27 Ekim 2013, Pazar 17:26:21

AYÇİN'İN ADAYI UZAK ARA SEÇİLDİ

Anadolu yakasındaki gergin geçen seçimlerde Hava İş mevcut yönetiminin adayı seçimi kazandı.
  • İşçilere önderlik yaparak, işçileri örgütleyerek kurduğu şubede, işçilikden gelen sezgin başkan tabiki fark atacaktı. Çünkü burası gerçek emekçilerin şubesidir, ankara'ya, izmir'e ve Antalya'ya benzemez. Seninle gurur duyuyoruz sezgin başkanım allah seni başımızdan eksik etmesin. Saw'daki emekçileri. ...
  • Böyle giderse ayçin beyin nsl güçlü olduğunu THY daha iyi görecek ve personel kazandığı haklarından mahrum kalmayacak...
  • Akilli ol biyigini alirim
  • Eşkiya sendika başkanı istemiyoruz. Yarın o koltuğa veda edecekler. Uçucular olarak biz zorbalardan uzağız. Yazıklar olsun sana ayçin. Saldırıya uğrayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Eğer saldırıya bile maruz kalıyorlarsa demekki tuttukları yol doğru. Delikanlı adamlar kimseye 30-40 kişiyle saldırmazlar. Yazıklar olsun sana ayçin.
  • Şu an ilk defa Grevde olduğuma sevindim.okuduklarıma ve içerden aldğım duyumlara göre Mavi'ye oy vermeyin diye işten atılma baskılarından uzak nasılki hür irademle Greve çıktıysam oyumu da bu hür irademle Mavi ye kullanacağım,biz grevde olanlar çektiklerimize rağmen Mavi diyorsak gerisini Siz düşünün ha bu arada ikide bir grevin başarısızlığı olarak Sendikayı suçlayanlar orda burda yazanlar,önce greve çıkın ondan sonra ahkam kesin,hariçten gazel okumak kolaydır işveren ağızıyla.
  • 10 yillik basbakana dictator diyenler 30 yillik aycine oy veriyor.bune yaman celiski anne.
  • c.meriçli yedigi dayakla kalıp birde basarısız işveren taraftarlıgın faturasını merak edeyoruz
  • Atilay ayçin ve paralı askerlerini uçuşta sandıga gömecegiz.
  • Mustafa,celalettin,yasin arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz.Arkadaşlar uçuşta delege secimlerinde ilerki yıllar için emek meclisini destekliyoruz.
  • Bunlar ne utanmazlar misafir olarak gelen kişilere boylemi davraniyorlar.Pala sen o uyelerin parasiyla yasiyorsun akilli ol,uyelerimize saldirmayi birak,mustafa,yasin,celalettin kardesimize neden saldirdi acaba parali askerlerin cevabini bekliyoruz.

THY AO, Sabiha Gökçen, TEC, Kadıköy Satış, Pegasus ve Sabiha Gökçen Teknik'in bağlı olduğu Hava İş Sendikası Anadolu şubesindeki seçimde mevcut başkan Sezgin Uzun, ipi göğüsledi.

Hava İş sendikası mevcut yönetiminin adayı Uzun, 165 oy ile açık ara seçimi kazanırken Cem Narsap'ın listesi ise 43 oy aldı.

Seçim sonucunda 6 delege genel kurula gönderilecek.
 

