21 Temmuz 2018, Cumartesi 17:09:37

Trabzon-Ankara uçağında ortalık karıştı

Trabzon- Ankara seferini yapacak uçağının havalandırma sisteminin bozuk olması nedeniyle yolcular isyan etti. 'Boğuluyoruz' diye bağırın yolcuların bir çoğu sıcaktan fenalık geçirdi.
  • Bu haberin doğruluğundan şüpheliyim. Araplar nasıl oldu da boğuluyoruz diye bağırdı. Türkçe mi öğrendiler ? Uçaklarda araptan başka uçan yok ki?
  • Getirin ordan bir 21,7 yaşında 737 , Anadolu jet ile ucuza uçacam.
  • Trabzona araptan başka yolcu da gidiyormuş demek ? Çok garibime gitti.
  • Apu bozuk uçakların sefere verilmesi engellenmeli son derece tehlikeli durumlar ortaya çıkıyor olan kabin ekiplerine ve yolcuya oluyor şirketlerin umrunda degil
  • uçak yerdeyken uçağın içinde telefonla konuşan dangalaklar yüzünden havalandırma sistemi arızalanıyor. havayoluna saldıracağınıza telefonla konuşanlara saldırın.
  • Packler arızalı ise uçağın pist başında ne işi var, Anadolujet uçuşu THY uçağı mı kullanılıyor. Açılır pencere taktıralım uçaklara takside, take off da püfür püfür estiririz.
  • Yakismiyor THYye bu tip haberler.
  • Zaten bizim turk sirketlerinin genel bir klima mantalite sorunu var. Ucus esnasinda kabinler asiri isitiliyor, yerde ise millet 40 derece sicakda air condion packslar off da tutuldugu icin ekipler ve yolcular gereksiz eziyet cekiyor. Son derece mantiksiz uygulama. Ozellikle bazi low cost sirketler bunu sozde APU yakit tasarufu olarak goruyor.... Alakasi yok.
  • THY'nin ucaklari cok eski, bu tur arizalar cok oluyor, bu konuda Pegasus'u takdir etmemek elde degil...
  • Packleri aç gaptan yaniyoooozzzz

Trabzon- Ankara seferini yapacak uçağının havalandırma sisteminin bozuk olması üzerine yolcular isyan etti. 'Boğuluyoruz' diye bağırın yolcuların bir çoğu sıcaktan fenalık geçirdi. Uçak, pist başından geri dönerken yolcular tahliye edildi.

UÇAK PİST BAŞINDAN GERİ DÖNDÜ

THY’nin Trabzon-Ankara seferini yapacak uçağına binen yolcular, valizlerini yerleştirdi. Sıcaktan bunalan yolcular görevli kabin ekibine havalandırma sisteminin çalışmadığını belirterek, yardım istedi. Uçak, pist başı yapmak üzere harekete geçti. Bu sırada klimaların çalışmaması üzerine isyan eden yolculardan bazıları fenalık geçirirken, bazıları da 'boğuluruz' diye bağırmaya başladı. Uçağın kaptan pilotu, havalandırma sistemindeki arızanın devam etmesi üzerine uçağı yeniden aprona çevirdi.

YOLCULAR UÇAKTAN İNDİLER

Uçağın park pozisyonuna gelmesinden sonra yolcular uçaktan inmek istedi. Kısa süreli yaşanan tartışmanın ardından yolcular uçaktan inerek, apronda beklemeye başladı. Bu sırada bazı yolcular, “Boğuluyoruz’ diye bağırırken, fenalık geçiren yolcular için aprona ambulanslar girdi. Ambulansların müdahale ettiği yolcuların tamamı dış hatlar terminaline alındı. Yolcular burada beklemeye başladı.

Trabzon-Ankara uçağında ortalık karıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Yalan haber ~ 6 yıl önce
Bu haberin doğruluğundan şüpheliyim. Araplar nasıl oldu da boğuluyoruz diye bağırdı. Türkçe mi öğrendiler ? Uçaklarda araptan başka uçan yok ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANADOLU JET ~ 6 yıl önce
Getirin ordan bir 21,7 yaşında 737 , Anadolu jet ile ucuza uçacam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX ~ 6 yıl önce
Trabzona araptan başka yolcu da gidiyormuş demek ? Çok garibime gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apu ~ 6 yıl önce
Apu bozuk uçakların sefere verilmesi engellenmeli son derece tehlikeli durumlar ortaya çıkıyor olan kabin ekiplerine ve yolcuya oluyor şirketlerin umrunda degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden biliyor musunuz? ~ 6 yıl önce
uçak yerdeyken uçağın içinde telefonla konuşan dangalaklar yüzünden havalandırma sistemi arızalanıyor. havayoluna saldıracağınıza telefonla konuşanlara saldırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kedidir o kedi. ~ 6 yıl önce
diye konuştu az bilen ama çok konuşan adam.
anlamadım ~ 6 yıl önce
Packler arızalı ise uçağın pist başında ne işi var, Anadolujet uçuşu THY uçağı mı kullanılıyor. Açılır pencere taktıralım uçaklara takside, take off da püfür püfür estiririz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bazı uçaklar ~ 6 yıl önce
Turkish Airlines yazan bazı uçaklar Anadolujet seferi yapıyor. Koltuk konfigirasyonu, kabin her şey Anadolu Jet standartlarında sadece dış boyaması yapılmamış.
Yanıt ~ 6 yıl önce
Pack’lerin arızalı olduğunu kim söyledi?
THY ~ 6 yıl önce
Yakismiyor THYye bu tip haberler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kar Adam ~ 6 yıl önce
Zaten bizim turk sirketlerinin genel bir klima mantalite sorunu var. Ucus esnasinda kabinler asiri isitiliyor, yerde ise millet 40 derece sicakda air condion packslar off da tutuldugu icin ekipler ve yolcular gereksiz eziyet cekiyor. Son derece mantiksiz uygulama. Ozellikle bazi low cost sirketler bunu sozde APU yakit tasarufu olarak goruyor.... Alakasi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kral ~ 6 yıl önce
THY'nin ucaklari cok eski, bu tur arizalar cok oluyor, bu konuda Pegasus'u takdir etmemek elde degil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
limonata ~ 6 yıl önce
yiğidi öldür hakkını yeme takdir ettim
Ac ~ 6 yıl önce
Packleri aç gaptan yaniyoooozzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000