16 Şubat 2022, Çarşamba 09:31:47

ATO'dan THY'nin yeni yönetimine ziyaret

Ankara Ticaret Odası(ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Valisi Vasip Şahin ve ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz ile birlikte THY'nin yeni yönetimini ziyaret etti.
  • Niye Mansur Yavaş yok.ankarayi temsil etmiyor mu olur mu bu kadar partizanlık yahu
  • Bu tur ziyaretler yasaklanmali vakit ve ikram kaybi hicbirsey cikmamis yillarca. Togg u bel2diye baskani ziyaret esiyor kaymakam vs. Elindeki teknolojiyi yenilemeden nasil rakip olacaksin teslaya, aldin tamam ama bunun sonu jetpa olur, bir kriz bahane edilir piyasadan cekilir .

Ankara Ticaret Odası(ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Valisi Vasip Şahin ve ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz ile birlikte THY'nin yeni yönetimini ziyaret etti.

Ankara Ticaret Odası(ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Valisi Vasip Şahin ve ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz ile birlikte göreve yeni getirilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ekşi ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda THY Yönetim Kurulu Üyesi Şekib Avdagiç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Baran, Yeşilköy’deki THY Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleşen ziyarette Ankara'dan yurt dışına yeni direkt uçuşların başlatılması konusundaki taleplerini iletti. Baran, yönetim olarak göreve geldiklerinden bu yana Ankara'dan direkt uçuşlar konusunun değişmez gündem maddeleri olduğunu ve başkentten yurt dışına yeni direkt uçuşlar başlatılması için çalıştıklarını söyledi.

COVID-19 salgını öncesinde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle, Türk Hava Yolları ile yürüttükleri Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşlar konusundaki çalışmalarda önemli aşama kat ettiklerini dile getiren Baran, salgın sürecinde getirilen seyahat sınırlamalarının yurt dışına direkt uçuşlar konusunu da sekteye uğrattığını kaydetti. ATO olarak çalışmalarını üyelerinin gelişimi, başkentin ticaretinin gelişimi ve ülke ekonomisine destek olmak üzere üç ayaklı strateji üzerinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Baran, “Kolay ulaşılabilirlik ve direkt uçuşlar ticaretin de turizmin de gelişmesi açısından olmazsa olmaz. Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşlar daha fazla ihracat, daha fazla turist daha fazla döviz geliri, ülkemizin gelişimine daha fazla katkı demek” diye konuştu. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Bolat da ATO’nun Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşlar konusundaki çalışmalarına destek vereceklerini söyledi. 

ATO'dan THY'nin yeni yönetimine ziyaret

Yorumlar

Hatemi hu ~ 2 yıl önce
Niye Mansur Yavaş yok.ankarayi temsil etmiyor mu olur mu bu kadar partizanlık yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasaklanmalii ~ 2 yıl önce
Bu tur ziyaretler yasaklanmali vakit ve ikram kaybi hicbirsey cikmamis yillarca. Togg u bel2diye baskani ziyaret esiyor kaymakam vs. Elindeki teknolojiyi yenilemeden nasil rakip olacaksin teslaya, aldin tamam ama bunun sonu jetpa olur, bir kriz bahane edilir piyasadan cekilir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maydonoz! ~ 2 yıl önce
Alakana maydonoz!
Nasil yani ~ 2 yıl önce
Simdi samsung veya iphone a benzer bir urun getiriyorsun ithal mithal farketmez, basaridir. Ama samsung ve iphone heryil yeni model cikarirken sen onlara teknolojinle ayak uydurabilecek misin, hayir. Kendi telefon teknolojimizle bunlara rakip olamazken araba ile uzun vadede rekabet zor, boyle bir altyapi yok. Apple nicin tesla muhendislerini calmaya calisiyor ayni sebepten, birkac yila bu getirilen teknoloji cok eskide kalir, turkiyenin yerli tofasi gibi tam anlamiyla, he zamaninda arabydi, ama gunumuzde antika, malesef bu arabada 5 yila tofas durumunda gorunuyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000