16 Temmuz 2015, Perşembe 17:20:40

Atatürk Havalimanı'nda Pazar günü rekor kırılacak

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, Pazar günü tarihi bir rekor bekleniyor. İşte detaylar...
  • Iyi ki böyle bir şey olacağını tahmin edip bileti cumartesi akşamına almışim. Ee o kadar uctuk biz de bir seyler kaptik yani. Pazar gunu ucagin yere inmesiyle yolcunun havalimanindan cikmasi dis hatlarda 1 saattir.
  • Allah kaza bela vermesin bütün yolculara emniyetli hizmet zamanında bagaj teslimini yapacağız
  • Tereci, kacak ATC ye; Sen anladin... Hayirli bayramlar, hernerde calisiyorsan emniyetli kontroller...
  • Kacak ATC ye ithafen ; Iyi ki de kacmissin sayin ATC. Zaten sen gibi kompleksli insanlar cok olsaydi bu sene daha da olum gibi gecerdi. Cok bisey istenmiyo senden "emege saygi, insana, yapilan ise saygi".. Senin deyiminle kendi dusen aglamaz derken sanki herkez can atiyo Istanbulda calismaya da buradaki insanlar kaciriyor onlari.. Peh.. Duyda inanma..
  • Allah kaza, bela vermesin...
  • Daha gecenlerde ondeki ucagin vortexi yuzunden cok buyuk bir facia atlatilmadimi AHL de . Inis takimlarini piste vurup pas gectikten sonra zar zor indi pistten cikti garibim. Neden hala 5 yasinda cocuk gibi zorluyorlar sartlari? Illa bir ucak mi dusecek ders almak icin?
  • Pazar günü ataturk'te ki ve nerelere cok ucus yapilacaksa oralarda ki tum yer hizmetleri personeli arkadaslarima ve kendime allah kolaylik versin diyorum, sabir diliyorum, metanet diliyorum, bi de erzak takviyesi, serum, oksijen maskesi, destek unitesi vs istiyorum. Saygilarimla.
  • Yolcu yanacak biz yanacagiz. Siz koltuklariniz da oturun. Sizi de bekleriz havalimanina bizim yerimize siz ugrasin yolcuyla. Yatarak parayi siz kazanin biz 3 kurusa sizofreniye baglayacagiz. Calisani dusunen yok. Eyvallah.
  • Ohh siz koseyi doneceksiniz. Olan bize ve yolculara olacak. Yolcuya da pek olacak birsey yok. Hincini bizden cikarip rahatlayacak nasilsa. Stres dert tasa kalmayacak onda da. Gozunuzu para burumus. Madem bu stresi yasatacaksin zam yap arkadasim. Zam yap bu isin hakki olan parayi ver. Cekelim o kibirli agiz kokularini. Ya da 3. Havalimani gelene kadar mantikli isler yapin. Havalimaninin da bizim de belli bi kapasitemiz var. Zaten biz nasil varliklarsak hicbirimiz yere dusup bayilmiyoruz. Bayilsakta umrunuzda olmaz zaten. Siz para kazanin kafi. Bize kufur eden saldiran yolcu her zaman hakli. Allahtan havalimanina silah sokulamiyor yoksa hepimiz olurduk yine yolcu hakli olurdu. Buna da siz boyle zemin hazirlayin aferin. Cok degerliyiz cunku. Sokaktaki kopege yapmazsiniz bu muameleyi.
  • rekor peşinde koşarken İNSANLARI KATLEDECEKSİNİZ.aklınızı başınıza alın,birilerine şirinlik yaparken milletin başını belaya sokmayın.sonra "ÇIRA GİBİ YAKARLAR" demedi demeyin.

Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte Atatürk Havalimanı en yoğun günlerini yaşarken, Pazar gününün Türk havacılık tarihine geçeceği öğrenildi.

Bir önceki rekorunu bin 375 uçağın iniş-kalkış yapmasıyla kıran Atatürk Havalimanı, çoğu yolcunun dönüş tarihi olan Pazar günü tam bin 500 uçağa ev sahipliği yapacak.

Atatürk Havalimanı'nda Pazar günü için bin 500 uçağa slot verildiği öğrenilirken, bu sayının yakalanması halinde Türk Havacılık tarihinde bir günde en çok uçağın iniş-kalkış yaptığı gün olarak kayıtlara geçecek.

