28 Mayıs 2011, Cumartesi 08:25:13

"BİNALİ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR BORÇLUYUM"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yurtdışına satış yapmayan şirketlerin başarılı olmasının beklenemeyeceğini söyledi...
  • ne kadar yalaka, yağcı adammışsın...daha dün bakan olmuş adama bile yağcılık yapıyorsun..yuhh bee..
  • ıtpl li türk pilotlarınada sahip cıkın hedefinizde değil koppit de onlarada yer verin.h.h
  • Şu an THY gerçekten güzel yerlere geldi özverili çalışan personeller sayesinde birde isteksiz çalışanlar faktörü var.İsteksiz çalışanlara sesleniyorum arkadaşlar burası babanızın çiftliği değil aklınızı başınıza toplayıp THY ' yi iyi biryere taşıyalım hep beraber.Bu şirket bizim.....
  • Başta Sn.Binali Yıldırım, Müsteşar Habip Soluk, Ulaştırma Bakanlığı personelleri, THY Yönetim Kurulu ve Yöneticilerine çok teşekkür ederim.THY gibi bir şirketi uluslararası bilinen markaya dönüştürdüler.Bunu başarmak hiçte kolay değil heleki 2003 yılına kadar hiç kar etmemiş bir şirket nasıl oluyorda kar ettiriliyor.Bazılarının çiftlik olarak gördüğü şirket (işe gelmez maaş alır) bunlar ya emekli edildi yada şirketten gönderildi.
  • Hak arama ile karalamak kavramları arasın da, çoook fark var. Lakin siz idrak etmekden çok, zeytinyağın dna'sına göz dikmişsin.
  • durdurun ucagi..yagcilarda inecek vaarrr....
  • Sn Kotil global olmayı arap dünyasının lideri olmak zannediyor herhalde.
  • istismar başladı! Ben tokatlıyım ve anadolujet ile sorumlu demokan hakkında eleştirilerimizi yazdık . Fakat Thy'yi, her ortam yermeye çalışan zihniyet,Tokat uçuşlarında ki yanlış üzerinden, THY'yi vurmaya başladı. Haklı ve olması gerken,aktarmasız uçuşlarımızı kimse kendi silah edinmesin!
  • Sayin Kotil, Corlu'yu kullanmak istemiyorsaniz birakin diger sirketler kullanabilsinler. DHMI ve SHGM soyleyin zorluk cikarmasinlar diger sirketlere Corlu icin.Orasini lutfen ya kullanin yada birakin baskalari kullansin.
  • plansız büyüme büyümek için büyüme ilk 4 ay zarar sonra büyüdüm de gülüyorum kahkahalarla

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yurtdışına satış yapmayan şirketlerin başarılı olmasının beklenemeyeceğini söyledi. Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) "Bir Başarı Öyküsü" konulu konferans düzenledi. Konuşmacı olarak Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil'in katıldığı konferansa; DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ve çok sayıda dernek üyesi ile birlikte, Düzce Ticaret Odası Başkanı Metin Büyük, Düzce Baro Başkanı Ali Dilber de hazır bulundu.

THY Genel Müdürü Kotil, Düzceli işadamlarına hitaben yaptığı konuşmada, 2011 yılında THY olarak 1, 5 milyar Dolar ciro, yaklaşık otuz beş milyon yolcu hedefledikleri bir yıl olacağını belirtti. Kotil şöyle konuştu; "Network'da oldukça hızlı büyümekteyiz. Daha çok uçuş noktalarımızı arttırıyoruz. Özellikle ABD kıtasında 2'den 4'e çıkardık, Güney Amerika seferleri planlayıp Uzakdoğu seferlerini de arttırıyoruz. 2010'daki performansımızdan dolayı pazarda lider havayolu seçildik. Bizim patronumuz yolcularımızdır. Yolcularımız da pahalı bilet satmamızı istemez. Bir de patronumuza uyarız bizim fiyatımız pazar da oluşmakta. Dolayısıyla rekabet eksenlidir her zaman, rakip havayollarından daha kaliteli, daha ucuz ürün sunan bir hava yoluyuz. Bizim bütün uçaklarımız yeni nesil eski nesil uçağımız bulunmamaktadır. Biz THY olarak filoyu aynı noktadan uçuruyoruz. THY'nin bu kadar büyümesi, dünya lideri olması, pazar lideri olması bizim global olmamızdan kaynaklanıyor. Şuanda 121 yurtdışı noktasına uçuyoruz. Sayın Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a teşekkür ediyorum bu altyapıyı kuran kendileridir. Biz de havayolları olarak görevimizi yaptık. "

THY'nın transfer yolcu taşımayla büyüdüğünü, bu yüzden filonun tek bir noktadan kalkması gerektiğini, Çorlu Havaalan'nın da güzel olduğunu bildiğini belirten Kotil, "Çorlu Havaalan'nın potansiyelinin yüksek olduğunu da biliyorum ama, dediğim gibi Çorlu Havaalanı Atatürk Havalimanı'ndan büyük olsaydı belki de filoyu buradan kaldırırdık" dedi.

"BİNALİ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR BORÇLUYUM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
ne kadar yalaka, yağcı adammışsın...daha dün bakan olmuş adama bile yağcılık yapıyorsun..yuhh bee..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ıtpl li türk pilotlarınada sahip cıkın hedefinizde değil koppit de onlarada yer verin.h.h

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu an THY gerçekten güzel yerlere geldi özverili çalışan personeller sayesinde birde isteksiz çalışanlar faktörü var.İsteksiz çalışanlara sesleniyorum arkadaşlar burası babanızın çiftliği değil aklınızı başınıza toplayıp THY ' yi iyi biryere taşıyalım hep beraber.Bu şirket bizim.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başta Sn.Binali Yıldırım, Müsteşar Habip Soluk, Ulaştırma Bakanlığı personelleri, THY Yönetim Kurulu ve Yöneticilerine çok teşekkür ederim.THY gibi bir şirketi uluslararası bilinen markaya dönüştürdüler.Bunu başarmak hiçte kolay değil heleki 2003 yılına kadar hiç kar etmemiş bir şirket nasıl oluyorda kar ettiriliyor.Bazılarının çiftlik olarak gördüğü şirket (işe gelmez maaş alır) bunlar ya emekli edildi yada şirketten gönderildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hak arama ile karalamak kavramları arasın da, çoook fark var. Lakin siz idrak etmekden çok, zeytinyağın dna'sına göz dikmişsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
durdurun ucagi..yagcilarda inecek vaarrr....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn Kotil global olmayı arap dünyasının lideri olmak zannediyor herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istismar başladı! Ben tokatlıyım ve anadolujet ile sorumlu demokan hakkında eleştirilerimizi yazdık . Fakat Thy'yi, her ortam yermeye çalışan zihniyet,Tokat uçuşlarında ki yanlış üzerinden, THY'yi vurmaya başladı. Haklı ve olması gerken,aktarmasız uçuşlarımızı kimse kendi silah edinmesin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin Kotil, Corlu'yu kullanmak istemiyorsaniz birakin diger sirketler kullanabilsinler. DHMI ve SHGM soyleyin zorluk cikarmasinlar diger sirketlere Corlu icin.Orasini lutfen ya kullanin yada birakin baskalari kullansin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
plansız büyüme büyümek için büyüme ilk 4 ay zarar sonra büyüdüm de gülüyorum kahkahalarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000