04 Ocak 2015, Pazar 09:57:50

CAMI ÇATLAYAN THY UÇAĞI AHL'YE GERİ DÖNDÜ

Türk Hava Yolları'nın bugünkü İstanbul-Riyad seferini gerçekleştiren uçağı, kokpit camının çatlaması nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • Eger Ucakla ilgili teknik bilginiz varsa Lutfen yorumu dogru yapin. Iskenbeykubrada atmiyalim. Tazikli Kokpit penceresini sen nasil macunla tamir edersin. Be adam Insanlari yanlis Bilgilendirmeyin. Lutfen Yoksa. Bostondan Gelirim haaaa Herkese saygilr sunuyorum Not. Herkese Soyluyorum. Mutlaka Boyle bir. Olay oldugu takdirde. Ucak Iner hangara cekilir ve. Uzman kisilertarafinda. Cam degistirilir catlak camla. Ucak ucusa devam etmez.
  • Alfa24 sen yorum yapta bi görelim boyunun ölçüsünü,,,
  • Bundan sonra ucus kabininde pencere macunu bulundurma zorunlulugu getirilsin.2. Kaptana cam tamiri ogretilsin. Bu sekilde gereksiz masrafin onune gecilir. Yolcunun ettigi hayir dua ucus ekibinin 3 nesline yeter.
  • Bayılıyorum arkadaş yorumlarınıza..bir zamanlar iki sağır ihtiyarın oynadığı banka reklamı gibi.. laf olsun torba dolsun yorum yapıyorsunuz..
  • Kalitesiz cam
  • 321 uçuyordu yine 321 le değiştirildi, bilgi.
  • a321 le mi uçuyordu öyleyse iyi a330 ise zarar etmiş bir uçuş
  • Preflight Checkistte cam kontrolu yapilmiyor :))
  • Gece Flightradar da görmüstüm inmeden Yalova üzerinde baya tur atti

Riyad seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait TK144 sefer sayılı uçağın havadayken kokpit camı çatladı. Kokpit camı çatlayan uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

Türk Hava Yolları'nın (THY) saat 00.45'te 172 yolcusuyla Atatürk Havalimanı'ndan havalanan uçağın kalkışından bir süre sonra uçağın kaptan pilotu kokpit camının çatladığını fark etti ve durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne bildirdi.

Uçak sorunsuz bir şekilde saat 02.15'te Atatürk Havalimanı'na inişini gerçekleştirdi. Kokpit camı çatlayan uçak seferden çekilirken, yolcular THY'ye ait başka bir uçakla saat 04.55'de Riyad'a gönderildi.

CAMI ÇATLAYAN THY UÇAĞI AHL'YE GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eger Ucakla ilgili teknik bilginiz varsa Lutfen yorumu dogru yapin. Iskenbeykubrada atmiyalim. Tazikli Kokpit penceresini sen nasil macunla tamir edersin. Be adam Insanlari yanlis Bilgilendirmeyin. Lutfen Yoksa. Bostondan Gelirim haaaa Herkese saygilr sunuyorum Not. Herkese Soyluyorum. Mutlaka Boyle bir. Olay oldugu takdirde. Ucak Iner hangara cekilir ve. Uzman kisilertarafinda. Cam degistirilir catlak camla. Ucak ucusa devam etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gırh ~ 9 yıl önce
Alfa24 sen yorum yapta bi görelim boyunun ölçüsünü,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alfa 24 ~ 9 yıl önce
Ben ne pilotum nede teknik personel sadece sıklıkla uçan bir yolcuyum..siteyi sadece ilgimden izliyorum ve bir yerde her şeyimizi emanet ettiğimiz bu insanlardan çok daha akılcı yapıcı yorumlar bekliyorum ama kusura bakmayın çoğunlukla ciddi hayal kırıklığı yaşatan ve ne yazık ki bazen de seviyesi oldukça düşük yorumlar okumak beni üzüyor..yoksa teknik konularda yorum yapmak haddim değildir.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bundan sonra ucus kabininde pencere macunu bulundurma zorunlulugu getirilsin.2. Kaptana cam tamiri ogretilsin. Bu sekilde gereksiz masrafin onune gecilir. Yolcunun ettigi hayir dua ucus ekibinin 3 nesline yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alfa 24 ~ 9 yıl önce
Bayılıyorum arkadaş yorumlarınıza..bir zamanlar iki sağır ihtiyarın oynadığı banka reklamı gibi.. laf olsun torba dolsun yorum yapıyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kalitesiz cam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
321 uçuyordu yine 321 le değiştirildi, bilgi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
172 yolcu ~ 9 yıl önce
a321 le mi uçuyordu öyleyse iyi a330 ise zarar etmiş bir uçuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Preflight ~ 9 yıl önce
Preflight Checkistte cam kontrolu yapilmiyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gece Flightradar da görmüstüm inmeden Yalova üzerinde baya tur atti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000