28 Nisan 2017, Cuma 12:15:53

Borajet pilotları THY’ye geçiyor

Borajet Havayolları’nın uçuşlarını durdurmasından sonra durumları belirsiz olan pilotlardan kriterleri karşılayanlar, THY’de görev yapacak.
  • Valla çok ballısınız, THY bile eleman fazlam var alım yapmayacam bu yıl diyordu.Bİr anda ihtiyaç doğdu zamanlama mükemmel
  • Neden herkes sevinmiş ki ? Belli kişileri ve sınavdan başarılı olanları demiş herkes sevinmiş . Hayirlisi neyse o olsun tabii , tebrik ederim şimdiden gidenlere darısı başımıza.
  • Pegasusa geçmek için çabalarken THY gircem:)))MUcize bu yaaa,mutluluktan uyuyamıyorum 2 gündür
  • Çok şanslıyız çoooook.şimdi kutlama zamanı.
  • Diğer havayolu pilotları kıskanmıştır.Bİz neden atılmadık diye :)))!
  • 1 yıl zam alamadı diye şirketini yerden yere vuran insanlar burda Borajet personelini kötülüyo bak sen şu işe
  • Bir fabrikada üretim kapasitesi düşer çalışanlar ücretsiz izne çıkartılır ya da iş akdi fesh edilir kimse sesini çıkarmaz.4 adet uçağa 300 e yakın personel çalıştırmak nedir yaa tabiki batarsınız.adamlara aylardır ücretli izin yaptır o da ne ücret :)))yatıp yuvarlandılar bir de biz vefalıyız bırakmadık şirketimizi dediler .iyiki bırakmamışsın valla bıraksan hiçbir havayolu almazdı seni bak şansına şimdi THY gireceksin.valla ne diyö bu şansla eminim yine thy devredilen o uçakalar yerde yatar sen de devam edersin böylr uçmadan dolgun maaşını almaya :))uçmadan maaşını alarak emekli olacaksın gibi geliyor.
  • Adam hem sizin haketmediğiniz maaşlarınızı ödedi yetmedi kapısından bile geçemeyeceğiniz sizin için hayalden öteye geçemeyen THY geçmeniz için elinden eleni yaptı siz daha harcrahım ödenmedi aylardır diye adamın arkasından söylendiniz.
  • Buyuk haksislik degil kardesim buyuk sans bizimkisi .. bir pilot olarak kolay yoldan thy gececegiz .. Kisa zamanda diyer pilot arkadaslarla kutlama partisi yapmayi dusunuyoruz... gelsin guzel olanaklar .... caylar benden ...!!
  • Daha geçen gün atılacam korkusuyla sızlanıp dert yanan bir arkadaşa dedim.MErak etme sen şanslısın herkes çıkartılır sen kalırsın dedim güldü sonra da ekledim ballı adamsın çıksan bile emin ol daha iyisine girersin dedim pegasus falan diye düşündüm kendimce.Bukadar dört ayak üstünr düşeceğini ben bilr tahmin etmemiştim.BAzı insanlara gerçekten hayatta herşey tepsiyle sunuluyor

Borajet Havayolları’nın uçuşlarını durdurmasından sonra durumları belirsiz olan pilotlardan kriterleri karşılayanlar, THY’de görev yapacak.

İşadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın satın aldığı Borajet’in uçuşlarını askıya aldığını açıklamasından sonra şirket çalışanlarının geleceğine ilişkin soru işaretleri ortaya çıktı. Yüzlerce çalışan, yetkililerden geleceklerine dair bir bilgi beklerken Karslı işadamı Korkmaz’ın, “ Bugün itibariyle kendi pilotlarımızı THY'ye devrediyoruz. Embraer uçakları THY'ye geçiyor” açıklamasıyla yeniden umutlandı. Uçuş harici personelle yollarını ayırma kararı alan Borajet’in, uçucu personel için düşündüğü THY planı da çalışanlar arasında heyecan yarattı. Borajet,  kokpit ekiplerine birer elektronik posta göndererek THY’ye geçiş konusunda bilgilendirme yaptı. THY’nin ise Borajet’te görev yapan pilotların tamamını değil sadece THY’nin istediği kriterleri sağlayan ve açılan sınavdan başarılı olanları işe alacağı öğrenildi.

