22 Ocak 2018, Pazartesi 21:07:59

Almanya'da THY bankosu önünde arbede

Almanya'nın Hannover kentindeki havalimanında Türk Hava Yolları (THY) bankosu önünde toplanan pkk sempatizanları kavga çıkardı.
  • terörist avukatı almanya
  • Turk kahramanlar vs domuzlar
  • teröristlerin sahibi almanya
  • Yaz sezonunda ucaklarimiz bu hainlerle dolu. Cogunun Antalya, Bodrum, gibi yerlerde evleri var..Almanya senelerdir burada calisan Turklerin huzurunu kacirmak icin bu serefsizleri siginmaci olarak Almanyaya girmesine musade etti. Simdi bunlar Alman vatandasi oldular. Isleri gucleri pislik yapmak..
  • Tek tek mimlemek lazim birdaha T.C sinirlari icine sokmayacaksin hicbirini.Almanin etegi altina saklanin hainler.Az kaldi
  • Bunlar THY ile ucar ama :) oyle ikiyuzlu teroristler. Almanya fransa belcika hollanda terorist yuvasi
  • terörist yuvası almanya.
  • Sevgili Almanya feto pkk bunlari sen bize tercih ettin, kol kanat gerdin, elinde patlayacak haberin yok, geri vites yapacagin gunu dort gozle bekliyorum, ama bu geri vites dsg gibi olmaz haberin olsun.
  • İktidardakiler oy için açılım ayağına bunların ağababaları ile Diyarbakır'da meydanlarda elele şarkılar söylemiş, teröristlerin ayaklarına hakim göndermiş, askerliği para ile satmış,yandaş, çoluk, çocuklarına bedelli askerlik yaptırmış, Türk diye bir şey yok, milliyetçilik hastalıktır demişlerdi, şimdi yerli ve milli oldukları akıllarına geldi bir anda. Nedense ?
  • Dusunsenize ayni ucakta uctugunuz,abi gibi benimsediginiz kaptaniniz sizin Kurt oldugunuzu bilmeden " bunlarin ustune bombayi yagdiracksin " derken sen agzini bile acamadan kaptana kahve vermek zorundasin.Yada biryerde insanlari boyle irkci konustuguklari icin bozdugunuzda(ki ben artik gururla yapiyorum) "ama canim biz her Kurt icin konusmuyoruz" diye SACMALADIKLARINDA artik hicbirsey inandirici gelmiyor.Zaten burada da yorumlarin engellenme sayisindan acikca anlasiliyor. Sizde Kurt bir aileden gelebirdiniz ve kendinizi bizim gibi ulkesini seven her "Turkiyeli" gibi kendinizi insanlara aciklamak yada kendinizi gizlemek zorunda kalabilirdiniz.Bu empati iceren yorumu yayinlayacaginizi dilerim.

Almanya'nın Hannover kentindeki havalimanında Türk Hava Yolları (THY) bankosu önünde toplanan pkk sempatizanları kavga çıkardı.

Hannover Havalimanı B Terminainde gerçekleşen Bazı Türk yolcular ve terörist sempatizanları arasında arbede çıktı.

Havalimanı emniyet güçleri olaya müdahale etti.



Almanya'da THY bankosu önünde arbede

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

Türkiyem ~ 6 yıl önce
terörist avukatı almanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
what i can see ~ 6 yıl önce
Turk kahramanlar vs domuzlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaşın biri ~ 6 yıl önce
teröristlerin sahibi almanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaz sezonu... ~ 6 yıl önce
Yaz sezonunda ucaklarimiz bu hainlerle dolu. Cogunun Antalya, Bodrum, gibi yerlerde evleri var..Almanya senelerdir burada calisan Turklerin huzurunu kacirmak icin bu serefsizleri siginmaci olarak Almanyaya girmesine musade etti. Simdi bunlar Alman vatandasi oldular. Isleri gucleri pislik yapmak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlari ~ 6 yıl önce
Tek tek mimlemek lazim birdaha T.C sinirlari icine sokmayacaksin hicbirini.Almanin etegi altina saklanin hainler.Az kaldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlar ~ 6 yıl önce
Bunlar THY ile ucar ama :) oyle ikiyuzlu teroristler. Almanya fransa belcika hollanda terorist yuvasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Munich ~ 6 yıl önce
terörist yuvası almanya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir vatandas ~ 6 yıl önce
Sevgili Almanya feto pkk bunlari sen bize tercih ettin, kol kanat gerdin, elinde patlayacak haberin yok, geri vites yapacagin gunu dort gozle bekliyorum, ama bu geri vites dsg gibi olmaz haberin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 6 yıl önce
İktidardakiler oy için açılım ayağına bunların ağababaları ile Diyarbakır'da meydanlarda elele şarkılar söylemiş, teröristlerin ayaklarına hakim göndermiş, askerliği para ile satmış,yandaş, çoluk, çocuklarına bedelli askerlik yaptırmış, Türk diye bir şey yok, milliyetçilik hastalıktır demişlerdi, şimdi yerli ve milli oldukları akıllarına geldi bir anda. Nedense ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Alaka ~ 6 yıl önce
Ne alaka kardeşim. Habere bak yazdığı yoruma bak. E iyi mi olmuş teröristler bizim insanlarimiza saldırınca
Ne alaka'ya ~ 6 yıl önce
Çok alaka. Bizi yönetenler bunları yaparsa elin oğlu da bunlara göz yumar, korur, kollar. Almanya'da tv programlarında bile bunlar konuşuldu 'Türkiye'yi yönetenler bunların siyasi uzantılarıyla beraber meydanlarda şarkılar söylüyorlar biz bunlara gösteri izni verirken bize niye kızıyorlar' dediler. Ayrıca yorumda iyi olmuş diyen mi var?
Takun ~ 6 yıl önce
Kendilerinin de batirmaya calistiklari gemide oldugunu idrak ettiler sonunda. Lakin uzun surmez, kendi arkasini saglama aldigi anda yine pozisyon degistirir takunyaspor.
Bir garip Kurt ~ 6 yıl önce
Dusunsenize ayni ucakta uctugunuz,abi gibi benimsediginiz kaptaniniz sizin Kurt oldugunuzu bilmeden " bunlarin ustune bombayi yagdiracksin " derken sen agzini bile acamadan kaptana kahve vermek zorundasin.Yada biryerde insanlari boyle irkci konustuguklari icin bozdugunuzda(ki ben artik gururla yapiyorum) "ama canim biz her Kurt icin konusmuyoruz" diye SACMALADIKLARINDA artik hicbirsey inandirici gelmiyor.Zaten burada da yorumlarin engellenme sayisindan acikca anlasiliyor. Sizde Kurt bir aileden gelebirdiniz ve kendinizi bizim gibi ulkesini seven her "Turkiyeli" gibi kendinizi insanlara aciklamak yada kendinizi gizlemek zorunda kalabilirdiniz.Bu empati iceren yorumu yayinlayacaginizi dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ~ 6 yıl önce
Yaptigin dupeduz boluculuk senin.Turkiyede yasayip,bu memletin ekmegini yiyip suyunu icen ama eline gecen her firsatta bolucu faaliyetlerde bulunan hainlere,pkk destekcilerine lafimiz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000