©AirportHaber

Atatürk Havalimanı'nda Pazar günü rekor kırılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Cumartesi ~ 9 yıl önce
Iyi ki böyle bir şey olacağını tahmin edip bileti cumartesi akşamına almışim. Ee o kadar uctuk biz de bir seyler kaptik yani. Pazar gunu ucagin yere inmesiyle yolcunun havalimanindan cikmasi dis hatlarda 1 saattir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruzgar ~ 9 yıl önce
Allah kaza bela vermesin bütün yolculara emniyetli hizmet zamanında bagaj teslimini yapacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fbcologne ~ 9 yıl önce
Senmi yapiyosun teslimatlari ?
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tereci, kacak ATC ye; Sen anladin... Hayirli bayramlar, hernerde calisiyorsan emniyetli kontroller...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kacak ATC ye ithafen ; Iyi ki de kacmissin sayin ATC. Zaten sen gibi kompleksli insanlar cok olsaydi bu sene daha da olum gibi gecerdi. Cok bisey istenmiyo senden "emege saygi, insana, yapilan ise saygi".. Senin deyiminle kendi dusen aglamaz derken sanki herkez can atiyo Istanbulda calismaya da buradaki insanlar kaciriyor onlari.. Peh.. Duyda inanma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 9 yıl önce
Zahmet edip,aynı seninkine benzer bir Şeyler geveleyen arkadaşa verdiğim cevabı okusaydın anlardın ki belkİ de İstanbul'da senden çok daha uzun süre çalıştım.Anladın?? Tereceiye tere satma... Anlamadıysan da senin problemin artık.Hem orada çalışmaya can atmadığını itiraf ediyorsun,hem emeğe ssygı lafları geveliyorsun nasıl bi kafaysa artık :)
tbdgnd ~ 9 yıl önce
Allah kaza, bela vermesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 9 yıl önce
Daha gecenlerde ondeki ucagin vortexi yuzunden cok buyuk bir facia atlatilmadimi AHL de . Inis takimlarini piste vurup pas gectikten sonra zar zor indi pistten cikti garibim. Neden hala 5 yasinda cocuk gibi zorluyorlar sartlari? Illa bir ucak mi dusecek ders almak icin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 9 yıl önce
Pazar günü ataturk'te ki ve nerelere cok ucus yapilacaksa oralarda ki tum yer hizmetleri personeli arkadaslarima ve kendime allah kolaylik versin diyorum, sabir diliyorum, metanet diliyorum, bi de erzak takviyesi, serum, oksijen maskesi, destek unitesi vs istiyorum. Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 9 yıl önce
Yolcu yanacak biz yanacagiz. Siz koltuklariniz da oturun. Sizi de bekleriz havalimanina bizim yerimize siz ugrasin yolcuyla. Yatarak parayi siz kazanin biz 3 kurusa sizofreniye baglayacagiz. Calisani dusunen yok. Eyvallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 9 yıl önce
Ohh siz koseyi doneceksiniz. Olan bize ve yolculara olacak. Yolcuya da pek olacak birsey yok. Hincini bizden cikarip rahatlayacak nasilsa. Stres dert tasa kalmayacak onda da. Gozunuzu para burumus. Madem bu stresi yasatacaksin zam yap arkadasim. Zam yap bu isin hakki olan parayi ver. Cekelim o kibirli agiz kokularini. Ya da 3. Havalimani gelene kadar mantikli isler yapin. Havalimaninin da bizim de belli bi kapasitemiz var. Zaten biz nasil varliklarsak hicbirimiz yere dusup bayilmiyoruz. Bayilsakta umrunuzda olmaz zaten. Siz para kazanin kafi. Bize kufur eden saldiran yolcu her zaman hakli. Allahtan havalimanina silah sokulamiyor yoksa hepimiz olurduk yine yolcu hakli olurdu. Buna da siz boyle zemin hazirlayin aferin. Cok degerliyiz cunku. Sokaktaki kopege yapmazsiniz bu muameleyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
rekor peşinde koşarken İNSANLARI KATLEDECEKSİNİZ.aklınızı başınıza alın,birilerine şirinlik yaparken milletin başını belaya sokmayın.sonra "ÇIRA GİBİ YAKARLAR" demedi demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000