Borajet’in pilotlar ile birlikte, referans olacağı bir kısım kabin memurunun da THY’ye geçişi konusunda işbirliğine gideceği öğrenildi.

 

Borajet pilotları THY’ye geçiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

Şansa bak yaaa ~ 7 yıl önce
Valla çok ballısınız, THY bile eleman fazlam var alım yapmayacam bu yıl diyordu.Bİr anda ihtiyaç doğdu zamanlama mükemmel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Who he must be named ~ 7 yıl önce
Neden herkes sevinmiş ki ? Belli kişileri ve sınavdan başarılı olanları demiş herkes sevinmiş . Hayirlisi neyse o olsun tabii , tebrik ederim şimdiden gidenlere darısı başımıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günay ~ 7 yıl önce
Pegasusa geçmek için çabalarken THY gircem:)))MUcize bu yaaa,mutluluktan uyuyamıyorum 2 gündür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 7 yıl önce
Çok şanslıyız çoooook.şimdi kutlama zamanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lala ~ 7 yıl önce
Diğer havayolu pilotları kıskanmıştır.Bİz neden atılmadık diye :)))!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 7 yıl önce
1 yıl zam alamadı diye şirketini yerden yere vuran insanlar burda Borajet personelini kötülüyo bak sen şu işe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süha ~ 7 yıl önce
Bir fabrikada üretim kapasitesi düşer çalışanlar ücretsiz izne çıkartılır ya da iş akdi fesh edilir kimse sesini çıkarmaz.4 adet uçağa 300 e yakın personel çalıştırmak nedir yaa tabiki batarsınız.adamlara aylardır ücretli izin yaptır o da ne ücret :)))yatıp yuvarlandılar bir de biz vefalıyız bırakmadık şirketimizi dediler .iyiki bırakmamışsın valla bıraksan hiçbir havayolu almazdı seni bak şansına şimdi THY gireceksin.valla ne diyö bu şansla eminim yine thy devredilen o uçakalar yerde yatar sen de devam edersin böylr uçmadan dolgun maaşını almaya :))uçmadan maaşını alarak emekli olacaksın gibi geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanın ~ 7 yıl önce
Adam hem sizin haketmediğiniz maaşlarınızı ödedi yetmedi kapısından bile geçemeyeceğiniz sizin için hayalden öteye geçemeyen THY geçmeniz için elinden eleni yaptı siz daha harcrahım ödenmedi aylardır diye adamın arkasından söylendiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)))))) ~ 7 yıl önce
Çok haklısın gerçekten biz hakketmedigimiz maaşları aldık sana katılıyorum emeğimizin çok daha azını aldık ama şirketin maddi durumu izin verseydi daha da fazlasını verirlerdi emin ol soda ister misin ????
Pilot ~ 7 yıl önce
Buyuk haksislik degil kardesim buyuk sans bizimkisi .. bir pilot olarak kolay yoldan thy gececegiz .. Kisa zamanda diyer pilot arkadaslarla kutlama partisi yapmayi dusunuyoruz... gelsin guzel olanaklar .... caylar benden ...!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahahaha ~ 7 yıl önce
Zoruna mi gitti tahta diyin kaptanım
:) ~ 7 yıl önce
Pilot arkadaş , borajette ingilizce değil belli ki türkçe bile doğru düzgün konuşamadan idare ettin çayları dağıtmadan önce bence türkçeni bir ilerlet istersen:)) diyer ne yaaa???:))))
Taka ~ 7 yıl önce
Daha geçen gün atılacam korkusuyla sızlanıp dert yanan bir arkadaşa dedim.MErak etme sen şanslısın herkes çıkartılır sen kalırsın dedim güldü sonra da ekledim ballı adamsın çıksan bile emin ol daha iyisine girersin dedim pegasus falan diye düşündüm kendimce.Bukadar dört ayak üstünr düşeceğini ben bilr tahmin etmemiştim.BAzı insanlara gerçekten hayatta herşey tepsiyle sunuluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000