04 Temmuz 2020, Cumartesi 16:40:55

Atilla Duyar emekli olarak THY'den ayrıldı

Türk Hava Yolları kaptanlarından ve Uçuş İşletme Başkanlığı'nda da görev yapan kaptan pilot Atilla Duyar emekli oldu.
  • Atilla Kaptanım. Beklemedigimiz bir anda turbulans yasattiniz. Tek tek çınarlar gidiyorsunuz. TK da yıldızli kaptan kalmadı.
  • 60 yas ve uzerini emekli etmekte. Ne isi var boyle bir donemde yasli yasli adamlarin kokpitte. Yapmistir o ahiretligi, gonder ac genclerin onunu
  • Kaptan baktı THY uçucu personeli ekmeğe muhtaç edecek son gaz dilekçeyi yazıp emekliye ayrıldı iyide yapmış, THY nin çalışanlarına Allah kolaylık versin işleri zor pandemi enaz iki yıl sürer gerisini siz düşünün.
  • Çok Değerli Atilla Ağabeyim le ne kadar aynı filoda olmasakta Aloglu Florya Serviste güzel muhabbetlerimiz oldu. Kibar beyefendi bu meslekte örnek kişilikli tecrübeli ve mutevazi Atilla ağabeyime mutlu sağlık dolu huzurlu bir hayat diliyorum. Görüşmek dileğiyle kararınız hayırlı olsun.
  • Sayın Kaptanım, bundan böyle hareketli ama koşuşturmacasız, bazı zaman türbülanslı ama her daim berrak ve güneşli günlerde sevdiklerinizin yanında sağlık ve mutlulukla uyanın ve yaşayın.Hayırlı olsun. NOT:Paraları da çatır çatır harcayın , şu alttakiler çatlasın.^^
  • Bu dönemde çok değerli 50 den fazla abimiz emekli oldu. Onlar niye haber olmadı.AİRPORT HABER torpil haber sitesimi oldu?
  • emekli parası yetmez ama idare edecek artık yapcak bişey yok..gençlerin önünü açmak lazım...
  • Atilla kaptanin Avukatimisin ? Covid 19 Atilla kaptani vurdu Iki senelik para kaybi gitdi
  • Iyi alışverişler olsun(113.)
  • Çok değerli abim emekliliğin hayırlı uğurlu olsun.

Türk Hava Yolları kaptanlarından ve Uçuş İşletme Başkanlığı'nda da görev yapan kaptan pilot Atilla Duyar emekli oldu.

THY tarafından teşekkürle veda edilen Duyar Kaptan bir veda mesajı yayınladı.

Duyar'ın mesajı:

41 yıllık uçuculuk hayatımdan sonra bugün kendi isteğim ile aranızdan ayrılıyorum. Bu süre zarfında desteklerini, saygı ve sevgilerini esirgemeyen, yüreği daima görev aşkı ile çarpan birbirinden seçkin tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Umarım hayatınızda her şey gönlünüzde olur. 

Hepinize sağlıklı, başarılı ve mutlu günler ve emniyetli uçuşlar dilerim.

Sevgi ve saygılarımla...

Atilla Duyar emekli olarak THY'den ayrıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Dev Çınar ~ 4 yıl önce
Atilla Kaptanım. Beklemedigimiz bir anda turbulans yasattiniz. Tek tek çınarlar gidiyorsunuz. TK da yıldızli kaptan kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cozum ~ 4 yıl önce
60 yas ve uzerini emekli etmekte. Ne isi var boyle bir donemde yasli yasli adamlarin kokpitte. Yapmistir o ahiretligi, gonder ac genclerin onunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 4 yıl önce
Kendisini tanımam. Aynı şirkette dahi değilim fakat her şeyden önce bir büyüğümüz, hocamızdır. Bu kadar kötü niyetli aciz ve saygısız yorumlara sadece üzülüyorum. Genç pilot adaylarının önünü bu insan mı tıkamış? Adam işini yapmış emekli olmuş. Nedir alıp veremediğiniz. Hayırlı olsun hocam uzun sağlıklı ömürler dilerim.
King ~ 4 yıl önce
Kaptan baktı THY uçucu personeli ekmeğe muhtaç edecek son gaz dilekçeyi yazıp emekliye ayrıldı iyide yapmış, THY nin çalışanlarına Allah kolaylık versin işleri zor pandemi enaz iki yıl sürer gerisini siz düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G.Yılmaz A321 ~ 4 yıl önce
Çok Değerli Atilla Ağabeyim le ne kadar aynı filoda olmasakta Aloglu Florya Serviste güzel muhabbetlerimiz oldu. Kibar beyefendi bu meslekte örnek kişilikli tecrübeli ve mutevazi Atilla ağabeyime mutlu sağlık dolu huzurlu bir hayat diliyorum. Görüşmek dileğiyle kararınız hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 4 yıl önce
Sayın Kaptanım, bundan böyle hareketli ama koşuşturmacasız, bazı zaman türbülanslı ama her daim berrak ve güneşli günlerde sevdiklerinizin yanında sağlık ve mutlulukla uyanın ve yaşayın.Hayırlı olsun. NOT:Paraları da çatır çatır harcayın , şu alttakiler çatlasın.^^

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYRICALIK MI VAR? ~ 4 yıl önce
Bu dönemde çok değerli 50 den fazla abimiz emekli oldu. Onlar niye haber olmadı.AİRPORT HABER torpil haber sitesimi oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
emekli parası yetmez ama idare edecek artık yapcak bişey yok..gençlerin önünü açmak lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halkali tinder ~ 4 yıl önce
Atilla kaptanin Avukatimisin ? Covid 19 Atilla kaptani vurdu Iki senelik para kaybi gitdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAA ~ 4 yıl önce
Iyi alışverişler olsun(113.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.Pehlivan ~ 4 yıl önce
Çok değerli abim emekliliğin hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000