16 Mart 2009, Pazartesi 08:28:55

Domuz eti davası Nisan'da başlıyor

Varşova-İstanbul seferinde THY’nin kendisine domuz etli sandviç verdiği öne süren yolcu Ali Kerem Çiftçi, THY’den 40 bin lira tazminat talep ediyor...
  • Yaa Allah aşkına birisi bana söyleyebilir mi;Varşova müdürü ve şefi ne iş yapar??????
  • bu olayın sonunda THYverilecek tazminatı bu olayın yaratıcısı ile "birkere yemekten birşey çıkmaz"diyen personelinden tazmin etmelidir ki aynı haltı tekrarlamayı planlayan bazı sabatörlere de ders olsun.çünkü biz türkler bir kamyon sopa da yesek iki günde unuturuz ama cebimiz yanarsa asla bir daha aynı hatayı tekrarlamayız.
  • harry kewell'a kesinlikle katılıyoruz.. madem işin dini boyutunu ele alıyorsun, sembolik bir tazminat alarak thy'yi rezil ederdin.. malum kriz de var, 40bin lira can suyu gibi gelir adama...
  • thy hiçbir ikram malzemesinde domuz eti weya yağı kullanmadığını taahhüt eden bi havayolu olduğu sürece bi gibi olaylarda sorumlulukta thy nindir we yolcununda dava açması son derece doğaldır her nekadar psikolojik olarak çöküntüye girme durumu abartıda olsa thy nin ihmali barizdir olayın türkiye sınırları dışında olması bişeyi değiştirmez havacılıkta meydana gelen olayların için olayın meydana geldiği ülkede olaya karışan havayolunun ülkesinde we olayan karışan yolcunun milliyeti farklı ise bu üçüncü ülkede de dava açılabilir inşallah thy gerekli cezayı alır
  • yani haberi olmadan yedirmişler ok tamam şikayet edersin v.s ceza falanda verdirirsinde bu yoldan köşeyi dönmek biraz ilginç hangisi ahlaki ynüyle daha kötü sorgulamak lazım
  • Kolay para kazanmak bu olsa gerek.Ben domuz etini yerim,her turlu eti yerim.Bu vatandas sanirim allah huzurunda 4 4 luk oldugunu gosteriyor.Yazik...Ne insanlar var.Komedi gibi.
  • İŞTE KOLAY PARA KAZANMANIN YOLUALACAĞI TAZMİNAT İLE BELKİ BU GÜNAHINI AFFETTİREBİLİR KENDİ ÜLKEMİZE NEDİR BU DÜŞMANLIK KARDEŞİM BUNCA FAKİR FUKARA VARKEN SEN GEL ÜLKENDEN PARA KOPARMAK İÇİN DAVA AÇ YAZIKLAR OLSUN.
  • KARDEŞİM BURASI LAİK BİR CUMHURİYET ŞERİAT ÜLKESİ DEĞİL Kİ DOMUZ ETİNDEN DOLAYI YARGILAMA OLSUN NEDİR BU DENİLMEK VEYE OYNANMAK İSTENEN OYUN? ANLAYAMADIK GİTTİ.
  • Bu dosya yargida kabul gormez, THY 1. derece sorumlu degil, 2. Turkiye sinirlarinda olmus yasanmis bir olay degil, 3. Piskolojik zararin ispati gerekir. 4. bu kadar dini hasas olan yolcu zaten etiketsiz sandvice dokunmamali..

Laboratuar sonuçlarının ardından Ali Kerem Bakırköy Adliyesi’nde 40 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı. Bakırköy 7’inci Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki ilk duruşma 9 Nisan 2009’da yapılacak. Kerem’in avukatı Erkut Kısa ise dava dosyasında 7 yolcunun yanı sıra THY’nin Polonya vatandaşı olan alan sorumlusu ile THY yetkilisinin de tanık olarak gösterildiğini söyedi.

Domuz eti davası Nisan'da başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yaa Allah aşkına birisi bana söyleyebilir mi;Varşova müdürü ve şefi ne iş yapar??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu olayın sonunda THYverilecek tazminatı bu olayın yaratıcısı ile "birkere yemekten birşey çıkmaz"diyen personelinden tazmin etmelidir ki aynı haltı tekrarlamayı planlayan bazı sabatörlere de ders olsun.çünkü biz türkler bir kamyon sopa da yesek iki günde unuturuz ama cebimiz yanarsa asla bir daha aynı hatayı tekrarlamayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
harry kewell'a kesinlikle katılıyoruz.. madem işin dini boyutunu ele alıyorsun, sembolik bir tazminat alarak thy'yi rezil ederdin.. malum kriz de var, 40bin lira can suyu gibi gelir adama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy hiçbir ikram malzemesinde domuz eti weya yağı kullanmadığını taahhüt eden bi havayolu olduğu sürece bi gibi olaylarda sorumlulukta thy nindir we yolcununda dava açması son derece doğaldır her nekadar psikolojik olarak çöküntüye girme durumu abartıda olsa thy nin ihmali barizdir olayın türkiye sınırları dışında olması bişeyi değiştirmez havacılıkta meydana gelen olayların için olayın meydana geldiği ülkede olaya karışan havayolunun ülkesinde we olayan karışan yolcunun milliyeti farklı ise bu üçüncü ülkede de dava açılabilir inşallah thy gerekli cezayı alır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yani haberi olmadan yedirmişler ok tamam şikayet edersin v.s ceza falanda verdirirsinde bu yoldan köşeyi dönmek biraz ilginç hangisi ahlaki ynüyle daha kötü sorgulamak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kolay para kazanmak bu olsa gerek.Ben domuz etini yerim,her turlu eti yerim.Bu vatandas sanirim allah huzurunda 4 4 luk oldugunu gosteriyor.Yazik...Ne insanlar var.Komedi gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İŞTE KOLAY PARA KAZANMANIN YOLUALACAĞI TAZMİNAT İLE BELKİ BU GÜNAHINI AFFETTİREBİLİR KENDİ ÜLKEMİZE NEDİR BU DÜŞMANLIK KARDEŞİM BUNCA FAKİR FUKARA VARKEN SEN GEL ÜLKENDEN PARA KOPARMAK İÇİN DAVA AÇ YAZIKLAR OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KARDEŞİM BURASI LAİK BİR CUMHURİYET ŞERİAT ÜLKESİ DEĞİL Kİ DOMUZ ETİNDEN DOLAYI YARGILAMA OLSUN NEDİR BU DENİLMEK VEYE OYNANMAK İSTENEN OYUN? ANLAYAMADIK GİTTİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu dosya yargida kabul gormez, THY 1. derece sorumlu degil, 2. Turkiye sinirlarinda olmus yasanmis bir olay degil, 3. Piskolojik zararin ispati gerekir. 4. bu kadar dini hasas olan yolcu zaten etiketsiz sandvice dokunmamali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000