14 Mart 2010, Pazar 08:56:45

Anadolujet'ten 'alelacele' direkt uçuş!

Hürriyet Gazetesi yazarı Erdal İpekeşen, Anadolujet'in, Ankara'dan yurtdışına yapacağı direkt uçuşları tarih belirtmeden açıklamasını köşesne taşımış. İşte İpekeşen'in yazısı...
  • ankara-viyana(direkt) uçuşu ne zaman ?Sömestre-Haziran,eylül ve paskalya tatillerinde charter yapılamaz mı?(öğrenciler için)
  • Viyanada okuyan öğrenciler için.paskalya,sömestr ve yaz tatilinde hafta da 2 gün olsun (ucuz bilet)thy -anadolu jet direkt sefer koyamaz mı?Antalyadan viyanaya 99 euroya(bazen 70 euro) gidiyoruz.tabiiki ankaradan da antalyaya da otöbüsle gidiyoruz .Biletimizi 1 ay önceden almaya razıyız. Ankara ve civarı şehirlerden okumak için viyanada olan ö ğrenciler olarak Sn:Temel Kotil'den rica ediyoruz.
  • Viyanada yasayan bir Türk ferdi olarak Anadolujete sormak istiyorum: Viyanaya ne zaman uculacak??? Yalanmi söylüyorlar bunlar yoksa? Gecen sene, ilk baharda aciklamislardi viyana ucuslarinin baslayacagini ama ne oldu? Yapilmadi! Bu senede yapmazlarise yine yalan söyleyimis olurlar, vede millet artik birdaha inanmaz!!
  • SANIRIM ERDAL BEY HAVACILIK FORUMLARINA PEK UĞRAMIYOR. YILLARDIR BİR ÇOK KİŞİ BURALARDA ANKARA'DAN DİREKT UÇUŞ OLMALI DİYE HAYKIRIYOR. ANKARA'NIN İZOLASYONUNU BİR KENDİSİ GÖRÜYOR ZANNETMESİN.
  • alinin kayinbabasi yazarlari hemen harekete gecirmis kendi kendinize odul verme isine benzemez bu ali sonun yakin...

İki hafta üst üste Türk Hava Yolları'nı ve alt marka olarak yarattığı Anadolu Jet'in Ankaralılara reva gördüğü muameleyi yazmıştım. Özellikle de Avrupa ödüllü bir havalimanımız olmasına rağmen birkaç tarifeli sefer dışında Ankara'dan yabancı ülkelere neden direkt uçuş olmadığını sormuştum. Daha sonraki günler, benim bu haykırışıma birçok toplum örgütü de katılmıştı. Başta Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Canip Karakuş ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir olmak üzere birçok meslek odası THY yönetimini eleştirmişti.

Geçenlerde yol kenarlarındaki birçok dev reklam panosunda asılı duran Anadolu Jet afişleri dikkatimi çekti. Anlaşılan o ki, yazılarım ve beni bu konuda destekleyen örgütlerin başkanlarının eleştirileri etkili olmuş. Afişlerde Anadolu Jet, yurtdışına direkt uçuşlarının başlayacağı müjdesini veriyordu. Londra, Paris gibi dokuz önemli Avrupa şehrinin yanı sıra Tahran'a yakın bir zamanda direkt uçuşların başlayacağı duyurusunu yapıyordu. Gerçi bu seferlerin ne zaman başlayacağına yönelik bir tarih yoktu ama belli ki Anadolu Jet yönetimi alelacele duyuru yapma ihtiyacı hissetmişti.

Alelacele diyorum, zira daha önce yeni uçuş güzergâhlarını tarih vererek günler öncesinden açıklayan yetkililer, ilk kez tarih belirtmeden direkt uçuşların yapılacağı şehirleri listeliyordu.

Edal İpekeşen / Hürriyet

Anadolujet'ten 'alelacele' direkt uçuş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
ankara-viyana(direkt) uçuşu ne zaman ?Sömestre-Haziran,eylül ve paskalya tatillerinde charter yapılamaz mı?(öğrenciler için)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Viyanada okuyan öğrenciler için.paskalya,sömestr ve yaz tatilinde hafta da 2 gün olsun (ucuz bilet)thy -anadolu jet direkt sefer koyamaz mı?Antalyadan viyanaya 99 euroya(bazen 70 euro) gidiyoruz.tabiiki ankaradan da antalyaya da otöbüsle gidiyoruz .Biletimizi 1 ay önceden almaya razıyız. Ankara ve civarı şehirlerden okumak için viyanada olan ö ğrenciler olarak Sn:Temel Kotil'den rica ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Viyanada yasayan bir Türk ferdi olarak Anadolujete sormak istiyorum: Viyanaya ne zaman uculacak??? Yalanmi söylüyorlar bunlar yoksa? Gecen sene, ilk baharda aciklamislardi viyana ucuslarinin baslayacagini ama ne oldu? Yapilmadi! Bu senede yapmazlarise yine yalan söyleyimis olurlar, vede millet artik birdaha inanmaz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SANIRIM ERDAL BEY HAVACILIK FORUMLARINA PEK UĞRAMIYOR. YILLARDIR BİR ÇOK KİŞİ BURALARDA ANKARA'DAN DİREKT UÇUŞ OLMALI DİYE HAYKIRIYOR. ANKARA'NIN İZOLASYONUNU BİR KENDİSİ GÖRÜYOR ZANNETMESİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
alinin kayinbabasi yazarlari hemen harekete gecirmis kendi kendinize odul verme isine benzemez bu ali sonun yakin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000