29 Ocak 2009, Perşembe 09:53:39

ATLASJET'TEN KAPTANLAR GECESİ

Atlasjet Havayolları bünyesinde hizmet veren Kaptan Pilot ve First Officer uçuş ekibine yemek düzenledi.
  • Ertugrul İlhan kaptanın uçuşuna geldigim zaman çok hoş bir yolculuk oluyor o pilot konuşmasıyla insana güven veriyor olumsuz yorum yazanlar bence ya bu firmadan atılanlar ya da cekemeyen kişiliksizler dir .ben sadece bu firmanın yolcusuyum. Hasan özuzun
  • eKİP EKİP DEĞİL Kİ çakma ekip .. Çin usulü uyduruk..
  • atlasjet bunyesınde kalan pılotların da plaketlerını hazırlayın bence, 3 vakte kadar onlar da yolcu thy ye:)
  • Sayın Asım Kaptanım benim 320 de ilk öğretmenlerimdendir. Kendisinin ve diğer değerli büyüklerimin yeni şirketlerinde hayırlı uçuşlar yapmasını temenni ederim.
  • Bir zamanlar dev gibi büyen Türkiyenein her yerine uçan ATLASJET biz karslıların gönlünde ayrı bire yeri var. İnanıyoruzki şimdi olmasada gelecekte yine yurdun her köşesine uçacak bizlerde onun rahatılılğyla memleketimize seyhat edeceğiz. BİR ATLASJET SEVDFALISI OLARAK yeni arkadaşlara başiarılar dileriz. herşey gönlünüze göre olsun. Bialer eskiatlasjetcileriz.KARS istasyonuna bakan lardan biriyiz. umarım kırmızı beyez göklerde sağlıkla başarıya uçsun.
  • Sektörümüzün değerli Kaptanlarına hayırlı olsun.Yeni şirketlerinde de kendilerine emniyetli uçuşlar dilerim. Atlas jetide çalışanlarının emeğine gösterdiği saygıdan dolayı tebril ederim, Yakışanı da bu diğer bazı şirketlerin yaptığı gibi Tösid aracılığı ile reklam etmek değil.
  • KURUMSALLIK BUDUR. ÖZLEDİĞİMİZ HAVAYOLU ŞİRKETİ BUDUR. DİĞERLERİNE ÖRNEK OLUR UMARIM. GÖSTERMELİK DEĞİL İÇTEN, EMEĞE SAYGI DUYULARAK, VERİLEN KATKI VE HİZMETLER UNUTULMADAN ÇALIŞANLARIN ÖZGÜR SEÇİMLERİNE SAYGI DUYULARAK... BRAVO ATLASJET BRAVO.. ARKADAŞLARIMA YENİ ŞİRKETLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM THY'YE BÜYÜK KATKILARI OLACAKTIR. KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN....

27 Ocak 2009 tarihinde, Beyti Et Lokantası'nda gerçekleştirilen yemekte, daha önce Ets-Grubu bünyesindeki Voyage Oteller zincirine dahil olan, Antalya Belek Select Otel'de yapılan paylaşım toplantısı ilişkin değerlendirmeler ele alındı. 

2009 Hedefleri arasında Koşulsuz Yolcu Memnuniyetine bağlı olarak konforlu ve kaliteli hizmete odaklanmak olduğu ve 2009 yılına "En hazırlıklı havayolu olarak girildiği, Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy ve Genel Müdür Orhan Coşkun tarafından yapılan sunum ile aktarıldı. 

Gecenin sonunda THY'ye transfer olan pilotlara, Atlasjet Havayolları'nda çalıştıkları süre içerisindeki katkılarından dolayı plaket verildi.


atlasjet

ATLASJET'TEN KAPTANLAR GECESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ertugrul İlhan kaptanın uçuşuna geldigim zaman çok hoş bir yolculuk oluyor o pilot konuşmasıyla insana güven veriyor olumsuz yorum yazanlar bence ya bu firmadan atılanlar ya da cekemeyen kişiliksizler dir .ben sadece bu firmanın yolcusuyum. Hasan özuzun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
eKİP EKİP DEĞİL Kİ çakma ekip .. Çin usulü uyduruk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medaji ~ 15 yıl önce
atlasjet bunyesınde kalan pılotların da plaketlerını hazırlayın bence, 3 vakte kadar onlar da yolcu thy ye:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 15 yıl önce
Sayın Asım Kaptanım benim 320 de ilk öğretmenlerimdendir. Kendisinin ve diğer değerli büyüklerimin yeni şirketlerinde hayırlı uçuşlar yapmasını temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARS'LI ~ 15 yıl önce
Bir zamanlar dev gibi büyen Türkiyenein her yerine uçan ATLASJET biz karslıların gönlünde ayrı bire yeri var. İnanıyoruzki şimdi olmasada gelecekte yine yurdun her köşesine uçacak bizlerde onun rahatılılğyla memleketimize seyhat edeceğiz. BİR ATLASJET SEVDFALISI OLARAK yeni arkadaşlara başiarılar dileriz. herşey gönlünüze göre olsun. Bialer eskiatlasjetcileriz.KARS istasyonuna bakan lardan biriyiz. umarım kırmızı beyez göklerde sağlıkla başarıya uçsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SunExpressli ~ 15 yıl önce
Sektörümüzün değerli Kaptanlarına hayırlı olsun.Yeni şirketlerinde de kendilerine emniyetli uçuşlar dilerim. Atlas jetide çalışanlarının emeğine gösterdiği saygıdan dolayı tebril ederim, Yakışanı da bu diğer bazı şirketlerin yaptığı gibi Tösid aracılığı ile reklam etmek değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR SEVDADIR UÇUCULUK ~ 15 yıl önce
KURUMSALLIK BUDUR. ÖZLEDİĞİMİZ HAVAYOLU ŞİRKETİ BUDUR. DİĞERLERİNE ÖRNEK OLUR UMARIM. GÖSTERMELİK DEĞİL İÇTEN, EMEĞE SAYGI DUYULARAK, VERİLEN KATKI VE HİZMETLER UNUTULMADAN ÇALIŞANLARIN ÖZGÜR SEÇİMLERİNE SAYGI DUYULARAK... BRAVO ATLASJET BRAVO.. ARKADAŞLARIMA YENİ ŞİRKETLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM THY'YE BÜYÜK KATKILARI OLACAKTIR. KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000