01 Ağustos 2011, Pazartesi 10:10:37

AMERİKA'DA THY RÜZGARI...

Washington'daki Manchester United-Barcelona maçında yeşil sahada şovunu yapan Kobe Bryant, THY forması giydi...
  • vermiştir beleş bi business bilet halletmiştir işi...amerika dediğin ne ki?? türkiye nin büyüğü..orda da para her kapıyı açıyor...
  • 10 000.000 dolar vermis!!adam da reddetmis OLAN seyi neden söylemim demissssssss 10o milyon dolar vermis konus diye))
  • THY SPİKERE VERMİŞTİR Bİ ŞEYLER ONUN KARŞILIĞINDA SÖYLEMİŞTİR...
  • Maci ESPN2 den seyrettim, macin spikeri bu macin sponsorunun Avrupa'nin en iyi havayolu olan THY dir dedi. Daha once hicbir macta boyle anons gormemistim. Genelde panolarda ki firmalardan spiker hic bahsetmez. THYnin reklam butcesi icinde kucuk bir pay, guzel bir sponsorluk. Hic olmazsa sike yapmayan takimlara sponsorluk yapiliyor.
  • thy adina bizde seviniyoruz. ama emirates de takim sponsoru arkadaslar hemde thy den daha önce yapti bu isi. ama kimse olaganüstü bahsetmiyor. tamam reklam yapildi bence ama fazlasi gereksiz yatirim. harcanan paralarin karsiligini alacagini hicte sanmiyorum. simdi ne yapacaklar.. prens charlese da thy formasi giydirirlerse hic sasirmam..
  • maçı thy sayesinde yaptılar diyorsunuz ya pes valla...thy sponsorluğa,ülkesine,milletine hizmet etmek istiyorsa o maçı istanbul da oynatsaydı ya...thy olmasaymış dünya devleri ne halt edecekmiş acaba??
  • http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14356858.stm Ben dogruyu soyluyorum. THY nin bu takimlara sponsor olarak cok buyuk is yaptigini savunanlara yukarida BBC nin macla ilgili haber linkini veriyorum. Haberde THY'den ve sponsorlugundan tek kelime bahsedilmemis. Googledan aratin, THYden bahseden siteler birkac yuz okuyucusu olan ufak tefek siteler. Siz kendinizi avutmaya devam edin, reklam yapiyoruz zannedin milyon dolarlari elaleme akitin. Butun sponsorluk anlasmalari derhal durdurulmalidir.
  • E YUHHH DIYORUM BASKA BIR SEY DEMIYORUM.... DUNYANIN 2 BUYUK TAKIMINI KOBE YIDE ALARAK AMERIKADA MAC YAPTIRIYORUZ, MILLET DIYOKI BU NE? AGZIYLA KUS TUTSA THY DERLERKI NIYE ANDA 2 KUS TUTMADI... YUHHH DIYORUM SADECE YUH... BIRAZ DESTEK BE..
  • asıl sen kendi haline üzülsen iyi olur...
  • arkadaşlar (badem camiası) yahu ertuğrul özkök haricinde penaltı atacak adam bulamadınız mı? başarı ertugrul ozkoke penaltı attırmak mı? gerçekten anlayamadım
Türk Hava Yolları’nın sponsorluğunda önceki gece Barcelona ile Manchester United karşı karşıya geldi. Washington’da oynanan karşılaşmanın en dikkat çekici ismi ise sahadaki yıldızlar değil, tribündeki Kobe Bryant’tı... Türk Hava Yolları’nın sponsor olduğu dünya yıldızı yeşil sahaya çıktı, basketbolda olduğu kadar futbolda da yetenekli olduğunu herkese kanıtladı. Türk Hava Yolları tişörtüyle sahaya inen ve penaltı noktasında maharetlerini sergileyen Kobe, seyiricilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Maçı United kazandı
 
Washington’daki Fedex Stadı’ndaki mücadelede gülen taraf Manchester United oldu. Yıldızlarından yoksun Barcelona’ya şans tanımayan Kırmızı Şeytanlar, Nani ve Michael Owen’ın attığı gollerle sahadan 2-1’lik zaferle ayrıldı. Katalan ekibinin tek sayısı Thiago’dan geldi.
 