AYÇİN'İN ADAYI UZAK ARA SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Çelebi ~ 10 yıl önce
İşçilere önderlik yaparak, işçileri örgütleyerek kurduğu şubede, işçilikden gelen sezgin başkan tabiki fark atacaktı. Çünkü burası gerçek emekçilerin şubesidir, ankara'ya, izmir'e ve Antalya'ya benzemez. Seninle gurur duyuyoruz sezgin başkanım allah seni başımızdan eksik etmesin. Saw'daki emekçileri. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 11 yıl önce
Böyle giderse ayçin beyin nsl güçlü olduğunu THY daha iyi görecek ve personel kazandığı haklarından mahrum kalmayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pala pala ~ 11 yıl önce
Akilli ol biyigini alirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuşun Sesi ~ 11 yıl önce
Eşkiya sendika başkanı istemiyoruz. Yarın o koltuğa veda edecekler. Uçucular olarak biz zorbalardan uzağız. Yazıklar olsun sana ayçin. Saldırıya uğrayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Eğer saldırıya bile maruz kalıyorlarsa demekki tuttukları yol doğru. Delikanlı adamlar kimseye 30-40 kişiyle saldırmazlar. Yazıklar olsun sana ayçin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzzet ~ 11 yıl önce
Uçuşun sesimi? Nerden tanıyorsun o arkadaşları? O arkadaşlar anadolu şube genel kurulunda ne yapmışlarda insanlar saldırmış? Senide oy kullanırken şirket temsilcisi olduğu ap açık ortada olan birileri çekse kameraya....?Koşup boynunamı sarılırdın?
K/A ~ 11 yıl önce
Şu an ilk defa Grevde olduğuma sevindim.okuduklarıma ve içerden aldğım duyumlara göre Mavi'ye oy vermeyin diye işten atılma baskılarından uzak nasılki hür irademle Greve çıktıysam oyumu da bu hür irademle Mavi ye kullanacağım,biz grevde olanlar çektiklerimize rağmen Mavi diyorsak gerisini Siz düşünün ha bu arada ikide bir grevin başarısızlığı olarak Sendikayı suçlayanlar orda burda yazanlar,önce greve çıkın ondan sonra ahkam kesin,hariçten gazel okumak kolaydır işveren ağızıyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diktator ~ 11 yıl önce
10 yillik basbakana dictator diyenler 30 yillik aycine oy veriyor.bune yaman celiski anne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dictator ~ 11 yıl önce
senin o "dictator" yazan ellerini ham yaparlar aman ha
Güven ~ 11 yıl önce
Diktatör 1 yıllıkta olur! Ama bir ayçin olmak hiç kolay değil. Komik olmayın!
100bası ~ 11 yıl önce
c.meriçli yedigi dayakla kalıp birde basarısız işveren taraftarlıgın faturasını merak edeyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
Atilay ayçin ve paralı askerlerini uçuşta sandıga gömecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alaylı ~ 11 yıl önce
yavaş göm.
Alaylı'ya ~ 11 yıl önce
Olurrrr
uçan ~ 11 yıl önce
Mustafa,celalettin,yasin arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz.Arkadaşlar uçuşta delege secimlerinde ilerki yıllar için emek meclisini destekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 11 yıl önce
Tamam ılerkı yıllarda desteklerız
uye ~ 11 yıl önce
Bunlar ne utanmazlar misafir olarak gelen kişilere boylemi davraniyorlar.Pala sen o uyelerin parasiyla yasiyorsun akilli ol,uyelerimize saldirmayi birak,mustafa,yasin,celalettin kardesimize neden saldirdi acaba parali askerlerin cevabini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ml ~ 11 yıl önce
Öyle orda gelipde üye olmadığın hslde resim foto video çekmiceksin.Böyle mazlum rolüne yatıpda milletide yemiceksin.Geçin bu iktidarvari provakasyonları...
ISG ~ 11 yıl önce
Ben ISG çalışanıyım, resim video felan olayı yok... direkmen paralı adamlar, 50 kadar kişi... neye geldiniz diyte daldılar... sendika başkanının akrabaları felan...
Gökhan ~ 11 yıl önce
Bende SAW THY çalışanıyım.Kimse hariçten gazel okumasın.Genel müd den gelen bu vatandaşlar,bizlerin foto ı çektiler,sırıtarak.Akılları sıra korkutacklar.Korkunun ecele faydası yok demişler.Aldılar sandıktanda cevabı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000