16 Şubat 2017, Perşembe 15:43:14

Bulgaristan HATA'yı affetmedi, Türk teknisyenlerin lisansı da yandı

Bulgar Sivil Havacılık Teşkilatı, Yunan Bakım Eğitim Kuruluşu HATA tarafından yapılan sınavlara dayanılarak düzenlenen bazı lisansları askıya aldı.
  • şu an a bakım ve hat bakımda çalışan kabin içi tayfasının nasıl lisans aldığını tüm camia biliyor. bunun arkasında fetö var. bu adamların hepsinin lisans alıp kabin içi ve hat bakıma geçirilmeleri araştırılmalı.. kameralı saatle sınava gir sorular al ondan sonra tek sayfa ezberleyip modül 15ten geçtim hakkımla diye ortalıkta dolaş.. sivil havacılık ciddiysen gel bakalım son 10 sene de thy teknik tarafından yapılan sınavları kontrol et hangi sorular kaç kere çıkmış diye ..hadi hodri meydan.. MNG SINAVLARI ARAŞTIRILMALI--TYP PROGRAMINDA ÖĞRENCILER KENDI HAZIRLADIĞI SORULARLA MODULLERI GECTILER BUNLAR ARASTIRILMALI-THY EĞITIM MUDURLUGUNUN SON 10 YILDA YAPTIGI TUM MODUL SINAVLARI ARASTIRILMALI..
  • 13 sınavın 9 tanesinden muaf olup sadece 4 tanesinden sınava giriyorsun, onlara da gidip bulgaristanda yunanistanda orda burda giriyorsun. Türkiyede bu iş yapılıyorken hem de daha ucuza mal oluyoken neden gittin bulgaristana oraya buraya derler adama. Altında birşeyler olduğu zaten belliydi. Yarası olan gocunur kardeş, kimin ne olduğu zaten belliydi.
  • Biz teknisyenler piotlarin 1% i kadar bile orgutlenemiyoruz.Asagidaki yorumlara bakiyorum easali teknisyen ,shy66li.teknisyen vb...gibi ayristirici yorum ve ithamda bulunuyoruz,neden? Biz.teknisyenlerin.nedir.alip veremedigi.Lisans almak icin ilgili lisansin modullerini vermek.gerekirken 5 yilda 145 kurulusunda bakim deneyimi.gerekmiyormu bu.tum.easa ulkelerinde ayni.Amerikada 1 aylik kurs ile.faa lisansini aliyorsun.(tabii.deneyimi.saglamak.kosuluyla)Bizler boyle arkamizi acarak.kendimize.ediyoruz.
  • Shgm lisansı alanlarda şaibe vardır feto soruları vermştir.
  • Bayat habere dedikoducu yorumları. Bulgar Sivil Havacılığı neden şimdiye kadar gereğini yapmadı diye soran yok, HATA' nın yaptığı sınavlar için EASA' nın yayımlamış SIB'ını havacı dedikoduculardan okuyan yok. Ancak dedikodu yapmayı bilirler. İşinizi düzgün ve bilinçli yapın herşey geçte olsa yoluna girecektir. Teknisyenlerin kaderi herzaman teknisyenlikten haberi olmayanların elinde olmuştur. Önce kendimizi koruyalım.
  • Sınavlarda kopya çektile sınav salonlarına kameralarla girdiler feto var içlerinde
  • Trişka'dan alınan lisansın kaderi bu olacak başka ne olacak. Madalya takıp üstüne para mı verecekler. İki kelime ingilizce ve türkçe laf edemeyip sıfır uçak bilgisi olan birsürü adam aldı bunu biz bilmiyoruz sanki.
  • Arkadaşlar herkes elini vicdanında koysun. Kendisinin, eşinin ve bebesinin boğazından geçen lokmanin ana sütü gibi helal olduğuna kanaat getiriyorsa problem yok. Ama zerre şüphesi varsa bir anlık bile "acaba mı" diyorsa otursun düşünsün. Hesap var dostlar unutmayalım.
  • SON 10 YILDA FETÖCÜLERİN SIZDIRDIĞI SORULARLA ALINAN SHY 66 LİSANSLARINI DEĞERLENDİRMEYE DAVET EDİYORUZ.BİR AYDA 5-6 MODÜL VEREN KİŞİLERİN NASIL VERDİĞİ İNCELENİP KAMUOYU BİLGİLENDİRİLMELİDİR.
  • Anadolu sınavlarina zor diyenler korsana yöneliyor halbüsem ☺ zor degil çalışınca geçiliyor. Buradan sesleniyorum Hasan Lik bu işe bi el atsın 90 tl almasını biliyorlar güvenliği artirsinlar osym usulu kalem silgi peçete versinler.peçeteye soru yazan var.kamerali saat Kamerali kalem kamerali düğme daha sayıyımi beylerrrrrr.