Kupayı da o verdi
 
Barcelona ile Manchester United arasındaki mücadeleyi kazanan Kırmızı Şeytanlar’a kupayı Kobe Bryant verdi. Kobe’nin kupa seramonisinde giydiği Türk Hava Yolları tişörtü de gözlerden kaçmadı. Manchester United’lı futbolcuların da Amerikalı basketbolcuya gösterdikleri ilgi dikkatlerden kaçmadı.

THY'nin sponsor olduğu iki dev kulübün yanı sıra Kobe Bryant'ın da sahada THY formasıyla şov yapması akıllarda yer etti. THY'nin bu durumdan memnun olduğu ve bir gecede milyonlarca kişiye ulaşılmasının memnuniyet verici olduğu vurgulandı.
AMERİKA'DA THY RÜZGARI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
vermiştir beleş bi business bilet halletmiştir işi...amerika dediğin ne ki?? türkiye nin büyüğü..orda da para her kapıyı açıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10 000.000 dolar vermis!!adam da reddetmis OLAN seyi neden söylemim demissssssss 10o milyon dolar vermis konus diye))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY SPİKERE VERMİŞTİR Bİ ŞEYLER ONUN KARŞILIĞINDA SÖYLEMİŞTİR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maci ESPN2 den seyrettim, macin spikeri bu macin sponsorunun Avrupa'nin en iyi havayolu olan THY dir dedi. Daha once hicbir macta boyle anons gormemistim. Genelde panolarda ki firmalardan spiker hic bahsetmez. THYnin reklam butcesi icinde kucuk bir pay, guzel bir sponsorluk. Hic olmazsa sike yapmayan takimlara sponsorluk yapiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy adina bizde seviniyoruz. ama emirates de takim sponsoru arkadaslar hemde thy den daha önce yapti bu isi. ama kimse olaganüstü bahsetmiyor. tamam reklam yapildi bence ama fazlasi gereksiz yatirim. harcanan paralarin karsiligini alacagini hicte sanmiyorum. simdi ne yapacaklar.. prens charlese da thy formasi giydirirlerse hic sasirmam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
maçı thy sayesinde yaptılar diyorsunuz ya pes valla...thy sponsorluğa,ülkesine,milletine hizmet etmek istiyorsa o maçı istanbul da oynatsaydı ya...thy olmasaymış dünya devleri ne halt edecekmiş acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14356858.stm Ben dogruyu soyluyorum. THY nin bu takimlara sponsor olarak cok buyuk is yaptigini savunanlara yukarida BBC nin macla ilgili haber linkini veriyorum. Haberde THY'den ve sponsorlugundan tek kelime bahsedilmemis. Googledan aratin, THYden bahseden siteler birkac yuz okuyucusu olan ufak tefek siteler. Siz kendinizi avutmaya devam edin, reklam yapiyoruz zannedin milyon dolarlari elaleme akitin. Butun sponsorluk anlasmalari derhal durdurulmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
E YUHHH DIYORUM BASKA BIR SEY DEMIYORUM.... DUNYANIN 2 BUYUK TAKIMINI KOBE YIDE ALARAK AMERIKADA MAC YAPTIRIYORUZ, MILLET DIYOKI BU NE? AGZIYLA KUS TUTSA THY DERLERKI NIYE ANDA 2 KUS TUTMADI... YUHHH DIYORUM SADECE YUH... BIRAZ DESTEK BE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
asıl sen kendi haline üzülsen iyi olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar (badem camiası) yahu ertuğrul özkök haricinde penaltı atacak adam bulamadınız mı? başarı ertugrul ozkoke penaltı attırmak mı? gerçekten anlayamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000