yasa boğuldu. Maden faciası sonrasında şu ana kadar 232 maden işçisi hayatını kaybetti.
Soma'da yaşanan facia nedeniyle tüm Türkiye'de ve dış temsilciliklerde 3 günlük milli yas ilan edildi. Milli yas nedeniyle ülkedeki tüm bayraklar yarıya indirildi. Havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketler taziye mesajları yayınlarken, Atlasjet Havayolları da uçuş ekiplerinin 3 gün süreyle siyah kurdele ile göreve gidecekleri öğrenildi.
Öte yandan AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları da yaşanan elim olay nedeniyle bazı organizasyonlarını iptal etme kararı aldı.
İtalya'nın Milano kentinde devam eden sponsoru olduğu Euroleague Final Four mücadelesine basın daveti düzenleyen THY, bu programı yapmama kararı aldı.
©AirportHaber.com
Facebook Yorum