Bulgar Sivil Havacılık Teşkilatı, Yunan Bakım Eğitim Kuruluşu HATA tarafından yapılan sınavlara dayanılarak düzenlenen bazı lisansları askıya aldı.

Konuya ilişkin olarak SHGM bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

 "Bulgar Sivil Havacılık Teşkilatı, Yunan Bakım Eğitim Kuruluşu HATA tarafından yapılan sınavlara dayanılarak düzenlenen bazı lisansları askıya almıştır.

Aralarında TC Vatandaşlarının da bulunduğu bahse konu personelin bakım kuruluşlarında yetkili çalışma imkânı kalmamıştır.

Genel Müdürlüğümüz tarafından konu incelemeye alınmış olup, ilgili mevzuata göre yaptırım uygulanması zorunluluğu hasıl olmuştur."

Bulgaristan HATA'yı affetmedi, Türk teknisyenlerin lisansı da yandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (167)

H.MEYDAN ~ 7 yıl önce
şu an a bakım ve hat bakımda çalışan kabin içi tayfasının nasıl lisans aldığını tüm camia biliyor. bunun arkasında fetö var. bu adamların hepsinin lisans alıp kabin içi ve hat bakıma geçirilmeleri araştırılmalı.. kameralı saatle sınava gir sorular al ondan sonra tek sayfa ezberleyip modül 15ten geçtim hakkımla diye ortalıkta dolaş.. sivil havacılık ciddiysen gel bakalım son 10 sene de thy teknik tarafından yapılan sınavları kontrol et hangi sorular kaç kere çıkmış diye ..hadi hodri meydan.. MNG SINAVLARI ARAŞTIRILMALI--TYP PROGRAMINDA ÖĞRENCILER KENDI HAZIRLADIĞI SORULARLA MODULLERI GECTILER BUNLAR ARASTIRILMALI-THY EĞITIM MUDURLUGUNUN SON 10 YILDA YAPTIGI TUM MODUL SINAVLARI ARASTIRILMALI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amalar oldu aman ~ 7 yıl önce
13 sınavın 9 tanesinden muaf olup sadece 4 tanesinden sınava giriyorsun, onlara da gidip bulgaristanda yunanistanda orda burda giriyorsun. Türkiyede bu iş yapılıyorken hem de daha ucuza mal oluyoken neden gittin bulgaristana oraya buraya derler adama. Altında birşeyler olduğu zaten belliydi. Yarası olan gocunur kardeş, kimin ne olduğu zaten belliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan akgunduz ~ 7 yıl önce
Biz teknisyenler piotlarin 1% i kadar bile orgutlenemiyoruz.Asagidaki yorumlara bakiyorum easali teknisyen ,shy66li.teknisyen vb...gibi ayristirici yorum ve ithamda bulunuyoruz,neden? Biz.teknisyenlerin.nedir.alip veremedigi.Lisans almak icin ilgili lisansin modullerini vermek.gerekirken 5 yilda 145 kurulusunda bakim deneyimi.gerekmiyormu bu.tum.easa ulkelerinde ayni.Amerikada 1 aylik kurs ile.faa lisansini aliyorsun.(tabii.deneyimi.saglamak.kosuluyla)Bizler boyle arkamizi acarak.kendimize.ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 7 yıl önce
Shgm lisansı alanlarda şaibe vardır feto soruları vermştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aspirin mi bu feto her derde deva ~ 7 yıl önce
Yok üstad CIA verdi soruları bize bizzat bırakın bu işleri hodri meydan
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Bayat habere dedikoducu yorumları. Bulgar Sivil Havacılığı neden şimdiye kadar gereğini yapmadı diye soran yok, HATA' nın yaptığı sınavlar için EASA' nın yayımlamış SIB'ını havacı dedikoduculardan okuyan yok. Ancak dedikodu yapmayı bilirler. İşinizi düzgün ve bilinçli yapın herşey geçte olsa yoluna girecektir. Teknisyenlerin kaderi herzaman teknisyenlikten haberi olmayanların elinde olmuştur. Önce kendimizi koruyalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM GÖREVe ~ 7 yıl önce
Sınavlarda kopya çektile sınav salonlarına kameralarla girdiler feto var içlerinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capitano ~ 7 yıl önce
Trişka'dan alınan lisansın kaderi bu olacak başka ne olacak. Madalya takıp üstüne para mı verecekler. İki kelime ingilizce ve türkçe laf edemeyip sıfır uçak bilgisi olan birsürü adam aldı bunu biz bilmiyoruz sanki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
azise ~ 7 yıl önce
peki genç ben lisansımı hata'dan aldım ve dil primi de alıyorum. 15 yıllık tecrübem var. genelleme yapma.pişman olursun. ya da burada yazdıklarını insanların yüzüne de söyle ki delikanlı olduğun ortaya çıksın.
Vicdan ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar herkes elini vicdanında koysun. Kendisinin, eşinin ve bebesinin boğazından geçen lokmanin ana sütü gibi helal olduğuna kanaat getiriyorsa problem yok. Ama zerre şüphesi varsa bir anlık bile "acaba mı" diyorsa otursun düşünsün. Hesap var dostlar unutmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vicdan brawo ~ 7 yıl önce
adam lisans sınavına giriyor . sızdırılmış sorular çıkınca seviniyor ,cevabı yapıştırıyor. sonrada çalıştım emek verdim hakkımla aldım diyor. bazılarıda ben işi biliyorum öğrendim ne farkeder lisansı hakettim ayaklarında. beyler sorun o değil sorun sen o lisansı nasıl aldın. kpss de de sorular sızdırılmış. devlet memuru olmuş ,sonra o kişi isterse bir numaralı devlet memuru olsun ne farkeder. atılmadılarmı memurluktan. atıldılar. ben kimsenin vicdanının rahat olduğuna inanmıyorum. ve bu yüzden bilinçaltı boş durmuyor ve herkes shgm yi suçlu ilan ediyor. niye düzgün bir sınav sistemi kurmadı diye. bu tabikide kişiyi kurtarmaz. Hiç lisans alamayanlar var onların hakkı ne olacak. Dua edin bu dünyada çıksın acısı. yoksa öbür dünyada hakkını veremessiniz. ahirette kpss cilerle aynı yerde bulunmak kimse istemez.
SHGM GÖREVE !!! ~ 7 yıl önce
SON 10 YILDA FETÖCÜLERİN SIZDIRDIĞI SORULARLA ALINAN SHY 66 LİSANSLARINI DEĞERLENDİRMEYE DAVET EDİYORUZ.BİR AYDA 5-6 MODÜL VEREN KİŞİLERİN NASIL VERDİĞİ İNCELENİP KAMUOYU BİLGİLENDİRİLMELİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz hırsız ~ 7 yıl önce
Easa hırsızları temizlenince sıra fetoculere de gelecek ama uyanıklık edip konu saptiriyorsun
Kameralı saat ~ 7 yıl önce
Anadolu sınavlarina zor diyenler korsana yöneliyor halbüsem ☺ zor degil çalışınca geçiliyor. Buradan sesleniyorum Hasan Lik bu işe bi el atsın 90 tl almasını biliyorlar güvenliği artirsinlar osym usulu kalem silgi peçete versinler.peçeteye soru yazan var.kamerali saat Kamerali kalem kamerali düğme daha sayıyımi beylerrrrrr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000